Bildirim
ios 5 beta yükleme yardım. hata kodu tel restorede kaldı..
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Kardeş itunes beta 2 yüklümü senin mac te? -
Hocam UDID kaydınız yoksa yapamazsınız. -
UDİD kaydı olmadan yüklersiniz ama activation yapamazsınız yüklerken hata almamanız lazım eğer itunes 10.5 beta 2 yüklü deilse hata alırsınız.Beta 1 ile yüklenmiyor kontrol etmenizde fayda var.saygılar. -
udid kaydımı dün yaptırdım ama olmuyo. mace bütün güncel versiyonlarını attım ama çalısmıyo nafile. ne yapıcam bilmiyorum -
error occurred 17 dedi bu seferde..ne yapıcam sasırdım.tel restore yiye yiye bayıldı :D
10.5.028 itunes versiyonu.. bununla olmazmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 3 Temmuz 2011; 16:32:48 > -
Hayır kardeş senin itunes beta 1 itunes 10.5.045 olacak o yüzden hata alıyorsun sitede var itunes 10.5 beta 2 yi indir yükle sorun kalmaz.Saygılar. -
telefonu recoveryden cikarmak icin tiny umbrella yukleyin, programda soldan cihazinizi secip exit recovery diyin hallolur
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- iphone ekranda siyah çizgi
- ana ve kilitli ekran çok şarj yiyor
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- bildirim sesi gelmiyor
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X