Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an yaptım yurtdışı 3gs 4.0 jailbreak ve unlock oldu konuştum da herşey yolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

cydiayı yükledi de ne işe yarıyor bu ben anlamadım

unlock yapmaya yariyor ve appstoredeki applicationlari ucretsiz indirebiliyoruz galiba

bu arada iphone 4 unlock yapabilen var mi ? soylentilere gore Ultrasn0w yeni versiyon cikacakmis iphone 4 icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Ağustos 2010; 2:04:29 >
  • http://jailbreakme.modmyi.com/

bu siteye iphonedan girin.
  • yükledikten sonra unlocku nasıl yapcaz,acemiliğim af ola :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

oh be sonunda !!! hayirli olsun !

edit: site acildi....

siteye iphone den girin diyor zor mu acaba bu is

ilk yapan ben olmiyim bozarim falan

İlk önce forumda @tEnDEr yaptı..
  • arkadaşlar 3gs benim,, yükledim cydia geldi. ama ultrasnowda yükledim. unlock olmadı servis yok diyor. varmı çaree.. ultranow kurarken hücresel veri ağı etkinleştiremedi dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

hocam daha telefon dün geldl onun için hiçbir bilglm yok bu konuda,cahilliğimi hoş görün.şimdi yurtdışından gelen 3gs e ios 4 yükleyip kullanabilir miyim sorunsuz?

Tam sana göre yükle ve kullan.
  • jailbreak ten sonra applestoredan istedigimiz progralari indirmeye devam edebiliyormuyuz?
    mesela igo yu indirdik beles program. updateleri oldugunda sikinti cikiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 2 Ağustos 2010; 2:14:24 >
  • Telefonu kapatıp açılınca sorun düzeldi...Safari'de sıkıntı vardı sanırım.
  • siteye giriyorum slide to jailbreak yazan kısıma telefonun tuş kilidini açar gibi parmağımı sürtüyorum ama bi değişiklik yok hiç bir kıpırdama dahi yok ne yapmam lazım
  • Mor ekranda kalanlar teli acip kapatsinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

jailbreak ten sonra applestoredan istedigimiz progralari indirmeye devam edebiliyormuyuz?
    mesela igo yu indirdik beles program. updateleri oldugunda sikinti cikiyormu

devam edebiliyorsunuz ama paralı olanların parasını ödeyerek tabiiki.. ilaçlı yüklediğiniz uygulamaların update'i çıkında app store'da uyarı verir ama yükleyemessiniz, güncel sürümün ilaçlı halini yüklemeniz gerekir..

bu arada ben de 3GS 4.0.1 sorunsuz Cydia yüklendi.. yarın donatmaya başlarım artık iphone'u :)
  • Bende 3G 32GB olan touchıma yükledim jailbreaki. Akıyor ya resmen
  • arkadaşlar cahilliğimi mazur görün bu hafta ilk iphone'umu almış olucam bu jaillbreak'i yaptıktan sonra appleri sadece cydia üzerinden mi ücretsiz yükleyebiliyoruz yoksa iphone'daki itunes store'dan veya bilgisayardan itunes üzerindende mi ücretsiz yükleyebiliyoruz? eğer telefondaki itunesstore ve bilgisayar üzerindende yükleniyosa nasıl olduğunu kısaca anlatabilir misiniz?
    bu basit sorumu cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • unlock yapanlar arama yaptıklarında ekranda arama yönlendirme etkinleştrildi bişey bişey çıkıyor bende başka çıkan arkadaş varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün bu hafta ilk iphone'umu almış olucam bu jaillbreak'i yaptıktan sonra appleri sadece cydia üzerinden mi ücretsiz yükleyebiliyoruz yoksa iphone'daki itunes store'dan veya bilgisayardan itunes üzerindende mi ücretsiz yükleyebiliyoruz? eğer telefondaki itunesstore ve bilgisayar üzerindende yükleniyosa nasıl olduğunu kısaca anlatabilir misiniz?
    bu basit sorumu cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Üstad, iphone üzerinden cydia ile veya ipa uzantılı programı bilgisayar yardımıyla da yapabilirsin
  • arama yönlendirme etkinleştirildi uyarsını alan varmı arama yapında????????????????
  • Jail Breakkkkkkkk

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!)  JAİLBREAK ÇIKTI
  • Arkadaslar yaptım jb yi sorun yok. Unlock için ne yapmak gerek tam olarak?
  • 4 G ise bekleyeceksin..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.