Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkış yaptım zaten sadece gmail gözüküyor.
  • Denedim ikisinide düzelmedi =/
    Sanırım o hesap üzerinden yüklenenleri o hesaptan update etmeye çalışıyor ama çok saçma değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 15 Eylül 2010; 23:16:12 >
  • Arkadaşlar merhaba;

Talihsiz bir durumda ötürü telefonumu 4.02'ye update etmiştim iTunes'dan. Detayları forumda bulabilirsiniz:)

N-Hakan yardımları ile kurtarmaya çalıştık ama başaramadık. Şimdi;

4.01 için SHSH kaydım yok. 4.02 için var mı bilmiyorum?

4.1'e de update yapmadım. Bu konuyla ilgili ne yapmam gerekiyor.

4.1 jb+unlock çıkarsa yine ortada kalmamak için yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TylerDurden_ -- 16 Eylül 2010; 17:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TylerDurden_

Arkadaşlar merhaba;

Talihsiz bir durumda ötürü telefonumu 4.02'ye update etmiştim iTunes'dan. Detayları forumda bulabilirsiniz:)

Şimdiden teşekkürler...

Tiny umbrella pro ile 4.0.2 nin shsh kaydını almaya çalış
    Apple 4.1 in shsh kaydına müsade ediyor diyorlar ama tiny umbrella ile 4.0.2 nin kaydını almayı başaranlar var
    4.1 e jb yakında çıkacak sabırla bekliyoruz ancak unlock daha uzun aralıklarla çıkıyor
    Kısacası 4.0.2 nin basebandı nı koruman gerekiyor unlock için bu da shsh kaydını almakla mümkün oluyor..

• Umbrella dan shsh kaydı aldım.tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TylerDurden_ -- 16 Eylül 2010; 22:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat571

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Şimdiden teşekkürler...

Apple 4.1 in shsh kaydına müsade ediyor diyorlar ama tiny umbrella ile 4.0.2 nin kaydını almayı başaranlar var
    4.1 e jb yakında çıkacak sabırla bekliyoruz ancak unlock daha uzun aralıklarla çıkıyor
    Kısacası 4.0.2 nin basebandı nı koruman gerekiyor unlock için bu da shsh kaydını almakla mümkün oluyor..

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Şimdiden teşekkürler...

ben telefonumu direk 4.0.2 versiyonlu olarak aldım , shsh kaydı gerekiyormu? sanırım 4.1 cıktıgında unlock yapmak icin gerekiyormus. shsh kaydı konusunda biraz bilgi veririmisniz? tiny umbrellayı bilgisayara mı yüklüoruz? daha once hic iphone kullanmamıs biri olarak shsh tam olarak nedir anlamıs degilim.

ek olarak sunu sorayım: 4.0.2 versiyonlu telefofonların Jb cıktıgında unlock yapılmasını engelleyen band olayı icin suan yapabilecegimiz birsey varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 17 Eylül 2010; 11:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Şimdiden teşekkürler...

ben telefonumu direk 4.0.2 versiyonlu olarak aldım , shsh kaydı gerekiyormu? sanırım 4.1 cıktıgında unlock yapmak icin gerekiyormus. shsh kaydı konusunda biraz bilgi veririmisniz? tiny umbrellayı bilgisayara mı yüklüoruz? daha once hic iphone kullanmamıs biri olarak shsh tam olarak nedir anlamıs degilim.

ek olarak sunu sorayım: 4.0.2 versiyonlu telefofonların Jb cıktıgında unlock yapılmasını engelleyen band olayı icin suan yapabilecegimiz birsey varmı?

Evet umbrella programını bilgisayara kuruyorsun
    sonra itunes ile tlfnu baglıyorsun
    ubrellayı çalıştırıyorsun shsh kaydı al diyorsun bukadar basit.
    Fakat çok geç kalmış olabilirsin kardeş şu andan itibaren 4.1 in shsh kaydına müsade ediliyor yinede bir dene..
    Malesef apple en son çıkardıgı sürümün shsh kaydını alıyor.
    Bilgisyardaki hosts dosyanıza “127.0.0.1 gs.apple.com” ifadesini de ekleyip(c:/windows/system32/drivers/etc/hosts) shsh kaydı almayı deneyin.(host degişikliginden sonra restart unutmayın)
    Bu, Apple’ın firmware imzalayan sunucularına erişiminizi kapatarak yanlışlıkla firmware yükseltmeniz konusunda sizi garantiye alır.
    Ayrıca cydia da shsh kaydı tutuyor apple devreden çıkartılabilirse 4.0.2nin shsh ı alınabilir.(ben 4.1 çıkmadan shsh aldıgım için bu konuyla ugraşmadım ama alanlar var forumlarda)

