Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Arkadaşlar bende şöyle bir problem var mesela bazı ipa uzatılı uygulamaları indiriyorum.itunes tan kurmasına izin vermiyor ama diğerlerini kuruyor.Bazı uygulamalarıda kuruyor ama açılır açılmaz menüye dönüyor telefon.

Telefonunuzda ios 4 var ise bazı cracked programlar uyumsuz olduğundan çalışmaz.Yeni sürümlerini beklemek zorundasın

ios 4.0.1 var ama appsync 4.0 yüklü bunun üst sürümünü yüklesem düzelir mi acaba bu programdan da olabilir mi?birde appsync 4.x var onumu kurmalıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 22 Ağustos 2010; 16:47:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Arkadaşlar bende şöyle bir problem var mesela bazı ipa uzatılı uygulamaları indiriyorum.itunes tan kurmasına izin vermiyor ama diğerlerini kuruyor.Bazı uygulamalarıda kuruyor ama açılır açılmaz menüye dönüyor telefon.

Telefonunuzda ios 4 var ise bazı cracked programlar uyumsuz olduğundan çalışmaz.Yeni sürümlerini beklemek zorundasın

ios 4.0.1 var ama appsync 4.0 yüklü bunun üst sürümünü yüklesem düzelir mi acaba bu programdan da olabilir mi?birde appsync 4.x var onumu kurmalıyım acaba?

App lerin üst sürümünü beklemeniz daha iyi olacaktır.Appsync normal çalışmasaydı o cracked app leri iphone kuramazdınız. Sadece bu işe yarıyor appsync

• Arkadaşlar şimdi 3.1.3 den son versiyon sanırım 4.0.2 ye geçsem JB yapabilirmiyim yoksa hala çıkmadımı JB..
  • telefonun modeli 3g ise sakın gecme 3g ler için en iyi sürüm 3.1.3 ama 3gs ler için farketmiyor
  • Selam

Iphone'a itunes kullanmadan 4.0 update'ini nasil yuklerim. I tunes tan sadece 4.0.2 update'i yukleyebiliyorum su an. Yada direk itunes tan eski updateleri nasil yaparim?
    Yardimci olursaniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

telefonun modeli 3g ise sakın gecme 3g ler için en iyi sürüm 3.1.3 ama 3gs ler için farketmiyor

telefon 3gs ama 4.02 için jb varmı
  • çıktı diye biliyorum bi kaç video izlemistim youtubeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Arkadaşlar şimdi 3.1.3 den son versiyon sanırım 4.0.2 ye geçsem JB yapabilirmiyim yoksa hala çıkmadımı JB..

Yapamazsınız. Yok henüz.

quote:

Orijinalden alıntı: zirzop11

Selam

Iphone'a itunes kullanmadan 4.0 update'ini nasil yuklerim. I tunes tan sadece 4.0.2 update'i yukleyebiliyorum su an. Yada direk itunes tan eski updateleri nasil yaparim?
    Yardimci olursaniz cok sevinirim

İtunes Yükleyemezsiniz. sürümünüz 3,1,3 ise cydia dan SHSH kaydı alıp shift+ Restore yapabilirsiniz. İstediğiniz sürümü manuel olarak old aple dan indirebilirsiniz. (Detaylı anlatım yukardaki cevaplarımda bulunuyor)

quote:

quote:

telefonun modeli 3g ise sakın gecme 3g ler için en iyi sürüm 3.1.3 ama 3gs ler için farketmiyor

quote:

quote:

Yok henüz ...

quote:

çıktı diye biliyorum bi kaç video izlemistim youtubeden

Youtube a bakarsak windows bile yükleyebilirsiniz iphone a..

• FullHD=NhakaN buarada benim yani her ikiside
  • vaaayy yeni nick
  • İnstallous ile iphona indirdigimiz app.lari nasıl pc ye atarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 23 Ağustos 2010; 0:57:33 >
  • arkadaşlar iphone 3gs unlock olabilmesi için öncelikle acil arama ekranından çıkması lazım anladığım kadari ile peki bu yöntem 3.1.3 te iken direk unlock edip kalıcı jb yapıyormu. yoksa 4.0 yapıp mı jb yapmak lazım. acil arama ekranını geçmenin bir yolu yokmu acaba yurt dışı iphone lar için
  • arkadaslar pc uzerinden ip4 unlock yapabilirmiyim ?
  • Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Jail Break ve unlock yapilmis iphone4'un ekraninda elmadayken ust kisimda cizgi cikiyor. Bu, jail breakten mi kaynaklaniyor ve normal mi, cozum var midir?
  • 3g cihazlarda 4.0.2 sürümünde jb yapılabiliyormuş. jb yapma esnasında 4.0 yada 4.0.1 sürümleri gösteriliyormuş bu şekilde yapanlar hatta unlock da oluyormuş baseband yükselmediği için.

3g cihazı olup yapan var mı bu şekilde.
  • quote:

vaaayy yeni nick

TSK :)
  • quote:

İnstallous ile iphona indirdigimiz app.lari nasıl pc ye atarız?

İtunes dan backup alırsınız. Daha sonra belgelerim müziğim içerisindeki itunes klasoru altındaki libary nin icinde olur .ipa dosyalari
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55
    arkadaslar pc uzerinden ip4 unlock yapabilirmiyim ?

Pc üzerinden yapmanız mümkün değil.sadece cydia dan ultrasn0w ile yapmak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar
    Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Jail Break ve unlock yapilmis iphone4'un ekraninda elmadayken ust kisimda cizgi cikiyor. Bu, jail breakten mi kaynaklaniyor ve normal mi, cozum var midir?

Çözümü yok.o herkezde var.jailbreak i çıkaran kisi comex in söylediğine göre İphone boot ekranindaki programciktan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar
    3g cihazlarda 4.0.2 sürümünde jb yapılabiliyormuş. jb yapma esnasında 4.0 yada 4.0.1 sürümleri gösteriliyormuş bu şekilde yapanlar hatta unlock da oluyormuş baseband yükselmediği için.

3g cihazı olup yapan var mı bu şekilde.

Tamamen bir söylentiden ibaret bir calışma. Denemenizi önermem. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.