FaceTime’daki video donma sorunları giderilmiş. iPad’lerdeki 3G bağlanmadaki bazı sorunlar giderilmiş. Bazı güvenlik açıkları kapatılmış.
-FaceTime kullanmıyorum -İpad im yok -Bazı güvenlik açıkları kapatılmış. ?
untethered açığını kapatmışlardı :D
hee tamam işte bu
Onu kaparken YANLIŞLIKLA başka açık acmışlar. Neyse iyi 4.3.3 için bahane çıktı
Arkadaşlar, ipadimde 4.1 yüklü. Jailbreakli 4.3.2 ye sahip olabilmek için once itunes'dan check for updates deyip arkasından 4.3.2 ye yukselt diyecegim, bu işten sonra da jailbreak yapacağım değl mi? Yani 4.1 deki ipadimi hiç itunes u işe karıştırmadan doğrudan redsnow la 4.3.2 ye jail-breakli olarak update edemem değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: oan
Arkadaşlar, ipadimde 4.1 yüklü. Jailbreakli 4.3.2 ye sahip olabilmek için once itunes'dan check for updates deyip arkasından 4.3.2 ye yukselt diyecegim, bu işten sonra da jailbreak yapacağım değl mi? Yani 4.1 deki ipadimi hiç itunes u işe karıştırmadan doğrudan redsnow la 4.3.2 ye jail-breakli olarak update edemem değil mi?
4.3.2 yapmadan 4.3.2 jb olmaz tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
olur, custom ipsw ile restore edilir, illa makinanın 4.3.2 de olmasına gerek yok, ama lock cihaz değil ise uğraşmaya değmez tabi.
quote:
hocam ondan önce suna dikkat et. jailbreak li cihazını update etmeden önce backup alıp restore et sonra update et. direk jb li cihazı update edersen cihazın kitlenir ve tiny umbrella gibi baska uygulamalarla ugrasmak zorunda kalırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Bishop
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
olur, custom ipsw ile restore edilir, illa makinanın 4.3.2 de olmasına gerek yok, ama lock cihaz değil ise uğraşmaya değmez tabi.
Başka bir sürümdeyse bile custom fw ile bu işlem yapılıp hem sürüm yükseltilir hemde jb yapılır. Simfree cihazlar için olur.
ipad 2 için birileri bir acıklama yaptımı ? yanı ne zaman cıkacak... jb oldu denıldı hatta vıdeo felan yayınlandı ama ortada bişiy yok...
İp4 e yapan kullanan varmi arkadaslar bizede yardimci olabilirlerse cok sevinirim
Her zaman son sürümü kullanmadan yanayım, şimdi update edip jb yapacagım
Hakan guzel haberlerini bekliyorum
ben 2 hafta once 4.3.1'e gecmistiim ama gercekten pil sorunu yasamistim..geri 4.2.1'e dondum cok memnunum ..yani bence eger versiyonunuzdan memnunsaniz hic ugrasmayin bnce ..
Her zaman son sürümü kullanmadan yanayım, şimdi update edip jb yapacagım
4,3,1 JB Yaptıktan sonra bir sürü cydiadan program indirdim.4,3,2 ye gecmeden önce normal backup la bunları koruyabilirmiyim yoksayapmam gereken extra birşey varmı saygılar
sinfuldan pkgbackup kur. Packageları backup yap bu uygulama ile. Cihazı itunesa bağladığında backup yap. 4.3.2'ye geçtiğinde Pkgbackup uygulamasını tekrar kurun. Ve restoreye tıklayın. 4.3.2 uyumlumu bilmiyorum ama 4.2.1'den 4.3.1'e geçişte debleri otomatik yükleyerek baya zahmetten kurtarmıştı beni.