Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barbelo

İos 5 de iletim raporu varmi arkadaslar sms de?

İletim raporu var ancak yukarıda okuduğum yorumlarda çalışmadığını yazmışlar.
  • Yere göre hatırlatma kurma işlemini çözen varmı? Harita üzerinde yer secemiyormuyuz? Direk rehber çıkıyor ve kayıtlı adresi gösteriyor.
  • iOS 5'te gönderdiğiniz sms'ler için ileti raporu yok.

iOS 5'te gelen sms'ler için, "göndericiye (karşı tarafa) ileti raporu gönderilsin mi?" var. (çalışıyor, test edildi)
  • Arkadaslar ios5 i kurduktan sonra cihazdaki uygulamalar da siliniyor mü? jb ile kurduğumuz Appler özellikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edie

quote:

arkadaşlar telefonum iphone 4 4.3.3(shsh var) simfree ve udid kaydım yok yinede ios 5 gm sürümüne yukseltebilirmiyim telefonumu zamanım kısıtlı bu arada soran vardır mutalaka

Yükselebilirsiniz benimde ayniydi sorunsuz yükselttim.

cevap gelmeyince bende yukselttim neyseki sorun olmadı bide jbmi yaptım süper oldu teşekkür ederim size yinede :)

JB yaptım derken?

iOS5 e JB var mı?

Evet var

İos 5 e jb yapılamıyacak

Tethered jailbreak.

• Peki sizce ios5 gelince untethered jb gelir mi? Bir bilgi var mi bu konu ile ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: resE

yüklerken 3194 hatası alıyorum sizce nedendir? hots dosyasıyla alakası varmıdır?

orda yazan 74..... apple.com die bisey var onu silmek lazimmis sildigim halde yinede verdi bnde resette attim pcye 12sini bekliyorum artik

hakan kardeşim hosts dosyasındaki apple.com yazısını sil kaydet ve pc yi yeniden başlat sorun halloluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Peki sizce ios5 gelince untethered jb gelir mi? Bir bilgi var mi bu konu ile ilgili?

12'sinde çıkacak resmi sürümünden iki-üç gün sonra çıkacağı söyleniyor..Açık kapatılmasın resmi sürümüyle diye bekliyormuş hack takımı..
  • Benimde itunes ile ilgili bi sorunu var ios 5 gm guncellemesi icin itunes 10.5 beta 7 yi indirip kurdum ama itunes hic bi sekilde acilmiyor. Pcde baska kullanici ile denedim program acildi ama kendi kullanici hesabimla acilmiyor neden olabilir sizce?
  • an itibariyle itunes beta 7 nin süresi doldu diyor işlem yaptırmıyor yeni itunes geliyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

Arkadaslar ios5 i kurduktan sonra cihazdaki uygulamalar da siliniyor mü? jb ile kurduğumuz Appler özellikle...

yok mu bilen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

yüklerken 3194 hatası alıyorum sizce nedendir? hots dosyasıyla alakası varmıdır?

orda yazan 74..... apple.com die bisey var onu silmek lazimmis sildigim halde yinede verdi bnde resette attim pcye 12sini bekliyorum artik

hakan kardeşim hosts dosyasındaki apple.com yazısını sil kaydet ve pc yi yeniden başlat sorun halloluyor

bende olmamıstı

quote:

quote:

Arkadaslar ios5 i kurduktan sonra cihazdaki uygulamalar da siliniyor mü? jb ile kurduğumuz Appler özellikle...

yok mu bilen?

12 sinden önce kurarsanız restore ederek kurabilirsiniz buda veri kaybına neden oluyor,yedeklerinizi alabilirsiniz ?
    12 sinden sonra update diyerek yaparsaız veri kaybı olmaz. ios5e özel bir sey olmaz ise tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

an itibariyle itunes beta 7 nin süresi doldu diyor işlem yaptırmıyor yeni itunes geliyor sanırım

İşlem yaptırmıyor derken. Ben az önce GM Beta'yı kurdum. iTunes sürümüm 10.5.0.77 . 1-2 saat önce iTunes'i açtığımda bana uyarı verdi. Yakında güncellenecek diye.
  • quote:

quote:

yok mu bilen?

jb ile derken neyi kastediyoruz acaba.

Eğer installous gibi bir programdan yüklenen app store'daki upgulamaların kırılmış hali olan ipa uzantılı oyun gibi dosyalardan bahsediyorsak; Yedekleri itunes'de varsa silinmez. Eğer yoksa tabi silinir.

Eğer cydia'dan yüklenen programlardan bahsediyorsak; Bu programlar her türlü silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

quote:

yok mu bilen?

jb ile derken neyi kastediyoruz acaba.

Eğer installous gibi bir programdan yüklenen app store'daki upgulamaların kırılmış hali olan ipa uzantılı oyun gibi dosyalardan bahsediyorsak; Yedekleri itunes'de varsa silinmez. Eğer yoksa tabi silinir.

Eğer cydia'dan yüklenen programlardan bahsediyorsak; Bu programlar her türlü silinir.

Evet cydiadan indirdiklerimiz... Peki iOS 5 jb ne zaman çıkar? :)

• resimleri kesince betada soruyordu eskisiyle değiştirilsinmi diye gm'de sormadı ayarı varmı acaba bunun?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.