gelelim shsh kaydına:
    shsh kaydı almak tam olarak unlock ile alakalı bir durum
    shsh kaydı alınan bir telin o sürümdeki basebandı sabitlenmiş olur ve versiyon yükseldiginde tekrar eski sürüme dönmeyi mümkün kılar.
    Mesela 4.0.2 nin basebandı 1.59.00 dır, bu baseband için halihazırda bir unlock mevcuttur.Eger shsh almadan 4.1 e yükseltirsen otomatik olarak basebandda yükselecegi için 4.1 e jb çıksa bile telini unlock(simkilidi kırma) yapamazsın..çünkü unlock jb den daha geç çıkıyor...
    Şu an için 4.0.2 nin shsh ını alıp 4.1 e jb çıkmasını beklemekten başka çare yok.
    4.1 e jb çıktıgı zaman (inşallah biran önce çıkar) telini jb yaparsın,shsh kaydın oldugu için basebandın 1.59.00 da kalmış demektir ve 1.59.00 için unlock olduguna göre unlock yapıp istedigin sim ile kullanırsın..

• tiny umbrella ile shs kaydı almayı denedim. Advenced options'u seçtim.
    1. denememde Request versiyonda iphone4 4.1 yazıyordu. SAVE SHS diyince başarılı oldu.
    2. denememde Request versiyonda iphone 4 4.0.2 (8A400) Seçeneğini seçtim. save my shs diyinice,

şu uyarıyla karşılaştım.

""""""CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4 4.0.2 (8A400) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.""""""

4.1 için shs kaydı oldu ama 4.0.2 için olmadı. bende bundan bişey anlamadım.
  • 3gs versiyon 4.1 için oluyormu deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celalll
    tiny umbrella ile shs kaydı almayı denedim. Advenced options'u seçtim.
    1. denememde Request versiyonda iphone4 4.1 yazıyordu. SAVE SHS diyince başarılı oldu.
    2. denememde Request versiyonda iphone 4 4.0.2 (8A400) Seçeneğini seçtim. save my shs diyinice,

şu uyarıyla karşılaştım.

""""""CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4 4.0.2 (8A400) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.""""""

Tinyumbrella 4.1.4 versiyonu ile deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

tiny umbrella ile shs kaydı almayı denedim. Advenced options'u seçtim.

şu uyarıyla karşılaştım.

karşılaştıgınız uyarıdada söylendigi gibi çok geç kalmışsınız
    2. maddede yaptıklarınızı önce yapacaktınız
    siz artık 4.1 in shsh ını almışsınız bundan geri dönüş yok malesef..
    4.1 için jb ve unlock bekleyeceksiniz.jb yakında ama 4.1 in baseband ı için unlock ne zaman çıkar bilinmez...

• quote:

4.1 için jb ve unlock bekleyeceksiniz.jb yakında ama 4.1 in baseband ı için unlock ne zaman çıkar bilinmez...

İyide hocam Telefonda baseband hala 01.59.00 gözüküyor. Bu basebandı koruyarak ios 4.1'e yükseltme yapamazmıyım? Daha sonrasında unlock. Bu işlerden anlamadığım için soruyorum.

quote:

by_mercure

4.14'ü kullandım zaten.
    Aynı telefondan eşime , kardeşime ve kendime almıştım. 4.1 JB çıktığında biz Unlock yapamıyacakmıyız. ?
    telefon 4.0.2 baseband 01.59.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 17 Eylül 2010; 19:28:57 >

• Bende 3.1.3 versiyon 3Gs 16GB var 4.0'a nasıl yükselticem bir de kendi wifi ağıma katılamıyorum şifre istiyor ? Normalde adsl kullanıcı adı ile giriyordum .
  • merhaba arkadaslar. ben telefon(iphone 4)'u jailbreak ve unlock yaptim fakat pil suresi yari yariya dustu. bu konuda bilgisi olan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Bende 3.1.3 versiyon 3Gs 16GB var 4.0'a nasıl yükselticem bir de kendi wifi ağıma katılamıyorum şifre istiyor ? Normalde adsl kullanıcı adı ile giriyordum .

SHİFT+Restore ile indireceğin 4.0.1 fw i göstererek yükseltebilirsin.

Kendi ADSL ağına şifre koyulmuştur. ondan şifre istiyordur. Bazı modemler kurulumda otomatik şifre koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz016

merhaba arkadaslar. ben telefon(iphone 4)'u jailbreak ve unlock yaptim fakat pil suresi yari yariya dustu. bu konuda bilgisi olan var mi ?

