Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ttimess
    Appstore da zaten programlar paralı olacak ve o şekilde kalacak.

Ancak cydia da aldığın hatayı ben de almıştım. Ben yeniden restore-jb-unlock yapmıştım ve cydia yı açtığımda upgrade etmemiştim. Ben bu şekilde çözdüm.
    Hala cydia ya girerken yeni versiyonu ile güncelleyeyim mi diye sorar, ama ben yapmıyorum.

Bi de bazı dosyaları silme yöntemi var. Bu konu içindeki geçmiş cevaplarda Hakan söylemişti sağolsun, ben de çalışmamıştı ama sen önce onu bir dene istersen.

dosyaları silme işlemi %100 kesin çözüm olamayabiliyor. hatta bu yüzden tekrar restore edenler olmuştu.
    açıkçası dosya sileceğime ben de restore edeceğim.

cydia ilk açıldığında 3 seçenek çıkmıştı;
    essential update
    no update
    full update gibi gibi

ben yanlışlıkla essential update i seçtim.

akşam tekrar deneyeceğim.

• Sorunumu çözdüm , sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 25 Ağustos 2010; 14:12:08 >
  • eylül'de abd'den iphone 4 almayı planlıyorum. unlock işlemi ile ilgili bir sorum olacak. iphone 4 için çıkan unlock işlemi tüm sürümler için geçerli midir, yoksa her sürüm için yeni unlock işlemi mi çıkıyor. (jailbreak değil unlock) sanırım şu an 4.0.1 için unlock var, ben bununla 4.0.2 yüklü telefonu unlock edebilicekmiyim?
  • cihazım 3gs İOS4,

cihazımı 4.0.1. e yükseltip öyle JB yapayım istiyorum. itunes 4.0.2. yi gösteriyor.

apple sitesinden 4.0.1 iindirebileceğim yeri bulamadım.

bana linkini verebilecek var mı?

Edit: buldum ...

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8618.20100715.Zapn4/iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 25 Ağustos 2010; 16:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi
    cihazım 3gs İOS4,

cihazımı 4.0.1. e yükseltip öyle JB yapayım istiyorum. itunes 4.0.2. yi gösteriyor.

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8618.20100715.Zapn4/iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

Yukardaki cevaplarda 3 bilemedin 4 kere verdim bu linki.:d

• quote:

Orijinalden alıntı: keii
    eylül'de abd'den iphone 4 almayı planlıyorum. unlock işlemi ile ilgili bir sorum olacak. iphone 4 için çıkan unlock işlemi tüm sürümler için geçerli midir, yoksa her sürüm için yeni unlock işlemi mi çıkıyor. (jailbreak değil unlock) sanırım şu an 4.0.1 için unlock var, ben bununla 4.0.2 yüklü telefonu unlock edebilicekmiyim?

Cihazınız 4.0.2 gelirse oradan jailbreak dolayısıyla unlock yapamazsınız. Diğer sürümler yapilabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

quote:

Orijinalden alıntı: ttimess
    Appstore da zaten programlar paralı olacak ve o şekilde kalacak.

Ancak cydia da aldığın hatayı ben de almıştım. Ben yeniden restore-jb-unlock yapmıştım ve cydia yı açtığımda upgrade etmemiştim. Ben bu şekilde çözdüm.
    Hala cydia ya girerken yeni versiyonu ile güncelleyeyim mi diye sorar, ama ben yapmıyorum.

Bi de bazı dosyaları silme yöntemi var. Bu konu içindeki geçmiş cevaplarda Hakan söylemişti sağolsun, ben de çalışmamıştı ama sen önce onu bir dene istersen.

dosyaları silme işlemi %100 kesin çözüm olamayabiliyor. hatta bu yüzden tekrar restore edenler olmuştu.
    açıkçası dosya sileceğime ben de restore edeceğim.

cydia ilk açıldığında 3 seçenek çıkmıştı;
    essential update
    no update
    full update gibi gibi

ben yanlışlıkla essential update i seçtim.

akşam tekrar deneyeceğim.

Evet bazen tek çözüm restore oluyor. Bu konuda kesin bir çözüm henüz yok

• quote:

beyler şimdi ilk sayfada denilen yönergeleri eksiksiz ve başarı (jailbreak yaptım ardından unlock ettim) ile yaptım. appstore'a giriyorum ama hala paralı programlar. tel 3gs 16gb v4.0

gpg error
    fetch error türü hatalar alıyorum sorun ne olabilir ?

cydia-hackulo.us eklenirken hata verdi ve tamamlandı
    installous'u bulup indirdim (burda hata vermedi)

jb ve unlocku baştan mı yapmalıyım?

App store da tabiki paralı kalacak. Bir onların Store u haclemedikleri kaldı zaten:d

Dediğiniz programları installousdan indireceksiniz..appstoreda paralı kalacak.

