Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drony

quote:

Orijinalden alıntı: switel

icloud ve find my iphone'u kullanan var mi? ben beceremedim.

hata nedir? yada sorun

find my iphone'u aktiflestirdim ama telefonumu kaybettigim zaman nereden bakacagim? apple'in kendi sitesinden mi?

bu iclaud da mesela resimler ve muziklerimi aktardim. simdi ben disaridayken bu dosyalarima telefonumda internet kotasi harcamadan ulasabilir miyim?

son olarak bu iclaud icin evde mac'im mi almasi gerekiyor. yoksa itunes olan normal bir pcden de veri aktarabilir miyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

Videodaki AssistiveTouch özelliği mevcutmudur acaba yükleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Hayir boyle birsey yok.

yanlışın var galiba assistivetouch var kullandım hatta ben ayarlar/genel/erişebilirlilik te en altta istersen bi bak

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler bu özelliğin betalarda olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu anlaşılan ios 5 baya güzel bir işletim sistemi olmuş haftaya çıktığında geçiş yapabilirim rahatlıkla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Videodaki AssistiveTouch özelliği mevcutmudur acaba yükleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Hayir boyle birsey yok.

yanlışın var galiba assistivetouch var kullandım hatta ben ayarlar/genel/erişebilirlilik te en altta istersen bi bak

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler bu özelliğin betalarda olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu anlaşılan ios 5 baya güzel bir işletim sistemi olmuş haftaya çıktığında geçiş yapabilirim rahatlıkla.

Haftaya cikacak olanda bir fark olmayacak diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

Kisiler yedek adlı uygulamayı kur ve kendine mail gönder. Cok sağlıklı yedekleme yapabiliyor.

Çok teşekkürler, birazdan iOS 5 kurmaya başlarım.
  • quote:

quote:

quote:

Hayir boyle birsey yok.

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/911147/104E464724E74CE1929AC29DE2F7F54D.jpg

Kusura bakmayın gözümden kaçmış.Düzeltme için teşekkür ederim

• arkadaşlar cihazı geveyle kullanıyorum. baseband 3 10 01. ios 5 e geçersem kullanamama durumum olur mu cihazı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drony

quote:

icloud ve find my iphone'u kullanan var mi? ben beceremedim.

hata nedir? yada sorun

find my iphone'u aktiflestirdim ama telefonumu kaybettigim zaman nereden bakacagim? apple'in kendi sitesinden mi?

bu iclaud da mesela resimler ve muziklerimi aktardim. simdi ben disaridayken bu dosyalarima telefonumda internet kotasi harcamadan ulasabilir miyim?

son olarak bu iclaud icin evde mac'im mi almasi gerekiyor. yoksa itunes olan normal bir pcden de veri aktarabilir miyim??

icloud.com veya me.com üzerinden girebilirsiniz.

eğer evdeyken senkronlanmışsa tabiki kota harcamaz. bazı ayarlar için 3g hattını kullan ayarları var mesela app lar için. fakat resim ve diğerleri için görmedim.
    icloud için mac zorunluluğu yok. windows içinde icloud panel var. windowstan apple update2i çalıştırdığınızda upadte gelecektir. fakat şuan resmi olarak yayınlanmadığı için gelmeyecektir. 12 ekime kadar sabredin.

• Ilk betalarda Reminders ta bir yere geldiginde yada bir yerden ayrildiginda gibi secenekler vardi. GM versiyonunda ne yaptiysam bulamadim. Acaba kaldirildi mi bu ozellik i4 ler icin?
  • iCloud ile entegre calisan takvimde bu ayarlar mevcutmus, hallettim arkadaslar
  • @eScapeeXc Bir reminder yaratırken Show More diye bir seçenek var ona basınca çıkıyor konum seçenekleri
  • her teli itunesa bagladıgımda backup alıyorum. ios 5e gecersem tüm uygulamalar ve telefon rehberim vsvs hepsi aynı yerinde kalıcak mı? eğer böyleyse bende akşama ios5e geçiş yaparım
  • nasıl indirebildiiniz ki bu sürümü anlamadım. inmesi bile kolay değil canım çıktı inene kadar ve son kısımda kesildi. allah kahretsin ya.
  • Dün ben de GM sürümü yükledim ama elim ayağım olan iş bankasının işcep uygulaması galiba GM 5 ile uyumlu değilmiş ki düzgün çalısmıyor. O açıdan pişman etti. Umarim bir çözüm yolu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seng

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Arkadaslar, GM ile Kişisel Erişim Noktası kalkmış mı yoksa yeri mi değişmiş, bir türlü bulamıyorum?

Restore edilen cihazların bazılarında bu menü kaybolabiliyor.

Benim başıma iki defa geldi, google da bu menüyü geri getirmeyle ilgili bir çok başlık mevcut ama kabataslak anlatmak gerekirse;

Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel Veri nin içine girip APN'de Avea için internet yazdığından emin olun.
    Eğer yazıyorsa ayarları sıfırlamayı deneyin, telefonu kapatıp açın.

Üstadım sizin dediğiniz gibi sıfırlayıp açıp kapattım, oldu. Teşekkürler.
  • ipad 2 ye yükledim. gayet stabil olmuş. animasyon geçişleri hızlanmış. beta 7 den geçiş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ipad 2 ye yükledim. gayet stabil olmuş. animasyon geçişleri hızlanmış. beta 7 den geçiş yaptım.

Merhabalar,

ipad2 için şu soruya cevap verebilirmisiniz... şu anda bende 4.3 JB olarak yuklu ve shsh(4.3.1 4.3.3 ) ları mevcut.. bende bu ios5 surumunu denemek ıcın yuklesem acaba yenıden 4.3.3 surumune geçiş yapabilirmiyim... ios5 de de bu durum devam edıyor mu ?
  • İşcep uygulaması ios5 te çalışmıyor bankayı aradım onlarda onayladı ios5 te çalışmadığını , bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Telefonu sıfırladim sadece Facebook whats app twitter ve jetpack oyunu var.Müthiş hızlı oldu telefon

whatsupp stabilmi?

Kusura bakma yeni gordum.Evet stabil
  • Arkadaşlar mesajlar için iletim raporu ve arama kaydını tek tek silme özelliği gelmişmi?
    Ayrıca kişisel zil sesi tercihi varmı?

yükleyenler bilgi verirse sevinirim.

iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Arkadaşlar mesajlar için iletim raporu ve arama kaydını tek tek silme özelliği gelmişmi?
    Ayrıca kişisel zil sesi tercihi varmı?

yükleyenler bilgi verirse sevinirim.

iyi forumlar...

sırf bunlar için geçecekseniz değmez, çünkü bu özellikler zaten jailbreak ile seneler öncesinden mümkündü.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.