birşey sormak istiyorum elimde iphone 3gs 16 gb var. telefon türkcellden alınma ve iiçinde 4.0.1 yüklü.
ne jb den anlarım ne unlockdan :) o yüzden şimdi dediğiniz gibi jailbreakme.com a girip slideyapsam direk telefon jb limi olacak? ardından unlock falan yapmama gerek varmı? yani jb yaptıktan sonra jbsiz gibi hayatıma devam mı edeceğim? içinde zaten yüklü olan apps lar gidecekmi? telefon garanti dışı kalırmı?
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar 100 dolar verip navigasyon yüklemek istemiyor arkadaş. bu işlerden de anlamıyoruz hiç :D
Selamlar, Iphone 4 e jailbreak yaptım, (ilkide olmamıştı, restore edip tekrar yaptım oldu.) Oyun program vs indirip kullanabiliyorum. Ama bi problemim var. telefonu bilgisayara bağlayıp sync et dersem, installous dan indirdiğim herşey uninstall oluyor. Source lar installous ta duruyor, bu durumda her uygulamaya tekrar tıklayıp tekrar install etmem gerekiyor. Forumdan biraz baktım appsync 4.0 dan bahsedilmiş, kontrol ettim telefonda kurulu, hatta yeniden appsync kurdum ama sonuç değişmedi. Bu sync problemini çözmenin bir yöntemi var mıdır? Birde winterboard diye bişi kuruldu sanırım yanlışlıkla ben kurdum. Ne işe yarar nasıl kaldırırım bilen var mıdır? Teşekkürler.
arkadaşlar merhaba;
abd'den iphone4 16 gb aldım. henüz elime ulaşmadı. cihazı satın alan arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla versiyonu 4.0.2 bu ios'u 4.0.1'e indirip jailbreakme.com'dan jb ve unlock yapabilir miyim, yoksa yeni çıkacak olan ios 4.1 'in jb olmasını mı bekleyeceğim?
Merhaba, internet'te bayagi arastirdim. Bir takim bilgiler edindim. Ama dogru mu diye teyit etmek istiyorum. Benim, buradaki bilgiler isiginda jailbreak ve unlock yaptigim Amerika'dan gelme bir iphone 3gs'im var. iOS versiyonu 3.1.3. Bunu 4.0.1'e yukseltmek istiyorum. Anladigim kadariyla, tavsiye edilen, 1-) once 3.1.3'e geri restore yapip telefonu orijinal haline getirmek 2-) sonra telefonu 4.0.1'e upgrade etmek 3-) 4.0.1 olan iphone'u jailbreak ve unlock yapmak. Fakat maalesef 1. Maddede belirttigim islem icin 3.1.3 shsh'i gerekiyor. Benim elimde ise 4.0.1 icin shsh var. Bu durumda, jailbreak ve unlock'li 3.1.3 telefonumu direkt olarak mi 4.0.1'e update etmem gerekiyor? Tek yol bu mudur? yukarida verdigim bilgilerde herhangi bir hata var midir? Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim...
Birşey sorcam,ingiltereden kilitsiz iPhone 4 kullanıyorum sizce jb yapmalımıyım? Ne gibi faydalar sağlayabilir ek olarak?Aslında iPhone kullanıcısıyım ama en son 2G kullandığım için 2007-2008 yıllarında unutmuşum çoğu şeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Àhmet
Birşey sorcam,ingiltereden kilitsiz iPhone 4 kullanıyorum sizce jb yapmalımıyım? Ne gibi faydalar sağlayabilir ek olarak?Aslında iPhone kullanıcısıyım ama en son 2G kullandığım için 2007-2008 yıllarında unutmuşum çoğu şeyi
Ücretli uygulamaları ücretsiz kullanabilirsin. Tema yükleyebilirsin. Bluetooth kullanımındaki kısıtlamayı engellersin. Şu anda daha var mı bilmiyorum ama jailbreak sayesinde operatörler üzerinden 3G görüntülü konuşma yapabilirsin. Daha vardır şu anda aklıma gelenler bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bxrxk
Selamlar, Iphone 4 e jailbreak yaptım, (ilkide olmamıştı, restore edip tekrar yaptım oldu.) Oyun program vs indirip kullanabiliyorum. Ama bi problemim var. telefonu bilgisayara bağlayıp sync et dersem, installous dan indirdiğim herşey uninstall oluyor. Source lar installous ta duruyor, bu durumda her uygulamaya tekrar tıklayıp tekrar install etmem gerekiyor. Forumdan biraz baktım appsync 4.0 dan bahsedilmiş, kontrol ettim telefonda kurulu, hatta yeniden appsync kurdum ama sonuç değişmedi. Bu sync problemini çözmenin bir yöntemi var mıdır? Birde winterboard diye bişi kuruldu sanırım yanlışlıkla ben kurdum. Ne işe yarar nasıl kaldırırım bilen var mıdır? Teşekkürler.
