Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4 ile denedim sorun yok rahatça yapıldı jailbreak Unlock için teslerin bitmesi beklenecek bu sadece iphone 4 için geçerli tabi 3G ve 3Gs için ultrasnow çalışıyor. Dev-team sitesinden açıklama yaptı iPhone 4 için sürüm yayınlanacak testten sonra diye. Yakındır.

Yapması çok kolay ama yinede takılan arkadaşlar için yönerge hazırladım iclarified'dan bakabilirler:

http://forum.donanimhaber.com/m_41780811/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41780811

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 2 Ağustos 2010; 4:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

@Privatedem

sitehttp://apptrackr.org/

ayrıca şu ana kadar ilk defa jb yapcak arkadaşlar için önerim 1-2 türkçe içerikli iphone forumu gezip iyice bilgi edinip öyle jb yapıp kullanmaları. en azından bi fikir sahibi olmuş olurlar.

bu arada ben hala 3gs 3.1.3 deyim ios4'e geçeyim mi sizce? hız olarak veya kullanım açısından hangisini önerirsiniz geçenler memnun mu?

usta ben custom fw ile geçmiştim önceden ios 4'e. benim alet de 3gs. bilmiyorum senin 3gs ne durumda ama benim baya sorunluydu telefonu kapatıp açtıgımda wifi gidiyordu bir daha düzelmiyordu bir kaç ay telefonu kapatmadıgımı bilirim :D gps arada bir çalışırdı genelde çalışmazdı fln. ios 4 te şimdiye kadar en ufak bir sorun yok maşallah. canavar gibi alet. bir de eskiden telefonu çok kurcalayınca 1 gün fln dayanıyordu şimdi 2 güne çıktı. tamam biraz daha az kurcalamış olabilirim ama kesinlikle bataryada bir düzelme de var.
    multitasking ve klasör özellikleri de çok kullanışlı geldi bana. unlock lazımsa, ultrasn0w ile sorunsuz kullanıyorum mesela...

ben tavsiye ederim yani

Ben de oneririm sorin yasamazsin. Jb su anda arka planda download yapiyor mis gibi massallah

Bu arada akif sen misin olm?

• siteye giriyorum slide to jailbreak yazan kısıma telefonun tuş kilidini açar gibi parmağımı sürtüyorum ama bi değişiklik yok hiç bir kıpırdama dahi yok ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

@Privatedem

sitehttp://apptrackr.org/

ayrıca şu ana kadar ilk defa jb yapcak arkadaşlar için önerim 1-2 türkçe içerikli iphone forumu gezip iyice bilgi edinip öyle jb yapıp kullanmaları. en azından bi fikir sahibi olmuş olurlar.

bu arada ben hala 3gs 3.1.3 deyim ios4'e geçeyim mi sizce? hız olarak veya kullanım açısından hangisini önerirsiniz geçenler memnun mu?

usta ben custom fw ile geçmiştim önceden ios 4'e. benim alet de 3gs. bilmiyorum senin 3gs ne durumda ama benim baya sorunluydu telefonu kapatıp açtıgımda wifi gidiyordu bir daha düzelmiyordu bir kaç ay telefonu kapatmadıgımı bilirim :D gps arada bir çalışırdı genelde çalışmazdı fln. ios 4 te şimdiye kadar en ufak bir sorun yok maşallah. canavar gibi alet. bir de eskiden telefonu çok kurcalayınca 1 gün fln dayanıyordu şimdi 2 güne çıktı. tamam biraz daha az kurcalamış olabilirim ama kesinlikle bataryada bir düzelme de var.
    multitasking ve klasör özellikleri de çok kullanışlı geldi bana. unlock lazımsa, ultrasn0w ile sorunsuz kullanıyorum mesela...

ben tavsiye ederim yani

Ben de oneririm sorin yasamazsin. Jb su anda arka planda download yapiyor mis gibi massallah

Bu arada akif sen misin olm?

evet benim. ya senin mesaja cevap verdim sonra adına bakınca farkettim erdem
    hayırlı olsun bakalım ios 4'ün

• siteye girip slide o jailbreak yazısını itelediklerinde ekranda bir şey olmayanlar safarinib ayarlarından javayı aktif hale getirin ben hem javayı aktif ettim hemde çerezleri sildim ve oldu
  • peki liaçlı bi şier yükledik dielim sonra itunesa bağlanıp yine paralı uygulamları almaya dvm edebilio muyuz? çünkü muhtemelen ilaçlıları senkron etmicek itunes bi şiler olucak!?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

peki liaçlı bi şier yükledik dielim sonra itunesa bağlanıp yine paralı uygulamları almaya dvm edebilio muyuz? çünkü muhtemelen ilaçlıları senkron etmicek itunes bi şiler olucak!?!?!

alabiliyorsun hiç bir sorun çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Orijinalden alıntı: tritone

peki liaçlı bi şier yükledik dielim sonra itunesa bağlanıp yine paralı uygulamları almaya dvm edebilio muyuz? çünkü muhtemelen ilaçlıları senkron etmicek itunes bi şiler olucak!?!?!

alabiliyorsun hiç bir sorun çıkmıyor

onun için de app bi şi çekiomuşuz ondan sonra installousmış...tmmdır.saol
  • tethered sorunu varmi 3gs de deneyen arkadaşlar cihazi acip kapatinca herhangi bi sorun var mi?
  • Hayır sorun yok hocam
  • ben daha simlock ekranındayım iphone4 , ben napıcam? tel açılmıyoki safariye girim.
  • Turk oldugumuz nasil da belli, daha JB'nin ne ise yaradigini bilmeyenlerin mesajlari ayri komik

Sakin olun sampiyonlar, cikan JB %100 stabil ve calisir degil. MMS ve Facetime'in calismadigi rapor edildi.

