Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drony

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

geveyli cihazlar İOS5 GM sürümünde ne oldu???

iPod

hocam cevabina hasta oldum

• bu arada, ios 5' i denedigim kadariyla begendim.
  • Şimdi kesin bir şey söyleyebilen var mı?

GM sürümünde udid kaydı istiyor mu? İstemiyor mu?

Cihazım iPhone 3G S
  • Sayın Editörler Konu başlığı Gm cıktı bakıyorsunuz.Ikı kişinin developer muhabbeti ile Polimiğe dönüşen bır arena olmuş.Bizler bir şeyleri öğrenmek uygulamak için paylaşım ararken hem görüntü ,hemde ipe sapa gelmeyen ucuz tartışmalar ve polemıklerle bu güzelım forum kirletiliyor lütfen bu gıbı konularda tartışma bölumlerını sılınız..İyi çalışmalar
    Saygılar............
  • http://cydiahelp.com/download-ios-5-gm-firmware-ipsw-for-iphone-4-ipad-2-ipod-touch/
    ben suanda bu sayfadan indiriyorum .ipsw olarak.

''You can get the iOS 5 GM without developer account'' boylede bir not dusulmus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

http://cydiahelp.com/download-ios-5-gm-firmware-ipsw-for-iphone-4-ipad-2-ipod-touch/
    ben suanda bu sayfadan indiriyorum .ipsw olarak.

''You can get the iOS 5 GM without developer account'' boylede bir not dusulmus..

Hocam developer hesabınız yoksa şu an için kuramazsınız cihaza ios 5 i

• Arkadaslar iOS 4 GM çıktığında, gecen sene, iPhone 3gs'ime yüklemiştim. Udid kaydım yoktu. Eğer sistem değişmediyse GM sürümleri, nihai sürümlerin hemen hemen aynısıdır ve versiyon çıkmadan önce göz gezdirme amacıyla, developerlar icin sunulur. Ancak isteyen herkes, udid kaydı olsun olmasın, bu versiyonu yukleyebilir.
  • Ciddi sizde sıkıntı var en kötü ayın 12 sini bekleyin 9 ay nasıl sabrettiniz hayret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udid kaydım var gm sürümünü indirdim, itunes 10.4 ile gerekli yüklemeyi yapabilirmiyim yoksa 10.5'i mi yüklemem gerekiyor
  • iOS 5 GM:

LÜTFEN ÖNCE YEDEKLERİNİZİ ALIN ARKADAŞLAR....
    UDID Kaydı gerekmemektedir...
    Windows için shift+restore Mac için alt+restore ile yüklemeniz gerekmektedir.
    Update kabul etmemektedir.
    Restore etmek gerekmektedir...
    Update'i seçerseniz 3002 hatasını alırsınız...
    Sim kilitsiz cihazlar rahatlıkla yükleyebilir...
    Türkiyede cdma telefon kullanılamaz.
    Sadece GSM olan FW'ler sizi ilgilendirmektedir...

Not: Aşağıda ki siteden alıtıdır.
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/34788-ios_5_golden_master_ilk_mesaji_dikkatlice_okuyalim_lutfen.html

• Geveyli cihazla deneyen varmı durum ne??
  • Udid kaydim yok. Turkcell kontratli ip4 4.1 jb kullaniyorum..

Transmac ile dosyayi acip ios5 gm yi kurabilirmiyim.
  • İlgilenenler için ios 5 GM indirdim ve itunes 5 beta 7 ile yükledim ve aktivasyon sorunu olmadı... Gayet güzelmiş bu arada...
  • itunes beta 5 i nerden yüklicez ya
  • untethered jb çıkmadan pek işim olmayacak..sabırsızım ama tonlarca uygulamam var,yükleyemedikten sonra ne işte yarar? her telefon kapandığında bilgisayara takmayada uğraşamam..
    valla ne olacak bilmiyorum untethered zor çıkar diyorlar..
  • arkadaşlar iphone 3gs almayı düşünüyorum. şimdiye kadar symbian ve android kullandım. önceki telefonum htc desire S bozuldu htc ile mahkemeliğiz.
    neyse sorum şu;
    3gs ye ios5 gelecekmi. ingilteredeki apple store internet mağazalarında 3gs özelliklerinde ios5 yazıyor. yani 3gs güncel işletim sistemine kavuşacak mı.
    soru ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa iphone alacağım.
  • arkadaşlar bu transmac ı indirdim.. dmg uzantılı dosya üzerinden nasıl kullanıcam ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

arkadaşlar iphone 3gs almayı düşünüyorum. şimdiye kadar symbian ve android kullandım. önceki telefonum htc desire S bozuldu htc ile mahkemeliğiz.
    neyse sorum şu;
    3gs ye ios5 gelecekmi. ingilteredeki apple store internet mağazalarında 3gs özelliklerinde ios5 yazıyor. yani 3gs güncel işletim sistemine kavuşacak mı.
    soru ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa iphone alacağım.

Evet 3GS ye IOS5 kurabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

arkadaşlar bu transmac ı indirdim.. dmg uzantılı dosya üzerinden nasıl kullanıcam ??

ben power iso ile yaptım daha kolay oldu. İstersen link ten indirebilirsin
  • tmm şimdi hallettim onu.. tek sorun kaldı ios5 beta 7 yi yüklemek :D

developer olmak gerekiyo sanırım onun için ??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.