Tekrar jb unlock yapmanıza gerek yok...

Cydia an bilmediğiniz programları indirmeyin
  • 11. sayfaya kadar tüm mesajları sonrasındakileri de hızlı hızlı okudum.
    ancak 3 bilemedim 4 defa verdiğin linkleri görmemişim kusura bakma...
    en azından bazı arkadaşlar gibi bir-iki üstteki mesajda sorulan soruyu tekrar sormuyorum...

yalnız indirdiğim bu güncellemeyi yapamadım.
    hata verdi.
    i-tunes tan restore+shift ile dosyayı gösterdim. (i-tunes 9.2.1.4. versiyonu)

bir süre işlem yaptı sonrasında : The iPhone "iPhone" could be restored. An unknown eror occured (3194)

birde, update den deneyeyim dedim;
    i-tunes tan update+shift ile dosyayı gösterdim. (i-tunes 9.2.1.4. versiyonu)

bir süre işlem yaptı sonrasında : The iPhone "iPhone" could be updated. An unknown eror occured (3194

hatasını verdi....

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi
    cihazım 3gs İOS4,

Yukardaki cevaplarda 3 bilemedin 4 kere verdim bu linki.:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 25 Ağustos 2010; 17:39:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: keii
    eylül'de abd'den iphone 4 almayı planlıyorum. unlock işlemi ile ilgili bir sorum olacak. iphone 4 için çıkan unlock işlemi tüm sürümler için geçerli midir, yoksa her sürüm için yeni unlock işlemi mi çıkıyor. (jailbreak değil unlock) sanırım şu an 4.0.1 için unlock var, ben bununla 4.0.2 yüklü telefonu unlock edebilicekmiyim?

Cihazınız 4.0.2 gelirse oradan jailbreak dolayısıyla unlock yapamazsınız. Diğer sürümler yapilabiliyor

peki dielim ki 4.0.2 jailbreak ve unlock çıktı, onları yaptım. daha sonra 4.1 çıktığı zaman tekrar unlock isticek mi?

• Merhabalar. Benim iphone 3gs'm war. 3.1.3 versiyon war şu anda. yurt dışından aldım. ben bunu nasıl unlock ve jailbreak ederim. baseband olaylarını felan bilmiyorum. ters bişi yapmakta istemiyorum. yardım ederseniz sevirinim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Bah

Merhabalar. Benim iphone 3gs'm war. 3.1.3 versiyon war şu anda. yurt dışından aldım. ben bunu nasıl unlock ve jailbreak ederim. baseband olaylarını felan bilmiyorum. ters bişi yapmakta istemiyorum. yardım ederseniz sevirinim.

İlk olarak spirit jb ile jailbreak edin. Daha sonra cydi adan ultrasn0w u yükleyin. Bukadar.
  • peki böyle yapınca hangi versiyon olmuş olcak telefonum ?
  • quote:

peki böyle yapınca hangi versiyon olmuş olcak telefonum ?

yine 3.1.3 olarak kalcak. update etmiyorsunuz çünkü.
  • quote:

quote:

peki böyle yapınca hangi versiyon olmuş olcak telefonum ?

yine 3.1.3 olarak kalcak. update etmiyorsunuz çünkü.

• peki bu 4 küsürlülerden birini yapabilir miyim ?
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAM TEK BİR SORUUM OLACAK AMERİKADAN NORMAL OLARAK ALINMIŞ AT&T ANLAŞMALI BİR İPHONE4 Ü HİÇ ELLEMEDEN BURAYA GETİRİP BU İŞLEMLERİ YAPTIRDIKTAN SONRA KULLANABİLİYOR MUYUZ? YAZILANLARI PEK ANLAYAMADIM KUSURA BAKMAYIN ÇOK DÜZ SORUYORUM O YÜZDEN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • At&t'den alınan 4.0 veya 4.0.1 versiyon bir cihazı içindeki simkart ile itunes'a bağladığımızda telefonu otomatik olarak açıyor mu?(safariye girebilmek için) Yoksa telefonu sync etmeden önce sosyal güvenlik numarası, ıvır zıvır gibi bilgiler istiyor mu? Çünkü normalde hiçbir işlem yapmadığımızda emergency call ekranında kalıyor iphone..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 26 Ağustos 2010; 1:20:32 >
  • jb ve unlock olayını yaptığımı söylemiştim. sorunlu oldu sanki. installous'ta bazı programlar çıkmıyor mesela. iblacklist bir örnek. cydia hemen hemen her işlemde errorlar canımı sıkıyor. nerde yanlış yaptım bi anlasam. :(
  • Arkadaşlar 4.0.2 tahminen ne zaman jb olur?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.