Şimdi Ara

ios 5.1.1 Yedeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Suan 4s Var ios 5.1.1 yüklü ve ben jailbreak kurdum ona ve sıkıldım suan çok şarj yiyo ve takılmalara neden oluyo ios 6 yı yüklemek istemiyorum fabrika ayarına dönderip ios 5.1.1 nasıl yapabilrim SHSH kaydı diye bişe duydum ama suan geri dönüşler kapalımı neymiş bilgilendirirmisiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Webbi~

Arkadaşlar Bende Suan 4s Var ios 5.1.1 yüklü ve ben jailbreak kurdum ona ve sıkıldım suan çok şarj yiyo ve takılmalara neden oluyo ios 6 yı yüklemek istemiyorum fabrika ayarına dönderip ios 5.1.1 nasıl yapabilrim SHSH kaydı diye bişe duydum ama suan geri dönüşler kapalımı neymiş bilgilendirirmisiniz....

shs kaydı cydia ya girince üstte yazar çok önceden kullanmıştım yanlışım varsa düzeltin.Shsh kaydı cihazı downgrade yani versiyonunu düşürmek için kullanılıyor nasıl kullanıldığını bende bilmiyorum.Jailbreak yapınca fabrika ayarlarına dönmek gibi birşey söz konusu olmuyor restore edeceksin gene 5.1.1 sürümünü kuracaksın itunes üzerinden eğer dosyalarının gitmesini istemiyorsan backup alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbear24

quote:

Orijinalden alıntı: ~Webbi~

Arkadaşlar Bende Suan 4s Var ios 5.1.1 yüklü ve ben jailbreak kurdum ona ve sıkıldım suan çok şarj yiyo ve takılmalara neden oluyo ios 6 yı yüklemek istemiyorum fabrika ayarına dönderip ios 5.1.1 nasıl yapabilrim SHSH kaydı diye bişe duydum ama suan geri dönüşler kapalımı neymiş bilgilendirirmisiniz....

shs kaydı cydia ya girince üstte yazar çok önceden kullanmıştım yanlışım varsa düzeltin.Shsh kaydı cihazı downgrade yani versiyonunu düşürmek için kullanılıyor nasıl kullanıldığını bende bilmiyorum.Jailbreak yapınca fabrika ayarlarına dönmek gibi birşey söz konusu olmuyor restore edeceksin gene 5.1.1 sürümünü kuracaksın itunes üzerinden eğer dosyalarının gitmesini istemiyorsan backup alırsın

kardeşim restore edince yeni sürüm cıktı o kurulacak diyo yani 6.0.1 ben 5.1.1 istiyorum ama =/

• Hocam özelden link yolluyorum bu downgrade hakkında pek bilgim yok bi bu kaynağa bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.