Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üretim haftasına falan gerek yok mu.Pek bi bilgim yok da daha 2 gün önce aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

üretim haftasına falan gerek yok mu.Pek bi bilgim yok da daha 2 gün önce aldım

yok yok
  • quote:

Yurtdışı 3gs lerin jb si için seri no suna gerek var mı?Bir de 3.1.2 den geçerken aktivasyon kodu istiyor mu?bilen var mı

Sorumu ben de tekrarlamak istiyorum:

iphone 3GS 32 GB, 3.1.2 kullanıyorum hala. Yurtdışı cihazı ve blackra1n ile jb + unlock yapmıştım.

AKTİVASYON KARTI diye birşey yok bende..

Şimdi ben cihazı 4.0.1 olarak güncelleyip, wi-fi ile o adrese girip cihazı jb yapıp, sonra ultrasn0w ile unlock yapabilecek miyim AKTİVASYON kartı vs. olmadan?

YANİ;
    3.1.2 kullanıp, 4.0.1'e yükselten ve jb+unlock yapan biri cevap verse ne makbule geçecek. Acaba AKTİVASYON kartı gerekti mi, gerekmedi mi?
  • arkadaşlar teşekkürler bendede oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

üretim haftasına falan gerek yok mu.Pek bi bilgim yok da daha 2 gün önce aldım

yok yok

sağol cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix
    safariyi kapatın
    2 kez home a basıp, safariyi hafızadan da silin
    safariyi açın
    jailbreakme.modmyi.com a girin
    tekrar deneyin
    bende oldu.

Evet oluyor cerezleri onbelllegi sildim oldu
  • benim telefonum acil aramadan öteye gidemiyor dediğiniz şekilde wifi ile nasıl unlock edecem anlamadım ki
  • beyler 3.13 te 39. hafta zımbırtısı vardı sımdı o sorun yok dımı yanı telı ıstediğimiz gibi acıp kapatabılırız ;???
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

benim telefonum acil aramadan öteye gidemiyor dediğiniz şekilde wifi ile nasıl unlock edecem anlamadım ki

bıldıgım kadarıyla onu aktive etmen gereklı hangı hatla bereber tahutlu aldıysan o kartı takıp o ekranı gececeksın arkadasından wifi acıp arkadasların verdıgı sıteye gırıp jbnı yapacaksın;)
  • Benim kart o2 onu mü takmam lazım telefona
  • 4.0.1 versionundada geçerlimi bu olay 4.0 sorunlu diye bilirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac22

quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

benim telefonum acil aramadan öteye gidemiyor dediğiniz şekilde wifi ile nasıl unlock edecem anlamadım ki

bıldıgım kadarıyla onu aktive etmen gereklı hangı hatla bereber tahutlu aldıysan o kartı takıp o ekranı gececeksın arkadasından wifi acıp arkadasların verdıgı sıteye gırıp jbnı yapacaksın;)

at&t den verilen hattı taktığımda itunes bana sosyal güvenlik numarası filan soruyor

• yaptım ben oldu oh be
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

4.0.1 versionundada geçerlimi bu olay 4.0 sorunlu diye bilirdim

up
  • jb sonrasında gelen ve giden aramalarda hep yönlendirme ile ilgili mesaj alıyorum.. ##002# yaptım ama hala aynı uyarıyı alıyorum, neden acaba?
  • bütün yorumları okudum ama şu soruya cvp bulamadım :D)

benim telefonum 3GS yurtdışı cihaz ve 44.hafta sonrası üretim yeni botroom.. şu an telefonum 3.1.3 spirit jb li ben bunu 4.0.1 e yükselttiğimde at&t kart olmadan direk ana menüye düşecekmiyim yoksa itunes işaretinde kalmayalım aktivasyon vs gibi birşey gerekecekmi.. eğer 4.0.1 yükselttiğimde direk ana menüye geleceksem anladığım kadarıyla bu jb işe yarıyor yeni botroom olması birşey değiştirmiyor doğrumudur ?
  • quote:

Bunu yapan ekibe ne denir bilmiyorum valla. Hem böyle zor bı olayı yapacaksın hem de böyle cocuk oyuncağı haline getireceksin bizim için. Cennetlikler :))

Haber veren arkadasa da sonsuz teşekkürler. ;)

3gs ios4 yüklü cihazda yaklaşık 3 dk sürdü wifi ile tamamlanması.

Herkese hayırlı olsun.

Aynen katılıyorum arkadaşa şükür bekleyiş sona erdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

jb sonrasında gelen ve giden aramalarda hep yönlendirme ile ilgili mesaj alıyorum.. ##002# yaptım ama hala aynı uyarıyı alıyorum, neden acaba?

aynen Yonlendirme Etkinlestirildi falan yaziyor cok sinir bozucu

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Benim kart o2 onu mü takmam lazım telefona

baska sim kart takiliydi oldu :)

hersey cok kolay ya

quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

4.0.1 versionundada geçerlimi bu olay 4.0 sorunlu diye bilirdim

ben 4.0 yaptim unlock ve jb

3gs 8 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Ağustos 2010; 14:29:27 >

• Wireless ağdan yapamadım muhtemelen firewall engelledi.
    Turkcell Edge ile sorunsuz yaptım
  • eğer adamlar safariden bunu yapabiliyorlarsa, iphone'da büyük güvenlik açığı var demektir.!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.