Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 ekimdeki ios5 i yükleyebilirizi degilmi? herhangi bir problem olurmu aşırı pil tüketimi? hata uyarıları vs.?
  • ewde internetim yoq bu programları internet cafeden indirip ewde yuklesem internet baglantısı istermi acaba?itunes 10.5.7 beta ve ios 5 gm ipsw dosyalarını internet baglantım olmadan yukleyebılırmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Arkadaşlar mesajlar için iletim raporu ve arama kaydını tek tek silme özelliği gelmişmi?
    Ayrıca kişisel zil sesi tercihi varmı?

yükleyenler bilgi verirse sevinirim.

iyi forumlar...

İletim raporu gelmiş
    Arama kaydı tek tek silme gelmiş
    Kişisel zil sesi gelmiş
    Ayrıca kişisel titreşimde geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

Orijinalden alıntı: Seng

quote:

Arkadaslar, GM ile Kişisel Erişim Noktası kalkmış mı yoksa yeri mi değişmiş, bir türlü bulamıyorum?

Restore edilen cihazların bazılarında bu menü kaybolabiliyor.

Benim başıma iki defa geldi, google da bu menüyü geri getirmeyle ilgili bir çok başlık mevcut ama kabataslak anlatmak gerekirse;

Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel Veri nin içine girip APN'de Avea için internet yazdığından emin olun.
    Eğer yazıyorsa ayarları sıfırlamayı deneyin, telefonu kapatıp açın.

Üstadım sizin dediğiniz gibi sıfırlayıp açıp kapattım, oldu. Teşekkürler.

Rica ederim hocam, iyi yardımlaşmak güzel şey

• Arkdaşlar bende restore edemiyorum 1394 hatası çıkıp duruyor.Host dosyasını temizliyorum bu sefer 1600'lü bir hata veriyor sebep ne olabilir.Win7 itunes beta 10 la deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Arkadaşlar mesajlar için iletim raporu ve arama kaydını tek tek silme özelliği gelmişmi?

iyi forumlar...

sırf bunlar için geçecekseniz değmez, çünkü bu özellikler zaten jailbreak ile seneler öncesinden mümkündü.

İyimsin sen? Zaten JB li kullanıyorum ve onlar var. Sırf bunun için yüklü olan kırık 25 GB lik oyun ve programdan vazgeçilirmi?
    Ben bu yazılımda olup olmadıgını sordum. Varmış ve çok güzel oldu. Elbette iOS5 gecicem ne zamandır bekliyorum. JB çıkınca ama.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 6 Ekim 2011; 19:20:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancalp

quote:

iyi forumlar...

İletim raporu gelmiş
    Arama kaydı tek tek silme gelmiş
    Kişisel zil sesi gelmiş
    Ayrıca kişisel titreşimde geldi.

Çok tsk.ederim. JB yapınca fazla tweak kurmak gerekmiyecek.

Sadece oyun program için JB lazım olacak.
    Buda eskisine göre daha iyi batarya ömrü demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkdaşlar bende restore edemiyorum 1394 hatası çıkıp duruyor.Host dosyasını temizliyorum bu sefer 1600'lü bir hata veriyor sebep ne olabilir.Win7 itunes beta 10 la deniyorum

kendi sorunumu çözdüm arkadaşlar.Myfranco adlı arkadaşımınızın yöntemini izledim 3194,2005 hatası almadan yükledim.
    Hosts dosyasında apple ile ilgili bütün satırları silin.
    Bilgisayarı yeniden başlatın.
    Tinyumbrellayı çalıştırın ve start tss server yapın.
    Itunesu açın cihaz recovery modda desin.
    Itunesu kapatın ve ireb programını açıp iphone4ü seçin ve pwned dfu moda alsın.
    Itunesu açıp shift+restore yapın.
  • ya arkadaşlar biriniz çıkıp sorunsuz bir şekilde nasıl yüklenir anlatsa iyi olmazmı?valla yüklemeyi çok istiyorum ama nerden indirip nasıl yükleyeceğim hiçbir fikrim yok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemineniyisi

İşcep uygulaması ios5 te çalışmıyor bankayı aradım onlarda onayladı ios5 te çalışmadığını , bilginize

Acilen güncelleme gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilBoy

Dün ben de GM sürümü yükledim ama elim ayağım olan iş bankasının işcep uygulaması galiba GM 5 ile uyumlu değilmiş ki düzgün çalısmıyor. O açıdan pişman etti. Umarim bir çözüm yolu vardır.

