Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Àhmet

İngiltereden sim kilitsiz iphone 4 32 gb fiyatı 2.000 tl ye aldım.İyimi fiyatı acaba?

Bir hafta once ben de oradan 16 gb aldim 499 pound'a (~1150 TL). 32 gb ise 599 pound (~1400 TL). Bence biraz fazla vermissin, birine mi aldirttin?
  • GG den aldım başka türlü alma şansım yoktu avrupadan,amerikadan da istemedim kilitli diye.Birde kredi kartı ile ödediğim için nakitte alamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

benim cydia refreshing data error u veriyor ne önerirsiniz?

iFile programindan etc/apt/sources.list./cydia.list dosyasini oradaki listeleri siliniz.

source ları daha sonra tekrar ekleyin

son olarak var/lib/cydia dizinine girip metadata.plist uzantılı dosyayı masaüstüne çıkartıyoruz. daha önce indirdiğimiz pleditor adlı programla bu dosyayı açıp CTRL+F ile hatalı kaynak adını aratıyoruz. örn: 'www.asdf.com' bunun geçtiği bütün yerleri siliyoruz ve kaydediyoruz sonra tekrar var/lib/cydia içine atıp eski hatalı dosya ile yeni düzenlediğimizi yer değiştiriyoruz.

dosyalar:
    http://rapid-share.com/files/343514958/pledit.zip.html
    http://www.i-funbox.com/download/ifunbox_en.zip

Alıntıdır Hocam.****technical death metal*** arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 28 Ağustos 2010; 0:27:27 >

• su an amerikadan gelen iphone 4 16 gb 4.0.2 yuklu iphone mu hic bir sekilde unlock yapıp kullanma sansım yok oyle mi ? peki yakin zamanda kullanma sansim olur mu, olursa nasil olur? bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nona
    su an amerikadan gelen iphone 4 16 gb 4.0.2 yuklu iphone mu hic bir sekilde unlock yapıp kullanma sansım yok oyle mi ? peki yakin zamanda kullanma sansim olur mu, olursa nasil olur? bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.tesekkurler.

Ne yazikki 4.0.2 yüklü gelen telefona yapacak birsey yok. Ne zamanki bu sürüme jailbreak çıkar ozaman unlock yapıp kullanabilirsiniz. Ne zaman çıkacağını kimse kestiremez ne yazikki. Beklemenizden başka care yok.
  • eger bu sürüme jailbreak çıkmazsa bir sonraki çıkan sürüme yükseltip şayet onun jailbreaki varsa onu kullanıp unlock yapabilirim değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nona

eger bu sürüme jailbreak çıkmazsa bir sonraki çıkan sürüme yükseltip şayet onun jailbreaki varsa onu kullanıp unlock yapabilirim değil mi ?

Yeni çıkacak sürüme jailbreak çıkarsa yükseltip dediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
  • teşekkürler N-HakaN.
  • ELimdeki yurtdisi 3gs'i satacagim icin restore etmem gerekiyor. Ancak suanda IOS 4.0.1 yuklenmis durumda restore ederkende son versiyona update edecegi icin tekrar jailbreak ve unlock gerekeceginden bunu yapamiyorum.
    Bunun icin herhangi bir cozum oneriniz varmidir?

