Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3gs 3.1.3 jailbreakme ile jb yapsam bir sorun olurmu cihaz yurtiçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

3gs 3.1.3 jailbreakme ile jb yapsam bir sorun olurmu cihaz yurtiçi

Hiç bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

ben anlatamıyorum galiba google a dediğim satırları yaz kaynak çıkıcak direk forumdaki konu çıkıyor bunu yazacaksın

USB Unlock ve Appsync 4.0 Beta olarak Çıktı!!!! [UPDATED iPhone 4 Destekli]

yalnız üyelik isteyip açmayabilir, bu arada iphone 4 için garantisini bilemiyorum oluyor dedilerse oluyordur, benim wifi arızalıyken ben bununla 3G yi unlock yapıyordum.

O siteye (****) zaten üyeyim. Ve o dediğin programı daha önceden biliyorum. 1 dakinanızı alıp üye olup cevaplara baksaydınız iyi olurdu. Programın çalışmadığı herkes tarafından söylenmiş. Ve verilen cevaplar program üzerinde çalışıyoruz yeni uploadı bekleyin. Yani bir nevi Fake:)

bende üyeyim siz dikkatli okumuyorsunuz yada art niyetle olaya bakıyorsunuz sanırım, orada çalışmıyor bu program diyenlerin ne sebeple bunu dedikleri ortada ama siz yanlış yere çekmişiniz yada okuduğunuzu anlamamışsınız ayrıca program üzerinde çalışıyoruz demişler dediğiniz kısım win 7 sadece hata aldık bunun üzerinde alışıyoruz dedikleri yerdir ve bu mesajdan bigün sonra program güncellenmiştir.çok güzel okumuşunuz konuyu bana zahmet olup üye ol oku diyene kadar siz doğru okusaydınız önce.

hem kaldı ki olmuyor diyorlar demişiniz olmuyor diyenler kadar oldu teşekkürler diyenlerde var nasıl oluyorda fake diyorsunuz hala.yukarda bende dedim, usb unlock yaptım yapıyordumn diye.

daha 2 ay a kadar ben 1 senedir wifi kullanamadım arızalı olduğundan, bu yüzden de bu programı en başta benim gibiler takip edip kullanıyor olmalısı doğaldır.programı yapan kişi 3.0 sürümünden beri yayınlıyor belki daha öncekilerde vardır bilemiyorum.

sizin çalışmıyor diye söylüyorlar diye dediğiniz üyelerin yorumları işletim sisteminden, itunes hatalarından yada indirdikleri fw farklılıklarından kaynaklanan durumlarda böyle hatalar alıp usb unlock yapamıyorlar.pc kullanıyoruz yığınla program var elbette ki bizde çalışan bir program başka bir pc de hata verebilir bunlar olan şeyler ve bu durumunda buradaki programdaki gibi hata veriyor denmesinden farkı yok.biz diyor muyuz ya bi oyun aldım benim pc de çalışmadı sahte bir oyunmuş aslında böyle bir oyun yok fake galiba, demiyoruz değil mi.

hata alıp olmuyor diyenlerdeki hata "iphuc.exe " hatasıdır, dediğim gibi bu ya jb yapılan fw den kaynaklanıyordur yada işletim sisteminden dolayı.

burda yanlış anlamada olmasın ben programı yapanı yada programı savunmuyorum.
    biri pc den unlock var mı demiş bende kendiminde yaptığı bu bilgiyi paylaşmışım açıklamışım. siz gelip hala yok kaynak nerde yok ben o konuyu okudum 1dk de üye olup bi baksaydınızda yorumları okusaydınız, fake bir program vb.. gibi şeyler diyorsunuz.anlamadım yani bu durumu.daha nasıl anlatıp paylaşmam gerekirdi.

bir mesajda demem gereken şeyi bana 4 mesajda ve bu son uzun mesajda söylettiniz.

kısacası program fake değildir yanlış bilgiler vermeyelim.aşağıdakilerde sizin okudum dediğiniz konudan alınmıştır.ayrıca her usb unlock yapıp konuya yazmayanlarda vardır.neyse heralde program gibi hem üyeler fake hem yorumlar fakedir

quote:

ben unlock oLayini bu prg basardim cihazim kapali haldeyken unlock yada app secenegini sectim cihazimi power basarak actim gerisine karismadim

quote:

Çalıştı Allahıma cok sukur......
    Programı indirdim 2 tane tuş var zaten ikisine birden tıkladım...

quote:

Ohh beee :))) Heleşükür...

