Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından (ABD) aldığım 3Gs 16 GB cihazı restore edip 3.1.2'den 4.0 çıkardım. İçinden AT&T kartı da çıkmıştı. Bu kart içinde olmasına rağmen Acil aramalar ekranında kalıyorum. Sizce bu ne demek? Bendeki AT&T kartı mı geçersiz acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar
    3g cihazlarda 4.0.2 sürümünde jb yapılabiliyormuş. jb yapma esnasında 4.0 yada 4.0.1 sürümleri gösteriliyormuş bu şekilde yapanlar hatta unlock da oluyormuş baseband yükselmediği için.

3g cihazı olup yapan var mı bu şekilde.

Tamamen bir söylentiden ibaret bir calışma. Denemenizi önermem. Saygılar.

söylenti denemez aslında, yapanlar yazmış kaç kişi yalan söylesin ki hem niye söylesinler

zaten bu daha önceki sürümlerde de redsnow ile olabiliyordu.tabii baseband yükselmediği için bu şekilde bi duruma imkan oluşmuş olabilir. olduğu söylenen şey sadece 3G cihazlar ve 3GS eski bootroom lu cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cltk
    Yurtdışından (ABD) aldığım 3Gs 16 GB cihazı restore edip 3.1.2'den 4.0 çıkardım. İçinden AT&T kartı da çıkmıştı. Bu kart içinde olmasına rağmen Acil aramalar ekranında kalıyorum. Sizce bu ne demek? Bendeki AT&T kartı mı geçersiz acaba?
    Şimdiden teşekkürler.

At&t simcardlarla direk activation yapması lazım. Geçersiz diye birsey yok. Yani hattın açık olması gerekmiyor activation için.

Acaba simcardi görmüyor olmasın İphone. Sim arizali olabilir doye dusunuyorum
  • quote:

quote:

quote:

3g cihazlarda 4.0.2 sürümünde jb yapılabiliyormuş. jb yapma esnasında 4.0 yada 4.0.1 sürümleri gösteriliyormuş bu şekilde yapanlar hatta unlock da oluyormuş baseband yükselmediği için.

3g cihazı olup yapan var mı bu şekilde.

Tamamen bir söylentiden ibaret bir calışma. Denemenizi önermem. Saygılar.

söylenti denemez aslında, yapanlar yazmış kaç kişi yalan söylesin ki hem niye söylesinler

zaten bu daha önceki sürümlerde de redsnow ile olabiliyordu.tabii baseband yükselmediği için bu şekilde bi duruma imkan oluşmuş olabilir. olduğu söylenen şey sadece 3G cihazlar ve 3GS eski bootroom lu cihazlar.

Ozaman deneyelem görelim sonucları burada paylaşalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cltk
    Yurtdışından (ABD) aldığım 3Gs 16 GB cihazı restore edip 3.1.2'den 4.0 çıkardım. İçinden AT&T kartı da çıkmıştı. Bu kart içinde olmasına rağmen Acil aramalar ekranında kalıyorum. Sizce bu ne demek? Bendeki AT&T kartı mı geçersiz acaba?
    Şimdiden teşekkürler.

At&t simcardlarla direk activation yapması lazım. Geçersiz diye birsey yok. Yani hattın açık olması gerekmiyor activation için.

Acaba simcardi görmüyor olmasın İphone. Sim arizali olabilir doye dusunuyorum

Cevap için teşekkürler, içinden çıkan SIM kartı başka normal bir telefon görüyor (doğal olarak acil çağrı modunda açılıyor), yine de arızalı olabilir dediğiniz gibi. Başka bir AT&T kartı bulup deneyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55
    arkadaslar pc uzerinden ip4 unlock yapabilirmiyim ?

