Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    safari ile güvenlik açığının ne alakası var, anlamadım?
    Zaten Cydia da direkt bu telefonun içinde değil mi?
    Senin söylediğine göre tamamen sıkıntı o zaman.
    Çok saçma geldi bana..
  • Arkadaşlar telefonu aktivasyon yapmadan Safari'ye nasıl girip de jailbreak yapacağız ki? Versiyon yükledikten sonra direk olarak aktivasyon istiyor, hiçbir şey yapılmıyor?
  • Gece jb işlemimi gerçekleştirdim ama bana lazım olan tethering özelliği kaybolmuştu. Onun için ağ ayarlarını resetledim düzelmedi...Tüm bilgileri silerek resetlemeyi seçtim ve alet dondu. Açıyorum ve elmada kalıyor hani şu üstte renkli çizgi çıkan yerde donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Sevgili W140
    Çok saçma geldi bana..

safariden bir websitesine giriyorsun ve bu websitesi senin telefonunun dosya sistemine erişebiliyor.

kaldı ki jailbreak yapıyor daha nasıl tehlikeli olmayabilir ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Sevgili W140
    Çok saçma geldi bana..

safariden bir websitesine giriyorsun ve bu websitesi senin telefonunun dosya sistemine erişebiliyor.

kaldı ki jailbreak yapıyor daha nasıl tehlikeli olmayabilir ki.

İlginç ama bildiğim kadarıyla Apple bu konuda en güvenli cihazlardan.
    Mesela hiç duymadım iPhone için virüs falan, inşaallah da olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Arkadaşlar telefonu aktivasyon yapmadan Safari'ye nasıl girip de jailbreak yapacağız ki? Versiyon yükledikten sonra direk olarak aktivasyon istiyor, hiçbir şey yapılmıyor?

Arkadaşlar bir cevap lütfen
  • arkadaşlar bilen varsa söylesin. Ben ipod touch 3g 8 gb kullanıyorum. Multitasking özelliği aktif değil. aktif etmek için ne yapılabilir, custom firmware falan bişey duydum ama doğru düzgün anlatım yok hiçbir yerde. Ayrıca bu jailbreak yöntemi ile oluyo mu vs?

Bu arada herkese hayırlı olsun yeni jailbreak. Benim arkadaşım kurdu kullanıyo şimdi mis gibi bedava igo navigasyon :D
  • arkdaşlar yönergeleri takip etim yapılan işlemleri adım adım yaptım ama program atamıyorum(0xE8008001 hata kodu alıyorum itunesten atarken).appsync programı yüklememi gerekiyor ? hackulo usdan yükleyim dedim appsync for os 4.0 yüklenmiyor sürüm tutmuyor modify edin tarzında birşeyler dedi yardımcı olursanız sevinirim.

appsync yüklerken böyle oluyor sonra yüklenmiyor
     İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!)  JAİLBREAK ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak -- 2 Ağustos 2010; 17:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]
    quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    google'a cydia source'ları yazarsan karşına onlarca kaynak çıkacaktır. onları tek tek cydia'a eklersin..sonra da istediğin şeyi search kısmına yazarsın. cydia da sourceları tarayıp sana istediğini sunar. ama hepsinden önce installous'u kurman lazım..bi nevi Crackli AppStore diyebilirim :)

quote:

simdi Cydia'yi nasil kulaniyoruz ? ucretsiz applicatonlari,tema,ringtone nasil yukluyoruz telefona ?

installous yok cydia da

edit: o yerine 0 olacak galiba

Installous yazarsan çıkacaktır. Cydia'nin eski sourcelarini da kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

google'a cydia source'ları yazarsan karşına onlarca kaynak çıkacaktır. onları tek tek cydia'a eklersin..sonra da istediğin şeyi search kısmına yazarsın. cydia da sourceları tarayıp sana istediğini sunar. ama hepsinden önce installous'u kurman lazım..bi nevi Crackli AppStore diyebilirim :)

quote:

simdi Cydia'yi nasil kulaniyoruz ? ucretsiz applicatonlari,tema,ringtone nasil yukluyoruz telefona ?

installous yok cydia da

Ya yukarda yazdım ya bi çok kere. İnstallous için cydia a source olarak. hackulo.us eklenecek diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

installous yok cydia da

Installous yazarsan çıkacaktır. Cydia'nin eski sourcelarini da kullanabilirsiniz.

searchta cikmiyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak

arkdaşlar yönergeleri takip etim yapılan işlemleri adım adım yaptım ama program atamıyorum(0xE8008001 hata kodu alıyorum itunesten atarken).appsync programı yüklememi gerekiyor ? hackulo usdan yükleyim dedim appsync for os 4.0 yüklenmiyor sürüm tutmuyor modify edin tarzında birşeyler dedi yardımcı olursanız sevinirim.

appsync yüklerken böyle oluyor sonra yüklenmiyor

zaten telefonda appsync kurulu olduğu için bu uyarıyı alıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

installous yok cydia da

searchta cikmiyor :(

• Sonunda jailbreak yaptım.

Cydiaydan

Installousda kurdum merak ettiğim listeden bakıyorum igo gördüm aşağıda 84 dolar yazıyordu üstte download tuşu genede downloada bastım ve 3 ayrı link çıktı biri hotfilee yüklenmiş onu seçtim aynen websitesi gibi açıldı işte normal yükleme- premium yükleme seçeniği tıpkı mozilla kullanıyormuşum gibi

merak ettiğim download dediğim zaman iphonea kurulacakmı ?

normalde installous oyunları programları kendi içinde .ipa şeklinde bulundurup download dediğimizde yüklemiyormuydu ?

kafam karıştı bilen biri varsa anlatabilir mi igoyu nasıl kuracağımı
  • açtım kapadım yükledim ne yaptım tam bilmiyorumda düzeldi,tşk ederim yardımlarınız için
  • Touch 3g 32 gb de deneyeniniz var mı?
  • süper haber daha yeni gördüm.birazdan 4 yukleyip yapicam.bi arkadas sormus onu bende merak ediyorum 39.hafta zımbırtısı varmı yoksa telefonu rahat rahat kapatıp açabiliyomusuyz ?(telefonum 44.hafta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krm92

süper haber daha yeni gördüm.birazdan 4 yukleyip yapicam.bi arkadas sormus onu bende merak ediyorum 39.hafta zımbırtısı varmı yoksa telefonu rahat rahat kapatıp açabiliyomusuyz ?(telefonum 44.hafta)

kaç defa söylendi hafta falan farketmiyor diye.
  • aynı sekılde bende fransadan aldım telefonu 39. haftadan sonra uretımı nasıl jaılbreak ve unlock yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım versıyon 3.1.3
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.