Bu pil süresini bazı kullanıcılar söylüyor ama öyle birşeye somut olarak rastlamadım ben. Telefonu fazla kullanıyorsanız hızlı bir şekilde azalıyor şarj süresi. Ama jailbreak ile pil süresinin bir alakası yok. Olsa bile dediğiniz gibi yarı yarıya düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

merhaba arkadaslar. ben telefon(iphone 4)'u jailbreak ve unlock yaptim fakat pil suresi yari yariya dustu. bu konuda bilgisi olan var mi ?

Bu pil süresini bazı kullanıcılar söylüyor ama öyle birşeye somut olarak rastlamadım ben. Telefonu fazla kullanıyorsanız hızlı bir şekilde azalıyor şarj süresi. Ama jailbreak ile pil süresinin bir alakası yok. Olsa bile dediğiniz gibi yarı yarıya düşmez.

bende tam olarak anlamadim. biraz daha denemeliyim. bazi yurt disi formlarinda gordum ve acaba bizim formda ki kullanicai arkadaslarda bunlari yasamis mi sormak istedim? ama dedigim gibi bende sarj suresinde bir azalma oldu? acaba ben telefon`u cydia ile jb ve ultrasnow ile de unlock yaptim. cydia yi kaldirma nin tek yolu restore etmek mi ? ve rstore ettigim zaman ultrasnow da gider mi yani telefon tekrar lock mu olur ?

tsk yavuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

bende tam olarak anlamadim. biraz daha denemeliyim. bazi yurt disi formlarinda gordum ve acaba bizim formda ki kullanicai arkadaslarda bunlari yasamis mi sormak istedim? ama dedigim gibi bende sarj suresinde bir azalma oldu? acaba ben telefon`u cydia ile jb ve ultrasnow ile de unlock yaptim. cydia yi kaldirma nin tek yolu restore etmek mi ? ve rstore ettigim zaman ultrasnow da gider mi yani telefon tekrar lock mu olur ?

tsk yavuz

Cydia silmek için restore yapmanıza gerek yok. winSCP ile veya iphone browser tarzı bağlanma programları ile telefona bağlanıp applications klasörü içindeki cydia.app klasörünü tamamen siliniz kalkmış olacaktır..

• quote:

quote:

İyide hocam Telefonda baseband hala 01.59.00 gözüküyor. Bu basebandı koruyarak ios 4.1'e yükseltme yapamazmıyım? Daha sonrasında unlock. Bu işlerden anlamadığım için soruyorum.

quote:

by_mercure

4.14'ü kullandım zaten.
    Aynı telefondan eşime , kardeşime ve kendime almıştım. 4.1 JB çıktığında biz Unlock yapamıyacakmıyız. ?
    telefon 4.0.2 baseband 01.59.00

ilk mesajınızda 4.1shsh aldım demişsiniz
    ama 4.0.2 baseband 1.59.00 eger öyleyse siz 4.0.2 nin shsh ını almayı başarmışsınız
    dolayısıyla bu şekilde bekleyin 4.1 jb çıkınca jb ve ulock yapabileceksiniz..çünkü 1.59.00 için unlock mevcut şuan..
    Açıkçası çok şaşırdım 2 gün önce arkadaşım denedi telefon 4.0.2 bb 1.59.00 idi shsh kaydından sonra 4.1 bb 02.10.04 oldu.(tabi 4.0.2 nin shsh ını aldım diye 4.1 e yükseltti şimdi geri dönemiyor...aman dikkat)

SHSH Kayıt nedir: Cihazınızda yüklü olan mevcut firmware sürümünün server'a kayıt edilmesidir.4.0.2 fw sürümünün basebandı 01.59.00, 4.1 fw sürümünün basebandı 02.10.04 tür. 4.0.2 nin shsh kaydını almadan kesinlikle 4.1 e yükseltmeyin.Aksi halde geri dönüş( downgrade)yapamazsınız. Bu kayıt, apple eski OS sürümlerini imzalamayı bıraktıktan sonra sürümü yüklerken kontrolden geçmesini sağlar. Apple her yeni FW'nin çıkmasından sonra bir önceki sürümü imzalamayı bırakır, host dosyasında yapılan küçük bir değişiklikten sonra (bilgisayarın hosts dosyasına 127.0.0.1 gs.apple.com ekleyerek) sürümün imzalı olduğunu varsayarak yüklemeye imkan tanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuslat571 -- 18 Eylül 2010; 13:02:25 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.