Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Cikis tarihi ne zaman olacak arkadaslar
    ? Yani itunes'a ne zaman gelecek?
  • Untethered jb nin gelecegine dair herhangi bir aciklama yapildi mi? Tethered jb bana gore degil o yuzden beklemeye karar verdim.
  • 12 Ekim'de geliyordu galiba.
  • arkadaşlar telefonum iphone 4 4.3.3(shsh var) simfree ve udid kaydım yok yinede ios 5 gm sürümüne yukseltebilirmiyim telefonumu zamanım kısıtlı bu arada soran vardır mutalaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

backup kurabiliyormuyuz?

evet soruyor kendisi... yedek yüklemeyi nasıl isterseniz diye... orada itunes seçin bağlayın pcye yükleyin yedeği :) isterseniz icould (ios5 ile geliyor) üzerinden bilgisayara bağımlı olmadan backup yükleyebilirsiniz.

şuan 4.3.5te kullandığım backuptan bahsediyorum. klasörleri mesajları vs tekrar ayarlamakla uğraşamam.

bende 4.3.5 ten gectimde sonradan back up alamadım hersey silindi olsun zaten cihaz cok doluydu rehbere üzüldüm ama simden aktardım onuda notlar uctu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Birşey farkettim bana mı öyle geliyor acaba ama şarjı daha iyi gidiyor gibi..

evet banada öyle geliyor sabahtan beri % 15 gitti oyun oynamadım ama interneti falan kullandım sayılır..konum servisleri 3g flnda açıktı hep

bencede sarj 4.3.5 e oranla gayet iyi dün gece 12 de tam sarj ettim şimdi yüzde 88 ve 30 dk ya yakın tel görüşmem oldu 15 dakka da wifi ile netteydim :)
  • icloud ve find my iphone'u kullanan var mi? ben beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

icloud ve find my iphone'u kullanan var mi? ben beceremedim.

hata nedir? yada sorun
  • Yeni zil sesleri yada bildirim sesleri var mı ? Mesela iMessage twitter facebook gibi uygulamarının bildirim tonlarını istediğimiz gibi seçebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

arkadaşlar telefonum iphone 4 4.3.3(shsh var) simfree ve udid kaydım yok yinede ios 5 gm sürümüne yukseltebilirmiyim telefonumu zamanım kısıtlı bu arada soran vardır mutalaka

Yükselebilirsiniz benimde ayniydi sorunsuz yükselttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edie

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

arkadaşlar telefonum iphone 4 4.3.3(shsh var) simfree ve udid kaydım yok yinede ios 5 gm sürümüne yukseltebilirmiyim telefonumu zamanım kısıtlı bu arada soran vardır mutalaka

Yükselebilirsiniz benimde ayniydi sorunsuz yükselttim.

cevap gelmeyince bende yukselttim neyseki sorun olmadı bide jbmi yaptım süper oldu teşekkür ederim size yinede :)

• Videodaki AssistiveTouch özelliği mevcutmudur acaba yükleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Yeni zil sesleri yada bildirim sesleri var mı ? Mesela iMessage twitter facebook gibi uygulamarının bildirim tonlarını istediğimiz gibi seçebiliyormuyuz?

Yeni bildirim sesleri var. Ayarlarda facebook icin yok ama tweet icin degistirme secenegi mevcut.iMessage zaten sms sistemi ile ayni oldugundan onun icin de ayri bir ayar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

Videodaki AssistiveTouch özelliği mevcutmudur acaba yükleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Hayir boyle birsey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

backup kurabiliyormuyuz?

evet soruyor kendisi... yedek yüklemeyi nasıl isterseniz diye... orada itunes seçin bağlayın pcye yükleyin yedeği :) isterseniz icould (ios5 ile geliyor) üzerinden bilgisayara bağımlı olmadan backup yükleyebilirsiniz.

şuan 4.3.5te kullandığım backuptan bahsediyorum. klasörleri mesajları vs tekrar ayarlamakla uğraşamam.

bende 4.3.5 ten gectimde sonradan back up alamadım hersey silindi olsun zaten cihaz cok doluydu rehbere üzüldüm ama simden aktardım onuda notlar uctu :)

NOTLARI almanın bir yolu var mı ? backup haricinde

• Şu anda 4.3.3 kullanıyorum, iOS 5 GM sürümüne güncellediğimde telefon ilk haline dönecek mi yoksa mevcut bilgilerim duracak mı? Rehber vs. herşey siliniyor mu? Ayrıca şu anda itunes'a bağlanma imkanım yok, rehberi bir şekilde kurtarma şansımız var mı?
  • Kisiler yedek adlı uygulamayı kur ve kendine mail gönder. Cok sağlıklı yedekleme yapabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Videodaki AssistiveTouch özelliği mevcutmudur acaba yükleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Hayir boyle birsey yok.

yanlışın var galiba assistivetouch var kullandım hatta ben ayarlar/genel/erişebilirlilik te en altta istersen bi bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Hayir boyle birsey yok.

betadan beri vardı zaten yeni bişey değil.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.