Yaptığım aşamaları anlatıyorum..
    1-Telefonu USB ile bağladım ve programda "Unlock"a bastım..
    2-Telefonu kapattım ve yeniden başladım..
    3-Telefon açıldığında olay tamamdı..

Telefon iPhone 3G - 3.1.2

quote:

30 sn gecti geçmedi servis yerine geldi arkadasımı arayıp haber verdim..

quote:

Ok 8. denememde oldu : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 24 Ağustos 2010; 0:06:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _TylerDurden_

Yardımlar için teşekkürler.
    Gerçekten birçok soruma cevap oldu:)

O dosyayı indirip restore yapmaya çalıştım 3014 ve 3189 hataları verdi.

Ama sanırım geridönüşü olmayan yola girdim:(

Ekranda meşhur "elma" çıkyor ve iphone hiçbir şekilde açılmıyor. itunes da cihazı görmüyor malesef.

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?:)

Yoksa Ankara'da bildiğiniz sağlam iphone teknik servis tavsiyelerinizi bekliyorum...

pm attım hocam nasıl yapacağınız hakkında.
  • quote:

quote:

quote:

ben anlatamıyorum galiba google a dediğim satırları yaz kaynak çıkıcak direk forumdaki konu çıkıyor bunu yazacaksın

USB Unlock ve Appsync 4.0 Beta olarak Çıktı!!!! [UPDATED iPhone 4 Destekli]

yalnız üyelik isteyip açmayabilir, bu arada iphone 4 için garantisini bilemiyorum oluyor dedilerse oluyordur, benim wifi arızalıyken ben bununla 3G yi unlock yapıyordum.

O siteye (****) zaten üyeyim. Ve o dediğin programı daha önceden biliyorum. 1 dakinanızı alıp üye olup cevaplara baksaydınız iyi olurdu. Programın çalışmadığı herkes tarafından söylenmiş. Ve verilen cevaplar program üzerinde çalışıyoruz yeni uploadı bekleyin. Yani bir nevi Fake:)

bende üyeyim siz dikkatli okumuyorsunuz yada art niyetle olaya bakıyorsunuz sanırım, orada çalışmıyor bu program diyenlerin ne sebeple bunu dedikleri ortada ama siz yanlış yere çekmişiniz yada okuduğunuzu anlamamışsınız ayrıca program üzerinde çalışıyoruz demişler dediğiniz kısım win 7 sadece hata aldık bunun üzerinde alışıyoruz dedikleri yerdir ve bu mesajdan bigün sonra program güncellenmiştir.çok güzel okumuşunuz konuyu bana zahmet olup üye ol oku diyene kadar siz doğru okusaydınız önce.

hem kaldı ki olmuyor diyorlar demişiniz olmuyor diyenler kadar oldu teşekkürler diyenlerde var nasıl oluyorda fake diyorsunuz hala.yukarda bende dedim, usb unlock yaptım yapıyordumn diye.

daha 2 ay a kadar ben 1 senedir wifi kullanamadım arızalı olduğundan, bu yüzden de bu programı en başta benim gibiler takip edip kullanıyor olmalısı doğaldır.programı yapan kişi 3.0 sürümünden beri yayınlıyor belki daha öncekilerde vardır bilemiyorum.

sizin çalışmıyor diye söylüyorlar diye dediğiniz üyelerin yorumları işletim sisteminden, itunes hatalarından yada indirdikleri fw farklılıklarından kaynaklanan durumlarda böyle hatalar alıp usb unlock yapamıyorlar.pc kullanıyoruz yığınla program var elbette ki bizde çalışan bir program başka bir pc de hata verebilir bunlar olan şeyler ve bu durumunda buradaki programdaki gibi hata veriyor denmesinden farkı yok.biz diyor muyuz ya bi oyun aldım benim pc de çalışmadı sahte bir oyunmuş aslında böyle bir oyun yok fake galiba, demiyoruz değil mi.

