Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: Krm92

süper haber daha yeni gördüm.birazdan 4 yukleyip yapicam.bi arkadas sormus onu bende merak ediyorum 39.hafta zımbırtısı varmı yoksa telefonu rahat rahat kapatıp açabiliyomusuyz ?(telefonum 44.hafta)

kaç defa söylendi hafta falan farketmiyor diye.

4 sayfayı okumadım oyuzden olsa gerek..
    sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    google'a cydia source'ları yazarsan karşına onlarca kaynak çıkacaktır. onları tek tek cydia'a eklersin..sonra da istediğin şeyi search kısmına yazarsın. cydia da sourceları tarayıp sana istediğini sunar. ama hepsinden önce installous'u kurman lazım..bi nevi Crackli AppStore diyebilirim :)

quote:

simdi Cydia'yi nasil kulaniyoruz ? ucretsiz applicatonlari,tema,ringtone nasil yukluyoruz telefona ?

installous yok cydia da

edit: o yerine 0 olacak galiba

Installous yazarsan çıkacaktır. Cydia'nin eski sourcelarini da kullanabilirsiniz.

searchta cikmiyor :(

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!)  JAİLBREAK ÇIKTI

Search a install0us yazinca cikmiyoooooooooor !

• bu internet sayfasına gırınce paypala yonlendırıyo ucretlımı oluyor bu
  • şimdi arkadaşlar çok kısa sorcam tam anlamadım unlock var mı yok mu kesin olarak çıktı mı???
  • @DMC source olarak hackulo.us yüklemezsen arama kısmından installous çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

şimdi arkadaşlar çok kısa sorcam tam anlamadım unlock var mı yok mu kesin olarak çıktı mı???

3gs için var iphone 4 için yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

quote:

şimdi arkadaşlar çok kısa sorcam tam anlamadım unlock var mı yok mu kesin olarak çıktı mı???

3gs için var iphone 4 için yok

eyw çok saol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba

http://cydia.hackulo.us/ Bunu source olarak ekleyin. ve installous u kurun... İnstallous olmadan bazı programlar açılır ve tekrar kapanır.

öncelikle source olarak burayı ekleyip üzerinden appsync ve installous u da kurdum.daha sonra igo yu yükledim ancak olmadı.acaba farklı bir yükleme şekli mi var?

Peki Farklı bir .ipa uzantılı Oyun-App (Crackli) yüklemeyi deneyebilirmisiniz. ? Sadece o Navi programıyla alakalı olabilir.

http://apptrackr.org/ bu siteden indirdim ipa dosyasını masaüstüne aldım.daha sonra telefona yüklü olduğu için appsync ve installous direk çift tıklayarak itunes ten önüme geldi ve daha sonra telefona sync ettim.buraya kadar yaptığım bir yanlış veya dosyayı indirdiğim sitede ilaçlı olmama olasılığı varmı?

En güzeli başka bir ilaçlı ipa dosyası denemek:)

tomtomu indirdim klasör halinde direk içine sürükledim onu kurdu vs. ve çalıştı tomtom.yani şu an telefonumda jb çalışıyor olsa gerek çalışmasa tomtomuda yüklemezdi sanıyorum.o zaman igo için başka bir ilaçlı araştırması yapayım.benim kullandığım site dışında varmı bir kaynak jbli proglar için.

http://fenopy.com/torrent/Almost+800+Iphone+cracked+apps+ipa+/MTQzMjg5NQ

Torrent indirmeyi biliyorsanız burada 4gb App+Oyun var

Supersin hocam

• quote:

İphone 4 hariç diğer modellerin hepsine unlock var. kesin olarak var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba

http://cydia.hackulo.us/ Bunu source olarak ekleyin. ve installous u kurun... İnstallous olmadan bazı programlar açılır ve tekrar kapanır.

öncelikle source olarak burayı ekleyip üzerinden appsync ve installous u da kurdum.daha sonra igo yu yükledim ancak olmadı.acaba farklı bir yükleme şekli mi var?

Peki Farklı bir .ipa uzantılı Oyun-App (Crackli) yüklemeyi deneyebilirmisiniz. ? Sadece o Navi programıyla alakalı olabilir.

http://apptrackr.org/ bu siteden indirdim ipa dosyasını masaüstüne aldım.daha sonra telefona yüklü olduğu için appsync ve installous direk çift tıklayarak itunes ten önüme geldi ve daha sonra telefona sync ettim.buraya kadar yaptığım bir yanlış veya dosyayı indirdiğim sitede ilaçlı olmama olasılığı varmı?

