Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmuyorki ben ipod touch 3g 8gb ile deniyorum ama mor ekranda kalıyor malesef..
  • Telefonu kapatıp tekrar deneyin. Çok fazla yoğunluk var şuan. Bende ilk başlarda mor ekranda kalmaktaydım
  • Ya beyler tlf JB yaptım. İpa uzantılı dosyaları nasıl yükleyeceğim.
    Forumlarda araştırıdım cyda dan installous diye programdan bahsetmişler. Ama yeni cyda öyle program yok. Yada göremedim.
    İpa uzantısını nasıl yükleyebilirim
  • cydiadan appsync kur, ondan sonra itunesten yükleyebilirsin programları.

installous programına gelince iphone için olmazsa olmaz bir uygulama. onun source adresini eklemen lazım. cydia.hackulous.com galiba böyle bişidi. ondan sonra kurabilirsin onuda
  • Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba
  • olmuyor yahu kaçıncı denemem.kalıyor mor ekranda hep
  • Bazı Soruların Cevapları
    1-Site Şu Anda yoğunluktan dolayı Jailbreak işlemini yapamıyor.
    2-JailBreak ve Unlock Kesin olarak çalışıyor(Kendim Denedim)
    3-Fake İmei Yapılamıyor
  • it looks like the installer crashed last time you tried to jaibreak it might work if you try again diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba

http://cydia.hackulo.us/ Bunu source olarak ekleyin. ve installous u kurun... İnstallous olmadan bazı programlar açılır ve tekrar kapanır.
  • Bu arada her yeni jailbreak yöntemi eskisine göre daha basit oluyor, demekki sadece kendini geliştiren apple değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

iphone 3GS 32 GB, 3.1.2 kullanıyorum hala. Yurtdışı cihazı ve blackra1n ile jb + unlock yapmıştım.

AKTİVASYON KARTI diye birşey yok bende..

Şimdi ben cihazı 4.0.1 olarak güncelleyip, wi-fi ile o adrese girip cihazı jb yapıp, sonra ultrasn0w ile unlock yapabilecek miyim AKTİVASYON kartı vs. olmadan?

Hocam bende aynı Senin gibiyim 3.1.2 Kullanıyorum.. (HâLâ) yurt dışından aldım jb ve unlocklu simdi aklıma takılan itunes ile 4.0.1 yukleyip ondan sonra mı jb islemi yapacagim.. unlcok tam olarak calısıyormu bazıları calısmadıgını soylemis ve yurt dısı cihazlarında mc modelleri icin uyumlumu?

hem bana hemde SeTha arkadasımıza cevap veren olursa minnetar olacagiz ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

cydiadan appsync kur, ondan sonra itunesten yükleyebilirsin programları.

installous programına gelince iphone için olmazsa olmaz bir uygulama. onun source adresini eklemen lazım. cydia.hackulous.com galiba böyle bişidi. ondan sonra kurabilirsin onuda

İphondeki cydioada appsync yok. bulamadın..nerde olduğunu söylermisiniz
  • 3GS 4.0.1 sorunsuz jailbreak yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 2 Ağustos 2010; 11:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr
    3GS 4.0.1 sorunsuz jailbreak yaptım..

Nasıl yaptın siteye girmiyor ki
  • cydia da source ekleme yerinden cydia.hackulo.us ekleyin daha sonra appsync çıkacaktır yada direk installous kurarak beraberinde appsync kurulmasını sağlayabilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

cydiadan appsync kur, ondan sonra itunesten yükleyebilirsin programları.

İphondeki cydioada appsync yok. bulamadın..nerde olduğunu söylermisiniz
  • buradaki jb yapanlar aktivasyon kartıyla mı yaptı şimdi bu işlemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

dün gece 3.00 sularında wi-fi ağından yaptım ben şu an nasıl durumlar bilemiyorum..

bu sitede yardımcı olacaktır yükleyecek olanlara:http://www.spiritjb.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 2 Ağustos 2010; 11:29:53 >
  • ben jb yapmak için değil denemek için 5 dk önce normal bir şekilde girdim
    quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Appsync kurdum ben ve igo navigasyonu yukledim. Saniyorum appsyncte sorun olsa telefona kuramazdim. Ancak program acilir acilmaz kendini taskbara aliyor ve acilmiyor. Sorun nedir acaba

http://cydia.hackulo.us/ Bunu source olarak ekleyin. ve installous u kurun... İnstallous olmadan bazı programlar açılır ve tekrar kapanır.

öncelikle source olarak burayı ekleyip üzerinden appsync ve installous u da kurdum.daha sonra igo yu yükledim ancak olmadı.acaba farklı bir yükleme şekli mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

buradaki jb yapanlar aktivasyon kartıyla mı yaptı şimdi bu işlemi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.