Selam Bu konuda bilgisi olan yok mudur? Teşekkürler.
Selam beyler elime bugün ipod touch 3g 32 gb 3.1.3 geçti.Daha önce ipod touch 1g 8gb kullanıyordum ios 4 kullanmıyordum.Şimdi ios4 e yükseltmek istiyorum sitesinde 4.1 fln yazıyor ne yapmam lazım akıl verin.Nasıl yükselticez hiç bilmiyorum.Yükseltirsem 4.1 jb yapıldımı offf acil yardımlarınızı bekliyorum ...
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: -Fß!-
Selam beyler elime bugün ipod touch 3g 32 gb 3.1.3 geçti.Daha önce ipod touch 1g 8gb kullanıyordum ios 4 kullanmıyordum.Şimdi ios4 e yükseltmek istiyorum sitesinde 4.1 fln yazıyor ne yapmam lazım akıl verin.Nasıl yükselticez hiç bilmiyorum.Yükseltirsem 4.1 jb yapıldımı offf acil yardımlarınızı bekliyorum ...
Teşekkürler
quote:
Teşekkürler
Hayır 4.1 jb yapılmadı ve zaten 4.1 daha çıkmadı. Önümüzdeki hafta çıkıyor. Jailbreak çalışmalarına başlandı ama ne zaman sonuç verir orası belli olmaz. iTunes açınca zaten restore edebilme seçeneği karşına geliyor. Ancak şu anda 4.0.2 var ve onun için de jailbreak yok, haberin olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: emreu
Merhaba, internet'te bayagi arastirdim. Bir takim bilgiler edindim. Ama dogru mu diye teyit etmek istiyorum. Buradaki bilgiler isiginda jailbreak ve unlock yaptigim Amerika'dan gelme bir iphone 3gs'im var. iOS versiyonu 3.1.3. Bunu 4.0.1'e yukseltmek istiyorum. Anladigim kadariyla, tavsiye edilen, 1-) (daha onceki jailbreak'ten kalintilar kalmasin diye) once 3.1.3'e geri restore yapip telefonu orijinal haline getirmek 2-) sonra telefonu 4.0.1'e upgrade etmek 3-) 4.0.1 olan iphone'u jailbreak ve unlock yapmak. Fakat maalesef 1. Maddede belirttigim islem icin 3.1.3 shsh'i gerekiyor. Benim elimde ise 4.0.1 icin shsh var. Bu durumda, jailbreak ve unlock'li 3.1.3 telefonumu direkt olarak mi 4.0.1'e update etmem gerekiyor? Tek yol bu mudur? yukarida verdigim bilgilerde herhangi bir hata var midir? Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim...
Selam, Bu konuda bilgi verebilecek kimse var mıdır? Teşekkürler,
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
quote:
Teşekkürler
Hayır 4.1 jb yapılmadı ve zaten 4.1 daha çıkmadı. Önümüzdeki hafta çıkıyor. Jailbreak çalışmalarına başlandı ama ne zaman sonuç verir orası belli olmaz. iTunes açınca zaten restore edebilme seçeneği karşına geliyor. Ancak şu anda 4.0.2 var ve onun için de jailbreak yok, haberin olsun.
Yani 4.1 daha çıkmadıysa 4.0'a güncelleyebilirmiyim.Yani benim istediğim 4.1 değil zaten 4.0 yükleyebilme imkanım varmı yoksa apple şansını kaybettin 4.0 gitti mecbur 4.1 yükleyeceksin gibi bir yolmu izliyor
ios4 yükledim sorunsuz bir şekilde... Ama jailbreakme.com sitesinden JB yapamıyorum ... Söylendiği gibi çerezleri sildim 208.67.222.222 dns leri girdim ama siteye girip slide deyince safari atıyor
Arkadaşlar geçen sene Amerikadan Iphone 3gs getirdim ve onu jailbreak ve unlock ettirdim. Şuan versionum 3.0. Bunu 4.01 e veya 4.02 ye yükseltmek istiyorum. Nasıl jailbreak ve unlock yapabilirim. Siteyi bayağı araştırdım ama sorunuma benzer bir topic bulamadım. (veya ben çok cahil olduğum için ilişki kuramadım). Lütfen sorunuma cevap verin.