Tesekkurler.
  • iPhone 3Gs iOS 4.01 yüklü sync edip iphonedan siteye giriyorum ama "slide to jailbreak" yazan yer sürülmüyor neden olabilir?
  • su anda amerikadayim ve 2 gun once iphone 4 32gb'i apple storedan 699$ + kdv karsiliginda satin aldim. cihazin icinden simcard cikti ama ben kontratsiz satin aldigim icin bana ayrica bir simcard daha verdiler. itnues'u kurup calistirdigimda software versionun 4.0.2 oldugunu gordum. cihaz wireless baglantilarini goruyor, baglantiyi secip sifreyi yaziyorum ve modeme baglaniyorum. fakat internete baglanmiyor. simdi bu durumda hic bir sekilde bunun cozumu yok mu? software'i downgrade edemiyor muyuz? ya da elimdeki simcardi aktif edip daha sonra kullanamaz miyim? cihaz 20 eylul'de turkcell tarafindan satisa cikacak, durum boyleyse bu cihaz elimde mi kaldi? gidip iade edebilir miyim? ya da ne onerirsiniz?
  • arkadaslar burada 4.0.2 surumunu nasil unlock yapilacagini anlatiyor. yazilimi 4.0.1 surume downgrade edip daha sonra unlock edebiliyormusuz. deneyen oldu mu, olduysa sonucu yazabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=5hOf6bx1GB8
  • Maalesef yapamadim. Sanirim bu downgrade islemini ancak daha once upgrade edenler yararlaniyor. Yani ornegin 4.0.1'den 4.0.2'ye yukseltenler gibi. Benim iphone fabrika cikisli 4.0.2 oldugu icin olmadi. Var mi bilgisi olan, onerilerinize ihtiyacim var. Keske bekeyip turkiye'den alsaydim diye dusunmeye basladim. Pisman oldum simdiden, 3 kurus ucuza alacaz diye boyle sacmaliklarla ugrasmak sinir bozucu :( Kimseye tavsiye etmiyorum sahsen.
  • Arkadaşlar ben şu ana kadar update etmedim. Bende Iphone 3gs 3.0.1 yüklü modem firmware 04.26.08. Once Iphone 4.0 restore edip jailbreak me yapmak istedim ancak iphone serverlara 4.0.2 çıktığı için 40. a geçmeme izin vermiyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kooling
    Arkadaşlar ben şu ana kadar update etmedim. Bende Iphone 3gs 3.0.1 yüklü modem firmware 04.26.08. Once Iphone 4.0 restore edip jailbreak me yapmak istedim ancak iphone serverlara 4.0.2 çıktığı için 40. a geçmeme izin vermiyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yukarda bir çok kez anlatıldı nasıl yapacağınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gando
    Maalesef yapamadim. Sanirim bu downgrade islemini ancak daha once upgrade edenler yararlaniyor. Yani ornegin 4.0.1'den 4.0.2'ye yukseltenler gibi. Benim iphone fabrika cikisli 4.0.2 oldugu icin olmadi. Var mi bilgisi olan, onerilerinize ihtiyacim var. Keske bekeyip turkiye'den alsaydim diye dusunmeye basladim. Pisman oldum simdiden, 3 kurus ucuza alacaz diye boyle sacmaliklarla ugrasmak sinir bozucu :( Kimseye tavsiye etmiyorum sahsen.

Hocam slmlar. Gercekten gecmis olsun. Cihazınızı restore edin wifi düzelmezse başka bir modemde deneyin. Bütün bunlarla düzelmezse cihazı aldığınız yere götürmeniz gerekecek halledilir dert etmeyin sonuçta en sorunsuz garanti iphoneda. Kolaylıkla yeni cihazlar degistiriyorlar.

(Dip Not:cihaz fabrika çıkışlı 4.0.2 oldugundan son versiyona çıkacak jailbreak i beklemeniz gerekecek. Türkiyede kullanamazsınız)

• selamlar arkadaşlar iphone4 var ama bir türlü sim kart yuvasını açamadım başka bir yolu mu var yoksa yardım ederseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat571

selamlar arkadaşlar iphone4 var ama bir türlü sim kart yuvasını açamadım başka bir yolu mu var yoksa yardım ederseniz sevinirim..

Arkadaşım iğnesiyle bastirdiğinda açamıyorsan sorun vardir onda eğer iğnesi yoksa küpe bul yada dikiş iğnenin tersiyle vs. gibi şeylerle denemen lazim açilmiyorsa bozulmustur
  • quote:

selamlar arkadaşlar iphone4 var ama bir türlü sim kart yuvasını açamadım başka bir yolu mu var yoksa yardım ederseniz sevinirim..

Atac en güzel cozumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

Arkadaşım iğnesiyle bastirdiğinda açamıyorsan sorun vardir onda eğer iğnesi yoksa küpe bul yada dikiş iğnenin tersiyle vs. gibi şeylerle denemen lazim açilmiyorsa bozulmustur

Teşekkürler kardeş ben ataçla deniyordum olmuyordu 0,5kalemle denedim oldu.
    şimdilik telefonla sadece oynuyorum 4.0.2ye jb çıkana kadar yada 4.1 çıkana kadar.
    Çok harika bir forum güzel paylaşımlar emegi geçen herkese çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.