hata alıp olmuyor diyenlerdeki hata "iphuc.exe " hatasıdır, dediğim gibi bu ya jb yapılan fw den kaynaklanıyordur yada işletim sisteminden dolayı.

burda yanlış anlamada olmasın ben programı yapanı yada programı savunmuyorum.
    biri pc den unlock var mı demiş bende kendiminde yaptığı bu bilgiyi paylaşmışım açıklamışım. siz gelip hala yok kaynak nerde yok ben o konuyu okudum 1dk de üye olup bi baksaydınızda yorumları okusaydınız, fake bir program vb.. gibi şeyler diyorsunuz.anlamadım yani bu durumu.daha nasıl anlatıp paylaşmam gerekirdi.

bir mesajda demem gereken şeyi bana 4 mesajda ve bu son uzun mesajda söylettiniz.

kısacası program fake değildir yanlış bilgiler vermeyelim.aşağıdakilerde sizin okudum dediğiniz konudan alınmıştır.ayrıca her usb unlock yapıp konuya yazmayanlarda vardır.neyse heralde program gibi hem üyeler fake hem yorumlar fakedir

quote:

ben unlock oLayini bu prg basardim cihazim kapali haldeyken unlock yada app secenegini sectim cihazimi power basarak actim gerisine karismadim

quote:

Çalıştı Allahıma cok sukur......
    Programı indirdim 2 tane tuş var zaten ikisine birden tıkladım...

quote:

Ohh beee :))) Heleşükür...

Yaptığım aşamaları anlatıyorum..
    1-Telefonu USB ile bağladım ve programda "Unlock"a bastım..
    2-Telefonu kapattım ve yeniden başladım..
    3-Telefon açıldığında olay tamamdı..

Telefon iPhone 3G - 3.1.2

quote:

30 sn gecti geçmedi servis yerine geldi arkadasımı arayıp haber verdim..

quote:

Ok 8. denememde oldu : )

Çok haklısınız hocam. hata bende eksik okuyan benim.

• neyse en azından sonunda farkına vardınız önemli değil
  • 4.0.2 jailbreak-unlock ne zaman cikar bi bilginiz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

4.0.2 jailbreak-unlock ne zaman cikar bi bilginiz var mi?

Bu konuda herhangi bir açıklamaya daha rastlamadım. Çalışmaları hakkında bir bilgi vermemiş dev team henüz. Öyle bir şey olursa hemen konu açar arkadaşlar. Merak etmeyin.

Saygılar
  • cok tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

quote:

Orijinalden alıntı: Bxrxk

Formda benzer sorunlar yaşaynlar olmuş. aşağıdaki gibi bir çözüm önerilmiş.
    Hard reset falan denedim yemedi ama aşağıdaki gibi denedim oldu yeniden restore ettim sorun yok şu anda.
    teşekkürler.

usb le bağlayn önce
    1-home ve power tuşuna basılı tutun iphone kapıyana kadar.
    2-power tuşuna basılı tutun ekran açılır açılmaz powerla beraber home tuşuna basılı tutun yaklaşk 10 sn bekledikten sonra tekrar ekran kapancak elinizi power tuşundan kaldırın ama diğer elinz hala home tuşunda olsun 15 sn civarı bekledikten sonra pc ye bişe takınca ses çıkar ya o sesten çıkcak itunesu açın ekran kapalı olduğu halde iphone itunesa bağlı görüncek özellikler kısmında n/a yazması gerkeiyo shifte basılı tutark restoreye basın ve iphone firmware seçin

Ayni sorun bendede oldu hocam jailbreakten sonra acilmiyor iphone 4 restore et diyorum ama restore dosyasini istiyor onu nerden seciyoruz acaba?

Restore dosyasını apple sitesinden indiriyorsunuz

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8619.20100715.4Pnsx/iPhone3,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

bu linkteki dosyayı indiriyorum zip li bir dosya çıkıyor karşıma. unzip yaptığımda ipsw uzantılı hiçbir şey göremiyorum. bu kısmı nasıl çözücez? teşekkürler..