Pc üzerinden yapmanız mümkün değil.sadece cydia dan ultrasn0w ile yapmak mümkün.

tesekkur ederim
  • quote:

usb unlock ile oluyor program var ve iphone 4 desteği eklenmiş. google ye USB Unlock ve Appsync 4.0 Beta olarak Çıktı!!!! [UPDATED iPhone 4 Destekli] yazıp çıkan konuda program mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 23 Ağustos 2010; 15:01:48 >
  • bugün itibariyle Jb yapılmıyormuş doğrumudur?
  • valla steve amca pek yakinda jb yi imkansiz hale getireceği söyleniyor ne diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation
    valla steve amca pek yakinda jb yi imkansiz hale getireceği söyleniyor ne diyosunuz

Her seferinde söylüyor buna ne diyorsunuz :d
  • iphone acemisi olarak ciddi bişey soruyorum. yeni iphone aldım jb yapıcam yarın öbürgün bugün itibariyle jb yapılabiliyormu yapılamıyormu?
  • quote:

quote:

usb unlock ile oluyor program var ve iphone 4 desteği eklenmiş. google ye USB Unlock ve Appsync 4.0 Beta olarak Çıktı!!!! [UPDATED iPhone 4 Destekli] yazıp çıkan konuda program mevcut

Kaynak ve ya program verirmisimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty
    iphone acemisi olarak ciddi bişey soruyorum. yeni iphone aldım jb yapıcam yarın öbürgün bugün itibariyle jb yapılabiliyormu yapılamıyormu?

VAr hocam jb. Uydurma haberlere araştırmadan inanmayin
  • quote:

quote:

quote:

kaynak verdim google a yazın dedim ya site yasaklı o yüzden bu şekilde dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaynak verdim google a yazın dedim ya site yasaklı o yüzden bu şekilde dedim.

kaynak yok güven yok:)

• ben anlatamıyorum galiba google a dediğim satırları yaz kaynak çıkıcak direk forumdaki konu çıkıyor bunu yazacaksın

USB Unlock ve Appsync 4.0 Beta olarak Çıktı!!!! [UPDATED iPhone 4 Destekli]

yalnız üyelik isteyip açmayabilir, bu arada iphone 4 için garantisini bilemiyorum oluyor dedilerse oluyordur, benim wifi arızalıyken ben bununla 3G yi unlock yapıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 23 Ağustos 2010; 19:46:15 >
  • Konu açtım ama buraya da belirtmeden geçemiyeceğim:

Arkadaşlar;

iphone 4 ile ilgili bir sorunum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)

1) Öncelikle ABD'den alınma simkilitli iphone'u icinden cıkan ATT kart takılı halde itunes'a bağladım. Telefonun wireless'ı da açtım. (telefonu update etmedim, hala 4.0 sürüm)
    2) Telefonda "telefonunuz etkinleştiriliyor" dedi. mesaj kayboldu.
    3) Sonrasında telefonun aktive olduğunu düşünerek(çünkü olumlu ya da olumsuz bir mesaj çıkmıyor malesef) jailbreak ve unlock yaptım.
    4) Sonra kendime ait AVEA hatla denedim çalıştı.
    5) Bugün arkadaşımın TCELL hattıyla deneyince "Telefonunuz sim kilitli" uyarısı ve usb-itunes figurü çıkmaya başladı.
    6) ATT'yi açıp CYDİA'yı filan güncelledim, unlock paketini remove-reinstalla yaptım, hard reset yaptım. Hiçbirşey fayda etmedi.
    7) Cydia'yı bi şekilde kaldırdım. Telefon üzerinde ayarları tekrar yükledim. Sonra Cydia'yı tekrar yükledim. Yine olmadı.
    8) Cydia da "This device has a pending TSS request" diyor. Bununla alakalı olabilir mi<*
    9)Restore yapamıyorum, malesef restore yaparsanız 4.02 ile güncellenir diyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

ben anlatamıyorum galiba google a dediğim satırları yaz kaynak çıkıcak direk forumdaki konu çıkıyor bunu yazacaksın

USB Unlock ve Appsync 4.0 Beta olarak Çıktı!!!! [UPDATED iPhone 4 Destekli]

yalnız üyelik isteyip açmayabilir, bu arada iphone 4 için garantisini bilemiyorum oluyor dedilerse oluyordur, benim wifi arızalıyken ben bununla 3G yi unlock yapıyordum.