Biraz sabredip bekleyin, test editorleri inceleyip yorumlasin sonra JB yapin.

buradan anlik guncellemeleri alabilirsiniz:

http://www.engadget.com/2010/08/01/official-iphone-4-jailbreak-hits-from-iphone-dev-team/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Su ana kadar olan guncellemeler:

Update: Sorry folks, we've tried repeatedly, but apparently the servers just can't handle the load -- Comex tweets that the purple screens we're seeing are evidence of server fail. Here's hoping for a Cydia celebration when the stampede is over.

Update 2: Comex says you might want to reboot if you got stuck staring at that purple screen, and you could also try their backup server (click our second source link) to help the Dev Team divide the load.

Update 3: We successfully got the jailbreak to start working, but it crashed Safari. Upon reboot of our phone we've got... nothing but the Apple logo. Take note, this can brick your phone, so proceed with caution! Video of the experience after the break. After a reset, our phone is giving us nothing but the Apple logo. (Update to the update, the phone has been restored).

Update 4: Our intern Sam has successfully jailbroken his iPhone 4 according to this pic, so it can be done!

Update 5: Comex reports that iPads running iOS 3.2.1 aren't presently working properly, and that MMS problems after jailbreak are a known issue.

Update 6: Good news? Saurik (of Cydia fame) has pitched in to secure JailbreakMe some better hosting. Bad news? Reports indicate that FaceTime doesn't work after jailbreak, either.

Update 7: Seven updates? You bet, because it's looking like there's already a fix for the missing FaceTime and MMS features. Head on over to Redmond Pie (in more coverage below) for instructions to install the Cydia package that brought video chat back to two of our iPhone 4 handsets. If you're just downloading JailbreakMe for the first time though, you shouldn't need to do a thing, as Comex claims both have been fixed in a new version of the hack that just went live.

• @bravoecho: Facetime vs MMS düzeltildi.
    http://www.redmondpie.com/fix-facetime-and-mms-problem-on-iphone-4-after-jailbreaking-using-jailbreakme-2.0/

Not: Orda bahsedilenleri yapmayın gerek yok.

UPDATE 1: JailbreakMe has been updated which has fixed all the problems related to FaceTime and MMS. If you are doing a fresh jailbreak, you will not have any of these issues. Existing users will need to do a “Complete Upgrade” of Cydia followed by a reset of Network Settings. To do this, simply fire up Cydia and let the loading to finish. It will now automatically ask you to update Cydia. Touch on “Complete Upgrade” and reboot the device once it is done. Go to Settings –> General –> Reset –> Reset Network Settings. Reboot the device again. The problem should be fixed now.

Cydia'ya complete upgrade yapıp network ayarlarını sıfırlayınca halloluyormuş. Sıfırdan JB yapacaklar için gerek yokmuş düzeltmişler jailbreakme.com'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 2 Ağustos 2010; 8:29:43 >

• vallaha 1-2 dolar applara vermiyeyim diye bu jble uğraşılmaz, ben baydım
    simlock falan neyse de
  • arkadaşlar bir sorum olucaktı.. bu jailbreak sonrası tel kapatılıp açıldığında bilgisayara bağlamak gerekiyormu... yoksa hiçbi işleme gerek kalmadan sorunsız açılıyomu..
    bişçey daha sorcamm ilk kez jail break yapıcam unlock olayı sadece yurtdışı iphone lar içinmi geçerlii. buradan alınan cihazlar için sadece jailbreak yetiyomu
  • İpod touch 2g'ye jailbreak yaptıktan sonra multitasking ve wallpaper özellikleri gelecek mi ? Yoksa kendimiz mi bu özellikleri aktif ediceğiz ?
  • jb ve unlock için üretim haftasının bilinmesi gerekl mi?
  • bende bu işi ilk yapan biri olarak jailbreaktan sonra yapılması gereken bir iki noktayı yazmak istedim.bilenler varsa ben yeni öğrenip paylaştığım için affola.
    öncelikle cydia ya giriyoruz.manage/sources/üstten edit/solundan add diyoruz.çıkan web sayfası giriş ekranına cydia.hackulo.us yazıyoruz ve ok e basıp bekliyoruz.daha sonra çıkacak seçenekten soldakine tıklayıp yine bekliyoruz.sources bölümünde haculo.us çıkacaktır.ona tıklayıp çıkan ekrandan appsync for os4.0 ve installous u install ediyoruz.bunu yapmamızın sebebi crackli yazılımları kurmak için.zaten menüde çıkacak installous iconu ile aynen itunes gibi programlar free olarak bulunmaktadır.
  • iphone 3GS 32 GB, 3.1.2 kullanıyorum hala. Yurtdışı cihazı ve blackra1n ile jb + unlock yapmıştım.

AKTİVASYON KARTI diye birşey yok bende..

Şimdi ben cihazı 4.0.1 olarak güncelleyip, wi-fi ile o adrese girip cihazı jb yapıp, sonra ultrasn0w ile unlock yapabilecek miyim AKTİVASYON kartı vs. olmadan?
  • sonunda çıktı valla hadi geçmiş olsun

igo için bekliyodum sırf
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.