• Dosya ipsw ama siz bu dosyayı zip olarak tanımlamışsınız.Birlikte aç yapın
  • quote:

Dosya ipsw ama siz bu dosyayı zip olarak tanımlamışsınız.Birlikte aç yapın

anlayamadım açıkçası.. bende şu anda zip li bir dosya var. sağ tuş birlikte aç diyeceğim sonra ne yapacağım?

yada shift restore diyincemi zipli de olsa bu dosyayı seçeceğim?

tekrar indireyim dedim ama aynı yine zip li geliyor netten.

biraz açabilirmisiniz?

teşekkürler.
  • FileZilla programını kur, programı aç, dosyanın üzerine gelip f2 ile .zip i ipsw olarak değiştir.
  • direkt uzantısını değiştiriversem olmazmı acaba?

zip i ipsw yapıversem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99
    direkt uzantısını değiştiriversem olmazmı acaba?

zip i ipsw yapıversem?

Ya hocam hararet yapma:d saka bir yana o dosyanın uzantısını ipsw yapiverin.restore da onu gösterin filezilla mozollada nerden çıktı şimdi:d
  • N-Hakan bir soum daha var.

Dediğin gibi uzantıyı zip ten ipsw ya çevirdim.

shift restore yaptım o dosyayı seçtim hata verdi. itunes güncel değil di belki ondandır dedim itunes'u güncelledim bilgisayarı yeniden başlattım.

tekrar denedim şimdide iphone could not be restored. An unknown error occurred(3194). diye bi hata veriyor.

ne olabileceği hakkında bi fikrin var mı?

teşekkürler..
  • quote:

N-Hakan bir soum daha var.

shift restore yaptım o dosyayı seçtim hata verdi. itunes güncel değil di belki ondandır dedim itunes'u güncelledim bilgisayarı yeniden başlattım.

tekrar denedim şimdide iphone could not be restored. An unknown error occurred(3194). diye bi hata veriyor.

teşekkürler..

Var bir fikrim daha...

İtunes i tamamen kaldırın belgelerim müziğim klasoru altındaki itunes klasorunu komple silin ve itunes i tekrar kurun
  • quote:

N-Hakan bir soum daha var.

teşekkürler..

sürümün ne ? benimki 4.02 idi 4.01 e çevirmek isterken böyle bi hata alıyodum
  • beyler şimdi ilk sayfada denilen yönergeleri eksiksiz ve başarı (jailbreak yaptım ardından unlock ettim) ile yaptım. appstore'a giriyorum ama hala paralı programlar. tel 3gs 16gb v4.0

gpg error
    fetch error türü hatalar alıyorum sorun ne olabilir ?

cydia-hackulo.us eklenirken hata verdi ve tamamlandı
    installous'u bulup indirdim (burda hata vermedi)

jb ve unlocku baştan mı yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 25 Ağustos 2010; 5:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

beyler şimdi ilk sayfada denilen yönergeleri eksiksiz ve başarı (jailbreak yaptım ardından unlock ettim) ile yaptım. appstore'a giriyorum ama hala paralı programlar. tel 3gs 16gb v4.0

gpg error
    fetch error türü hatalar alıyorum sorun ne olabilir ?

cydia-hackulo.us eklenirken hata verdi ve tamamlandı
    installous'u bulup indirdim (burda hata vermedi)

jb ve unlocku baştan mı yapmalıyım?

Appstore da zaten programlar paralı olacak ve o şekilde kalacak.

Ancak cydia da aldığın hatayı ben de almıştım. Ben yeniden restore-jb-unlock yapmıştım ve cydia yı açtığımda upgrade etmemiştim. Ben bu şekilde çözdüm.
    Hala cydia ya girerken yeni versiyonu ile güncelleyeyim mi diye sorar, ama ben yapmıyorum.

Bi de bazı dosyaları silme yöntemi var. Bu konu içindeki geçmiş cevaplarda Hakan söylemişti sağolsun, ben de çalışmamıştı ama sen önce onu bir dene istersen.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.