O siteye (appleturk) zaten üyeyim. Ve o dediğin programı daha önceden biliyorum. 1 dakinanızı alıp üye olup cevaplara baksaydınız iyi olurdu. Programın çalışmadığı herkes tarafından söylenmiş. Ve verilen cevaplar program üzerinde çalışıyoruz yeni uploadı bekleyin. Yani bir nevi Fake:)

• quote:

Orijinalden alıntı: _TylerDurden_

Konu açtım ama buraya da belirtmeden geçemiyeceğim:

Arkadaşlar;

iphone 4 ile ilgili bir sorunum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)

1) Öncelikle ABD'den alınma simkilitli iphone'u icinden cıkan ATT kart takılı halde itunes'a bağladım. Telefonun wireless'ı da açtım. (telefonu update etmedim, hala 4.0 sürüm)
    2) Telefonda "telefonunuz etkinleştiriliyor" dedi. mesaj kayboldu.
    3) Sonrasında telefonun aktive olduğunu düşünerek(çünkü olumlu ya da olumsuz bir mesaj çıkmıyor malesef) jailbreak ve unlock yaptım.
    4) Sonra kendime ait AVEA hatla denedim çalıştı.
    5) Bugün arkadaşımın TCELL hattıyla deneyince "Telefonunuz sim kilitli" uyarısı ve usb-itunes figurü çıkmaya başladı.
    6) ATT'yi açıp CYDİA'yı filan güncelledim, unlock paketini remove-reinstalla yaptım, hard reset yaptım. Hiçbirşey fayda etmedi.
    7) Cydia'yı bi şekilde kaldırdım. Telefon üzerinde ayarları tekrar yükledim. Sonra Cydia'yı tekrar yükledim. Yine olmadı.
    8) Cydia da "This device has a pending TSS request" diyor. Bununla alakalı olabilir mi<*
    9)Restore yapamıyorum, malesef restore yaparsanız 4.02 ile güncellenir diyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

1)Update etmeyin 4,0 da kalsın. yoksa jaibreak yapamazsınız.
    2)Telefonunuz Başarılı bir şekilde etkinleştirilmiş.
    3)Jailbreak başarılı olmuş.
    4)Avea hatla çalışmış. çünkü unlock kısmen başarılı..
    5)Unlock hatalı olduğu için.
    6)Hiç birşey farketmez zaten. yöntemi farklı.
    7)Cydia yı kaldırmanız ve geri yüklemeniz de birşey farkettirmiyor.
    8)Cydia ShSh kaydı yapmaya çalışmıssınız. Ama daha önce bir talep olduğu için bu uyarıyı veriyor.
    9)Restore yapacaksınız mecbur. Ama shift+restore.

Bu dosyayı indirip shift + restoreye basacaksınız. sizden bir dosya seçmenizi isteyecek. bunu seçip 4,0,1 e yükselteceksiniz. ve jb+unlock işlemini tekrarlayacaksınız.

iPhone 4 için ios 4.0.1 fw dosyası:http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8619.20100715.4Pnsx/iPhone3,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

• Yardımlar için teşekkürler.
    Gerçekten birçok soruma cevap oldu:)

O dosyayı indirip restore yapmaya çalıştım 3014 ve 3189 hataları verdi.

Ama sanırım geridönüşü olmayan yola girdim:(

Ekranda meşhur "elma" çıkyor ve iphone hiçbir şekilde açılmıyor. itunes da cihazı görmüyor malesef.

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?:)

Yoksa Ankara'da bildiğiniz sağlam iphone teknik servis tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.