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: erkerturk
Arkadaşlar geçen sene Amerikadan Iphone 3gs getirdim ve onu jailbreak ve unlock ettirdim. Şuan versionum 3.0. Bunu 4.01 e veya 4.02 ye yükseltmek istiyorum. Nasıl jailbreak ve unlock yapabilirim. Siteyi bayağı araştırdım ama sorunuma benzer bir topic bulamadım. (veya ben çok cahil olduğum için ilişki kuramadım). Lütfen sorunuma cevap verin.
Saygılar
4.0.2 ıçın Jb yok çıkmayacakta. 4.1 ıçın Jb çıkıcak onu bekle.
quote:
Orijinalden alıntı: erkerturk Arkadaşlar geçen sene Amerikadan Iphone 3gs getirdim ve onu jailbreak ve unlock ettirdim. Şuan versionum 3.0. Bunu 4.01 e veya 4.02 ye yükseltmek istiyorum. Nasıl jailbreak ve unlock yapabilirim. Siteyi bayağı araştırdım ama sorunuma benzer bir topic bulamadım. (veya ben çok cahil olduğum için ilişki kuramadım). Lütfen sorunuma cevap verin.
Saygılar
4.0.1 fw i kurup. Bu konunun başındaki işlemleri yaparsanız jailbreak gerçekleşmiş olur
Store la ilgili bir problemim var arkadaşlar.Şimdi şöyleki hotmail hesabı ile üye olduğum itunes store hesabım kapandı gibi birşey oldu şifremi kabul etmedi falan bende tanımlı olan bu hesabı silip gmail hesabım ile açtığım yeni üyeliği tanımladım iphone a.Buraya kadar bir sorun yok gmail ile üye olduğum hesabımdan app store ile sorunsuz program indiriyorum ancak update leri yapmak isteyince hotmail adresimle üye olduğum hesabımın şifresini soruyor ama dediğim gibi şifreyide kabul etmiyor.Update yapmak istediğim programı silip tekrar yüklemem gerekiyorki ozaman gmail li hesap şifremi sorsun.Bütün programlar içinde bunu yapmak biraz zor oluyor açıkçası.. Nasıl çözerim bu sorunu?
Biraz karışık bir anlatım oldu ama :D
quote:
Orijinalden alıntı: Àhmet
Store la ilgili bir problemim var arkadaşlar.Şimdi şöyleki hotmail hesabı ile üye olduğum itunes store hesabım kapandı gibi birşey oldu şifremi kabul etmedi falan bende tanımlı olan bu hesabı silip gmail hesabım ile açtığım yeni üyeliği tanımladım iphone a.Buraya kadar bir sorun yok gmail ile üye olduğum hesabımdan app store ile sorunsuz program indiriyorum ancak update leri yapmak isteyince hotmail adresimle üye olduğum hesabımın şifresini soruyor ama dediğim gibi şifreyide kabul etmiyor.Update yapmak istediğim programı silip tekrar yüklemem gerekiyorki ozaman gmail li hesap şifremi sorsun.Bütün programlar içinde bunu yapmak biraz zor oluyor açıkçası.. Nasıl çözerim bu sorunu?
Arkadaşım Itunes ı pc den kaldır yenıden kur ayrıca ekranın sol tarafında ıtuneste storeye tıkla yenıden aynı maıl adresın ıle sifrenı gir düzelır...Kolay gelsın..
cevaplar için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Àhmet Store la ilgili bir problemim var arkadaşlar.Şimdi şöyleki hotmail hesabı ile üye olduğum itunes store hesabım kapandı gibi birşey oldu şifremi kabul etmedi falan bende tanımlı olan bu hesabı silip gmail hesabım ile açtığım yeni üyeliği tanımladım iphone a.Buraya kadar bir sorun yok gmail ile üye olduğum hesabımdan app store ile sorunsuz program indiriyorum ancak update leri yapmak isteyince hotmail adresimle üye olduğum hesabımın şifresini soruyor ama dediğim gibi şifreyide kabul etmiyor.Update yapmak istediğim programı silip tekrar yüklemem gerekiyorki ozaman gmail li hesap şifremi sorsun.Bütün programlar içinde bunu yapmak biraz zor oluyor açıkçası.. Nasıl çözerim bu sorunu?
İphone dan ayarlara girip oradan Store U açıp oradaki eski email hesabından çıkış yapın