Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

arkadaşlar bilindiği üzere jailbreak çıktı.unlock da eli kullağında 2 güne çıkacak. şimdi ben amerikadan bir apple store girip kontratsız bir iphone 4 alsam orda aktive felan ettirmem gerekir mi yoksa kutuyu açmadan gelsem burda kendim de active edebilirmiyim.illa att sim kart mı gerekiyor

aynı soruyu bende sorudm 3gs icin ^^ kartmı gerekli diye ama ses veren olmadı

Yukarıda biçok kere cevapladım bu konuyu. Pin kodu olmayan bir kartla ana ekrana giriş yapabiliyorsunuz. daha sonrada unlock kuruyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Arkadaşlar 4.0 JB yaptım ama Unlock olayını nasıl hallettiniz. 3GS için söylüyorum..

Telefonu yeniden başlatın. Cydia ya girin. Oradan Manage ye girin. Oradan Sources İçerisinde Repo666 ile başlayan bir adres var. ona tıklayın. oradan Ultrasn0w diye bir program var ona tıklayın. Daha sonra sağ üstte confrim e tıklayın kursun programı açın. Bukadar...
  • yalnız jbden sonra açılışta elmanın üstünde çizgi şeklinde bi pixel olayı oluyor, acep servis jbi anlasın die mi nedir malum tel açılmıyorsa öle gidicek servise
    bu arada 85$a aldığı igonun aynısını burda bedava resmen çöktüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

internet sitesi su anda hata veriyor

Hata veriyorsa şu siteyi deneyin Burası daha az yoğun: jailbreakme.modmyi.com
  • ACİİLLLLL YARDDIIMMMMM !!!!!!!!!!!!!

AZ ÖNCE PİHONE 3GS 16GB CİHAZIMA İÇİNDE TURKCELL HATTI VARKEN RESTORE YAPIP 4.01 İ YÜKLEDİM.CİHAZ YURTDIŞI.RESTORE BİTTİKTEN SONRA TEL ACİL ARAMAYA ACILIYOR, PİN KODU KAPALI OLMASI GEREKİYOR DENMİŞ,FAKAT BEN ZATEN ÖNCEDEN KULLANIRKEN PİN FALAN GİRMİYORDUM LÜTFEN ACİL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

yalnız jbden sonra açılışta elmanın üstünde çizgi şeklinde bi pixel olayı oluyor, acep servis jbi anlasın die mi nedir malum tel açılmıyorsa öle gidicek servise

Comex Açıklaması: O ekranda çıkan piksel karmaşası JAilbreak için çalışan programcık mış. Yakında o ekranı tamamen değiştirebilecekmişiz. Farklı resimler vs. Yani o ekrandaki orjinal Apple logosunu koymuş. o apple logosu comex in işi.
  • Jb'den sonra cepten internete giremiyorum. Sizde de aynı sorun oldu mü? Bana özel bisey mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

arkadaşlar bilindiği üzere jailbreak çıktı.unlock da eli kullağında 2 güne çıkacak. şimdi ben amerikadan bir apple store girip kontratsız bir iphone 4 alsam orda aktive felan ettirmem gerekir mi yoksa kutuyu açmadan gelsem burda kendim de active edebilirmiyim.illa att sim kart mı gerekiyor

aynı soruyu bende sorudm 3gs icin ^^ kartmı gerekli diye ama ses veren olmadı

Yukarıda biçok kere cevapladım bu konuyu. Pin kodu olmayan bir kartla ana ekrana giriş yapabiliyorsunuz. daha sonrada unlock kuruyorsunuz.

teorik bilgilerle konuşuyorsun git pin kodsuz bir kartla aktifleştirmeyi dene bende pin kodlu bir kartla aktifleştireyim sana

• ya slie yapıyorum menüye geri dönüyo bidaha safariye tıklayınca oops diyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

ACİİLLLLL YARDDIIMMMMM !!!!!!!!!!!!!

AZ ÖNCE PİHONE 3GS 16GB CİHAZIMA İÇİNDE TURKCELL HATTI VARKEN RESTORE YAPIP 4.01 İ YÜKLEDİM.CİHAZ YURTDIŞI.RESTORE BİTTİKTEN SONRA TEL ACİL ARAMAYA ACILIYOR, PİN KODU KAPALI OLMASI GEREKİYOR DENMİŞ,FAKAT BEN ZATEN ÖNCEDEN KULLANIRKEN PİN FALAN GİRMİYORDUM LÜTFEN ACİL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pin kodu olmayan başka bir simcard ile deneyin lütfen.
  • quote:

quote:

yalnız jbden sonra açılışta elmanın üstünde çizgi şeklinde bi pixel olayı oluyor, acep servis jbi anlasın die mi nedir malum tel açılmıyorsa öle gidicek servise

Comex Açıklaması: O ekranda çıkan piksel karmaşası JAilbreak için çalışan programcık mış. Yakında o ekranı tamamen değiştirebilecekmişiz. Farklı resimler vs. Yani o ekrandaki orjinal Apple logosunu koymuş. o apple logosu comex in işi.

hmm aladım saolasın, ben de paranoyaya bağlamıştım
  • quote:

• quote:

quote:

pixel olayı ekranan resim koymakla alakalı değildir açıklama yapması insanları korkutmamak içindir biraz ekran kartı bilgin olursa olayı anlayabilirsin(tabi bilgisayarla aynı işletim sistemini kullanmıyor fakat benzer bir sistem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 2 Ağustos 2010; 21:21:23 >

• bi de bi şi sorucam....
    mesela 4.1 çıktı
    4.1i direk itunesdan jbin üstüne mi vericez yoksa restore yapıp öle mi 4.1i vericez
    herhalde 4.1de de çalışır çünkü bu
  • arkadaslar slide yaptıktan sonra oops crashed hatası veriyo çözümü yok mu ya ?
  • quote:

bi de bi şi sorucam....
    mesela 4.1 çıktı
    4.1i direk itunesdan jbin üstüne mi vericez yoksa restore yapıp öle mi 4.1i vericez

üstüne kurarsan bazı bileşenlerde hata ortaya çıkıyor ilk önce restore yap update et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 2 Ağustos 2010; 21:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

bi de bi şi sorucam....
    mesela 4.1 çıktı

üstüne kurarsan bazı bileşenlerde hata ortaya çıkıyor ilk önce restore yap update et

oki

• quote:

quote:

yalvarırım yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: safazx

arkadaslar slide yaptıktan sonra oops crashed hatası veriyo çözümü yok mu ya ?

site problemi sanırsam bilgi aktarımı olmadıgından kaynaklanıyor
  • quote:

quote:

quote:

yalvarırım yardım edin

opss opss dur dur telaşlanma :)
    korkma çok önemli bir problem değil hangi ülkeden aldıysan o ülkenin iphone satan operatörünün sim kartını takıp yada universal kartla aktifleştirme yapman gerekiyor birçok yerde telefoncularda genelde birer tane kart vardır nadirde olsa

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.