En güzeli başka bir ilaçlı ipa dosyası denemek:)

tomtomu indirdim klasör halinde direk içine sürükledim onu kurdu vs. ve çalıştı tomtom.yani şu an telefonumda jb çalışıyor olsa gerek çalışmasa tomtomuda yüklemezdi sanıyorum.o zaman igo için başka bir ilaçlı araştırması yapayım.benim kullandığım site dışında varmı bir kaynak jbli proglar için.

http://fenopy.com/torrent/Almost+800+Iphone+cracked+apps+ipa+/MTQzMjg5NQ

Torrent indirmeyi biliyorsanız burada 4gb App+Oyun var

Supersin hocam

Rica ederim:)

• Ben İphoneyi Amerikadan Aldırdım lakin Kontratsız.. Unlock Yapabilirmiyim.. ama kotu bir durum ya Kontratlı ise ATT Sim kartı gerekecekmi Etkinlestirme icin..
    Su an 3.12 Jb li Kullanıyorum.. ne yapmam gerekli hangi yolu izlemeliyim..
    Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Ben İphoneyi Amerikadan Aldırdım lakin Kontratsız.. Unlock Yapabilirmiyim.. ama kotu bir durum ya Kontratlı ise ATT Sim kartı gerekecekmi Etkinlestirme icin..
    Su an 3.12 Jb li Kullanıyorum.. ne yapmam gerekli hangi yolu izlemeliyim..
    Tesekkurler..

Yolun başlangıcını söyleyim her türlü olabilcek aksliğe karşı, yani tekrardan bu işletim sistemine geri dönebilmen için shsh kaydı diye birşey söyleniyor. Onu yapmalısın arkadaşım. SHSH kaydı yapılışı hakkında detaylı bilgi veren arkadaşlar olursa iyi olur bende tam bilmiyorum çünkü. Ben risk alıp direk 4.0 yaptım ve jailbreakli olarak kullanıyorum ama ipod touchda iphone çok daha büyük risk :))
  • az önce imzanı gordum iletise gececektim seninle Lakin önce updateyi halldeyim ^^
    ve Ssh kaydı cok karisik ya nasıl alınacagini dair google amcada arattirdim ve hala duzgunce bir uygulama bulamadım..
  • arkadaşlar bilindiği üzere jailbreak çıktı.unlock da eli kullağında 2 güne çıkacak. şimdi ben amerikadan bir apple store girip kontratsız bir iphone 4 alsam orda aktive felan ettirmem gerekir mi yoksa kutuyu açmadan gelsem burda kendim de active edebilirmiyim.illa att sim kart mı gerekiyor
  • quote:

arkadaşlar bilindiği üzere jailbreak çıktı.unlock da eli kullağında 2 güne çıkacak. şimdi ben amerikadan bir apple store girip kontratsız bir iphone 4 alsam orda aktive felan ettirmem gerekir mi yoksa kutuyu açmadan gelsem burda kendim de active edebilirmiyim.illa att sim kart mı gerekiyor

aynı soruyu bende sorudm 3gs icin ^^ kartmı gerekli diye ama ses veren olmadı
  • arkadaşlar ben jb yaptım simdi ne olacak :D daha önce hiç jbli telefon kullanmamıştım bana ilk yapmam gereken şeyleri biraz ayrıntılı olarak anlatıcak bir babayiğit varmı? :)
  • hocam torrent te sorun var yaa,bu kötü oldu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

arkadaşlar bilindiği üzere jailbreak çıktı.unlock da eli kullağında 2 güne çıkacak. şimdi ben amerikadan bir apple store girip kontratsız bir iphone 4 alsam orda aktive felan ettirmem gerekir mi yoksa kutuyu açmadan gelsem burda kendim de active edebilirmiyim.illa att sim kart mı gerekiyor

aynı soruyu bende sorudm 3gs icin ^^ kartmı gerekli diye ama ses veren olmadı

biri cevaplayacak.ben umudumu yitirmedim daha
  • Arkadaşlar 4.0 JB yaptım ama Unlock olayını nasıl hallettiniz. 3GS için söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 2 Ağustos 2010; 20:34:02 >
  • internet sitesi su anda hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.