Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • igonun ilaçlı halini yükledin demi? yoksa çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

it looks like the installer crashed last time you tried to jaibreak it might work if you try again diyor..

Ewet.Site çökmüş vaziyette
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba

http://cydia.hackulo.us/ Bunu source olarak ekleyin. ve installous u kurun... İnstallous olmadan bazı programlar açılır ve tekrar kapanır.

öncelikle source olarak burayı ekleyip üzerinden appsync ve installous u da kurdum.daha sonra igo yu yükledim ancak olmadı.acaba farklı bir yükleme şekli mi var?

Peki Farklı bir .ipa uzantılı Oyun-App (Crackli) yüklemeyi deneyebilirmisiniz. ? Sadece o Navi programıyla alakalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

quote:

buradaki jb yapanlar aktivasyon kartıyla mı yaptı şimdi bu işlemi ?

Direk İphone daki safariden siteye giriş yapıp jailbreak yapıyorsunuz. Yalnız Site şuan çökmüş Vaziyette. İşlem yapılamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Direk İphone daki safariden siteye giriş yapıp jailbreak yapıyorsunuz. Yalnız Site şuan çökmüş Vaziyette. İşlem yapılamıyor.
    demek istediğim zaten telefonu alınca aktivasyon yapmış oluyoruz güncelleyince sim kartı takmadan zaten ipod gibi kullanabiliyoruz sonuçta değilmi? işte ondan emin olursa yaparım ama 4.1 gelmesini beklemek daha sağlıklı olur belkide.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba

http://cydia.hackulo.us/ Bunu source olarak ekleyin. ve installous u kurun... İnstallous olmadan bazı programlar açılır ve tekrar kapanır.

öncelikle source olarak burayı ekleyip üzerinden appsync ve installous u da kurdum.daha sonra igo yu yükledim ancak olmadı.acaba farklı bir yükleme şekli mi var?

Peki Farklı bir .ipa uzantılı Oyun-App (Crackli) yüklemeyi deneyebilirmisiniz. ? Sadece o Navi programıyla alakalı olabilir.

http://apptrackr.org/ bu siteden indirdim ipa dosyasını masaüstüne aldım.daha sonra telefona yüklü olduğu için appsync ve installous direk çift tıklayarak itunes ten önüme geldi ve daha sonra telefona sync ettim.buraya kadar yaptığım bir yanlış veya dosyayı indirdiğim sitede ilaçlı olmama olasılığı varmı?

• Jailbreakme.com a Giremeyenler Safariye Jailbreakme.modmyi.com yazıp Jailbreak işlemini yapabilirler.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

jb ve unlock için üretim haftasının bilinmesi gerekl mi?
  • bekle bekle birşey olmuyor.
  • İste buuu....
    Son 1hafta icindeki en guzel haber bu. :D
  • o kadar acele etmeye gerek yok millet bir yapsın taş çatlasın 2 gün sonra stabil olacaktır herşeyiyle. +bazı hatalarda düzeltilmiş olacaktır bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://apptrackr.org/ bu siteden indirdim ipa dosyasını masaüstüne aldım.daha sonra telefona yüklü olduğu için appsync ve installous direk çift tıklayarak itunes ten önüme geldi ve daha sonra telefona sync ettim.buraya kadar yaptığım bir yanlış veya dosyayı indirdiğim sitede ilaçlı olmama olasılığı varmı?

En güzeli başka bir ilaçlı ipa dosyası denemek:)

• benimde 1-2 sorum olucak
    ben turkcellden aldım telefonumu 3gs 32gb, şu anda 4.0.1 yuklu.
    1- Ben jailbreak yaparsam unlock yapmama gerek var mı ?
    2- Telefonumda birsürü uygulama yüklü appstore dan paralı parasız, bunlar ne olucak?
    3- telefon ayarları kalıcak değil mi?
    4- Son olarakta pcden itunes kullanmaya devam edebilicek miyim ve appstore'u hala daha kullanabilicek miyim?
    Tesekkurler.
  • quote:

quote:

jb ve unlock için üretim haftasının bilinmesi gerekl mi?

Gerekli Değil.Şuan tüm üretim haftalarıyla uyumlu. (Cihazım 39.hafta.Eskiden 38 ve altı olması gerekirdi)
  • arkadaşlar site çökmüş gözüküyor...ben jailbreak yapamadım..hala hata veriyor site...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

cydia da source ekleme yerinden cydia.hackulo.us ekleyin daha sonra appsync çıkacaktır yada direk installous kurarak beraberinde appsync kurulmasını sağlayabilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

cydiadan appsync kur, ondan sonra itunesten yükleyebilirsin programları.

installous programına gelince iphone için olmazsa olmaz bir uygulama. onun source adresini eklemen lazım. cydia.hackulous.com galiba böyle bişidi. ondan sonra kurabilirsin onuda

İphondeki cydioada appsync yok. bulamadın..nerde olduğunu söylermisiniz

tşk çok faydalı bir bilgi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat122

benimde 1-2 sorum olucak
    ben turkcellden aldım telefonumu 3gs 32gb, şu anda 4.0.1 yuklu.
    1- Ben jailbreak yaparsam unlock yapmama gerek var mı ?
    2- Telefonumda birsürü uygulama yüklü appstore dan paralı parasız, bunlar ne olucak?
    3- telefon ayarları kalıcak değil mi?
    4- Son olarakta pcden itunes kullanmaya devam edebilicek miyim ve appstore'u hala daha kullanabilicek miyim?
    Tesekkurler.

1-Hiç Gerek yok.
    2-Hiçbiri silinmeyecek
    3-Ayarlar aynen kalacak.Zaten telefonu yeniden bile başalatmaya gerek yok.
    4-Aynen devam edebilecek ve Appstore u hala kullanabileceksiniz.
    Saygılar
  • quote:

quote:

kardeş bende 3.1.3. den 4.0.1 e yükselttim. jailbreak ve simlock patım. abd at&t cihaz ve aktivasyon istemedi. ama genede sorumluluk size ait.
  • quote:

Jailbreakme.com a Giremeyenler Safariye Jailbreakme.modmyi.com yazıp Jailbreak işlemini yapabilirler.

Saygılar.

bende bu siteyi kullanarak çok hızlı bir şekilde yaptım. tavsiye ederim.
  • Site göçmüş durumda, hem zaten hemen yapmanın bir anlamı yok 1-2 gün bekleyip herşeyin stabil hale dönmesi bence daha mantıklı çünkü ilk çıktığı anda bir sürü hata elbette olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.