Ben iOS 4 te bu problemi yaşadığım için temkinli davrandım bu sefer.
  • ios 5 teki multitouch gestures olayı ne oldu? Ben bulamadım şahsen. bu özellikten vaz mı geçtiler? ios 4 üzerinde jailbreak bile yapmadan aktive ediliyordu registryden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

12 ekimdeki ios5 i yükleyebilirizi degilmi? herhangi bir problem olurmu aşırı pil tüketimi? hata uyarıları vs.?

12 Ekim de sunulacak yükleyebilirsiniz. iOS 5'in Beta sürümlerini kullanan biri olarak pil konusunda en iyi olarak bunu buldum, ço iyi sarj tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykucuu

ewde internetim yoq bu programları internet cafeden indirip ewde yuklesem internet baglantısı istermi acaba?itunes 10.5.7 beta ve ios 5 gm ipsw dosyalarını internet baglantım olmadan yukleyebılırmıyım?

maalesef internet ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirpir

ios 5 teki multitouch gestures olayı ne oldu? Ben bulamadım şahsen. bu özellikten vaz mı geçtiler? ios 4 üzerinde jailbreak bile yapmadan aktive ediliyordu registryden..

iPad'de var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pirpir

ios 5 teki multitouch gestures olayı ne oldu? Ben bulamadım şahsen. bu özellikten vaz mı geçtiler? ios 4 üzerinde jailbreak bile yapmadan aktive ediliyordu registryden..

iPad'de var...

ben de ipadden bahsediyordum (ipad 1). nereden aktive ediliyor bu? erişilebilirlik seçeneklerinden falan mı? ipadi ipad yapan bu özellikti yahu benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ipad 2 ye yükledim. gayet stabil olmuş. animasyon geçişleri hızlanmış. beta 7 den geçiş yaptım.

Merhabalar,

ipad2 için şu soruya cevap verebilirmisiniz... şu anda bende 4.3 JB olarak yuklu ve shsh(4.3.1 4.3.3 ) ları mevcut.. bende bu ios5 surumunu denemek ıcın yuklesem acaba yenıden 4.3.3 surumune geçiş yapabilirmiyim... ios5 de de bu durum devam edıyor mu ?

ben jb sorunu nedeniyle ios5'ten az önce 4.3.3'e geri döndüm ancak jb sitesi steve jobs vefatı nedeniyle jb yapımına izin vermiyor. steve jobs'a teşekkür mesajı var sadece... başka nasıl jb yapabilirim ipad 2'imi

ios 5 den ios 4.3.3 nasıl dönülüyor?

• İm de karsidan mesaj gelince ilk 3 nokta gozukuyor sonra mesaj gozukuyor nedendir?
  • quote:

ben jb sorunu nedeniyle ios5'ten az önce 4.3.3'e geri döndüm ancak jb sitesi steve jobs vefatı nedeniyle jb yapımına izin vermiyor. steve jobs'a teşekkür mesajı var sadece... başka nasıl jb yapabilirim ipad 2'imi

Redsn0w'la yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 6 Ekim 2011; 21:22:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ipad 2 ye yükledim. gayet stabil olmuş. animasyon geçişleri hızlanmış. beta 7 den geçiş yaptım.

Merhabalar,

ipad2 için şu soruya cevap verebilirmisiniz... şu anda bende 4.3 JB olarak yuklu ve shsh(4.3.1 4.3.3 ) ları mevcut.. bende bu ios5 surumunu denemek ıcın yuklesem acaba yenıden 4.3.3 surumune geçiş yapabilirmiyim... ios5 de de bu durum devam edıyor mu ?

ios 5 den ios 4.3.3 nasıl dönülüyor?

1. bilgisayardaki antivirüsleri iptal et ve varsa uzak bağlantı işlemleri için teamveawer gibi programnları kapatıp tinyumbrellayı çalıştır ve SSH kaydı olarak 4.3.3 seçip Start TTS Server tuşuna basın
    2. Cihazı kapatın ve DFU moduna alın (kablo bağlıyken kapatın ve kabloyu çıkartmadan 10sn kadar açma tuşuyla menü tuşuna basılı tutun sonra açma tuşundan elinizi çekip 5sn kadar daha menü tuşuna basılı tutmaya devam edin.)
    3. itunesi açın ve Restore butonuna Shift ile birlikte basın ve 4.3.3 ipad ipws dosyasını gösterin ve yükleme başlasın.
    4. Yükleme bitince cihazınızla ilgili yedekleri yüklemek isterseniz ekrana gelen kısımdan son yedeği seçip devam edin yada yeni ipad diyip ipadi sıfırlanmış olarak 4.3.3 kullanın :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.