Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Udid kaydı yurtiçi telefonları için de gerekli mi(genpa, kvk garantili vs.), yoksa sadece yurtdışı telefonları için mi lazım?
  • dönebilirsiniz tabi, başka bir forumda az önce kurduğunu yazmış arkadaş aktivasyonu da yapmış

gm udid istemiyordu ben de öyle hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

12'sinde UDID gerekmeyecek.

Gm sürümü nedir hocam? Ve ayın 12sinde gelecek olan nedir?

Gm herkes icin kullanılabilir olan surumdur beta değildir ayin 12 sinde Apple resmi olarak yayınlayacak onun icin udid kaydı falan gerekmeyecek ve sorunsuz indirilebilecek onun icin ayin on ikisini bekle derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemalvahit

quote:

quote:

Gm herkes icin kullanılabilir olan surumdur beta değildir ayin 12 sinde Apple resmi olarak yayınlayacak onun icin udid kaydı falan gerekmeyecek ve sorunsuz indirilebilecek onun icin ayin on ikisini bekle derim ben

Peki hocam Udid kaydı yurtiçi telefonları için de gerekli mi, yoksa sadece yurtdışı telefonları için mi lazım sadece?

• arkadaslar bu gsm ve cdma arasindaki fark nedir hangisini indirmem gerekiyor aceba Hollandadayim ve gsm operatorum T-mobile
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam Udid kaydı yurtiçi telefonları için de gerekli mi, yoksa sadece yurtdışı telefonları için mi lazım sadece?

udid developerlar için yayınlanan beta sürümlerine kurmak için gereklidir.
    udid kaydınız yok ise, telefonuz yurt dışı ve simkilitli ise beta ve gm sürümlerinden uzak durun,
    şurda bir hafta kalmış, acele nedir bu kadar.

• dostum cdma Amerikadaki Verizon içindir bizim kullandıklarımız GSM
  • Cihazim 4.3.3 Jb idi . Udid kaydi istemedi herhangi bir sorun yasamadim yükleme sirasinda..cihazim Factory Unlock

Az önce bir arkadaş yüklemiş ekran görüntüsü de var UDID kaydına gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwselcuk

dostum cdma Amerikadaki Verizon içindir bizim kullandıklarımız GSM

cevap icin tesekkurler gsm i kuracagiz ozaman ama public olani bekleyecegiz udid kaydi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

birde yükleyenler gevey hakkında bilgi verirse sevinirim. hat geliyor mu gevey ile

iso5 de gevey çalışmıyor, bende de kırmızı gevey var, beta7 de denemistim yemedi .(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki yurt ici telefon ve bugüne kadar ki tüm güncellemelerimde udid kaydı falan sormadı takiyorsun i tunes U açınca update yapılabiliyor

• ben kurdum bile .. beta 7 ile arasında pek bi fark yok gibi geldi bana ..
  • OTA da neden yok bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

ben kurdum bile .. beta 7 ile arasında pek bi fark yok gibi geldi bana ..

udid kaydınız varmıydı ?
  • developerim ben ..
  • otada çıkmayacak mı?
  • ota'da çıkmayacakmış öle diyolar diğer forumlarda ve udid istemeden geçiliyormuş
  • İndirdim ama nasıl yükleyeceğim itunes ile aç diyorum ama tık yok...:)
  • Arkadaşlar bugun Jb lı beta yuklu cıhazımı belkı fınal veya GM cıkar dıye restore yapmak ıstedım ancak ıtunese tanıtamadım ıtunesı kaldırdım yenıden kurdum bu kez BU ITUNES KOPYASININ SÜRESI DOLDU dıye ıtunes kurulmadı sımdı ne yapmam lazım yenıden ıtunes 10.5 beta 7 yımı kurmam gerekır belkı ızın verılmıştır yoksa başka versıyonmu yuklemem gerekır Jb kaldırmak ısterım zaten OTA cıksada Jb cıhaza yuklenmıyor bu konuda yardımlarınızı beklıyorum
  • bende ses açma tuşu çalışmıyor ayrıca internet paylaşımı da gitti bu nasıl iş anlamadım gitti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.