Şimdi Ara

IOS 5.1'den 6.1'e update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki 5.1 ios sürümüne sahip ipad2'yi 6.1'e yükseltmeye çalışıyorum. Cihaz becerebilirsem ilk kez 6 sürümüne yükselecek, shsh kaydı falan yok yani. Biraz araştırdım, mümkün değil sanırım ama yine de emin olmak için sormak istedim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• daysleeper kullanıcısına yanıt
    sürümünü yükseltip elindeki güzelim cihazı yavaşlatmak mı istiyorsun derdin nedir çöpe atmak istiyorsan sürümü güncelle sonra sende ağlayanlar grubuna katıl
  • guncelleme sorguladiginda hangi versiyon geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç cevap veriyorum, bir süredir siteye girmemiştim, pardon.

bonjour_matmazel;

Kullandığım uygulamaların bir kısmı 5 sürümü için güncelleme yayınlamamaya başladı, bu nedenle 6'ya geçmek istiyorum.

iPuma;

7'ye yüklemek istiyor
  • herzaman enson çıkan güncellemeyi yüklemek zorundasınız. örn: 5.1.1 kullanırken 6-6.0.1-6.0.2-6.0.3-6.0.4-7.0-7.0.1-7.0.2-7.0.3 değil yalnızca 7.0.4 e güncelleyebilirsin. alt sürümlere güncellerken 3194 hatası alırsın güncelleme yarıda kalır.
  • Cvp için teşekkürler...

Aldım zaten o hata kodunu. Sonra nette gördüğüm bir kaç yöntem denedim, başka hata kodları aldım. Yine de emin olmak için buraya da sorayım dedim.
  • Geriye dönük imzalar kapalı olduğu için sadece son sürüme güncelliyor. O yüzden jb'yi kaybetmemek için 4s'te 5.1.1 kullanıyorum. Ama instagram foursquare ve twitter en az ios 6 istiyor. Onları yükleyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdayım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

sürümünü yükseltip elindeki güzelim cihazı yavaşlatmak mı istiyorsun derdin nedir çöpe atmak istiyorsan sürümü güncelle sonra sende ağlayanlar grubuna katıl

benim gurubum http://forum.donanimhaber.com/m_84074437/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.