Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en yakın zamanda indiireceğim bide özelliklerin haberdar olsam... mesela söylenen özelliklerin hepsi 3gs te de çalışiyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

beyler ben safaride tab leri göremedim sizde de durum aynı mı?

ben sekmeleri arıyordum bir baktım aynı chrome gibi sekmeler sayfanın hemen üstünde :) kısaca canavar gibi bir sıkıntı yok... ipad2 için jb olayı olmadığından geri döneyim 4.3.3'e ama yemedi :D neyse bugün yarın jb çıkar az biraz bekleyelim...

ben hala göremedim :(
  • bende şuan ip4 interneti üzerinden ipadle internete bağlanmayı denedim bluetooth ta görüyorlar birbirlerini ama bağlantı kurulmuyo :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbey48

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

GM sürüm ile 1 hafta sonra çıkacak 5.0 arasında fark olacak mı yoksa aynı sürüm mü?

bir de Find My Friends ve gps destekli remander 4s e özgü mü yoksa ios5 e özgü mü olacak?

GM versiyonunda bunlar yok galiba..

Bende Iphone 4'te 5 GM yüklü.

- Reminders (anımsatıcılar) "bulunduğum yere göre" diye seçenek var, demek ki 4S'e özgü değil.
    - Find my Friends yok
    - iMessages olarak ayrı birşey göremedim, normal Mesajlar uygulaması var.

1 hafta sonra çıkacak normalde GM ile aynı olması lazım ama farklar olabilir diye de okudum. GM'de hangi özellikler eksik diye Google'da biraz aradım ama bilgi bulamadım.

ios5 beta sürümlerinde imessage vardı.. gm versiyonunda olmaması 1 hafta sonraki normal sürümde olacağı/olabileceği şeklinde düşündürttü beni..
    belki o sürümde find my friends de olur..

Teşekkür ederim.

İmessage ayrı bir uygulama değil.Karşındaki kişide de ios5 varsa otomatik olarak algılayıp imessage a geçiyor eğer send/gönder butonu maviyse im yeşilse sms

Kardesim sen denedin mi imessage i gm de

Yok daha şimdi yükledim ios5 i

• forumdan 1 arkadaşla denedik az önce imessage ı gayet güzel bişeye benziyo :D
  • iphone 4 ios 5gm yapanlara sorum.whatsapp ne durumda stabilite olarak ?

imessage bildiğiniz messages'ın içinde entegredir boşuna aramayın telefonun içini :D
  • Sorunsuz kurdum bende. Şimdi uygulamaları senkronize ediyorum. Bakalım neler değişmiş.

Ek;
    Güzel bir ayrıntı, itunes ile senkronize sırasında telefon kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edie -- 6 Ekim 2011; 0:24:31 >
  • Telefonu sıfırladim sadece Facebook whats app twitter ve jetpack oyunu var.Müthiş hızlı oldu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

backup kurabiliyormuyuz?

evet soruyor kendisi... yedek yüklemeyi nasıl isterseniz diye... orada itunes seçin bağlayın pcye yükleyin yedeği :) isterseniz icould (ios5 ile geliyor) üzerinden bilgisayara bağımlı olmadan backup yükleyebilirsiniz.

şuan 4.3.5te kullandığım backuptan bahsediyorum. klasörleri mesajları vs tekrar ayarlamakla uğraşamam.
  • quote:

Telefonu sıfırladim sadece Facebook whats app twitter ve jetpack oyunu var.Müthiş hızlı oldu telefon

whatsupp stabilmi?
  • jb li telefondan jb size geçince şarj durumu baya iyileşti ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

iphone 4 ios 5gm yapanlara sorum.whatsapp ne durumda stabilite olarak ?

imessage bildiğiniz messages'ın içinde entegredir boşuna aramayın telefonun içini :D

Whatsapp i surekli kullaniyorum. Gayet stabil arkadasim.

Yuklemeyi Shift+Update seklinde degil Shift+Restore seklinde yapin arkadaslar. Hata alirsiniz yoksa:) Tecrubeyle sabittir. Sorun olmaz ama, telefon ayni sekilde durur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben de simdi yukledim ama turkcell yedek calismiyor. gitti butun telefon rehberim.

Neden backup almadin

turkcell yedek programini kullanyordum ne zamandan beri. daha rahat geliyordu. umarim ios5'e uyumlu hale getirirler. yoksa teker teker kendim kaydetmek zorunda kalacagım
  • Arkadaşlar bu sürümde Home tuşu yerine ekrana dokunarak home tuşunun görevlerini yapabileceğimiz bir uygulama geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

jb li telefondan jb size geçince şarj durumu baya iyileşti ya :)

JB siz den JB size gecince bile iyilesme olduguna gore JB li den JB size gecince ki halini dusunemiyorum telefonun
  • itunes wifi eşzamanlaması var genel in içinde. Telefon wifi ya bağlı. Şarja da taktım. Bilgisayardaki itunes da açık. Ama şimdi eşzamanla tuşu pasif geliyor. Ne yapmalı sizce?
  • quote:

quote:

Telefonu sıfırladim sadece Facebook whats app twitter ve jetpack oyunu var.Müthiş hızlı oldu telefon

whatsupp stabilmi?

whatsapp stabil ama keske imessage ile entegre olsaymis. o zaman tadindan yenmezmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

quote:

whatsupp stabilmi?

whatsapp stabil ama keske imessage ile entegre olsaymis. o zaman tadindan yenmezmis.

Whatsapp 3. parti bir yazilim oldugundan dolayi entegre olmasi biraz zor. Ama bakarsiniz bir guncelleme ile bunuda yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

itunes wifi eşzamanlaması var genel in içinde. Telefon wifi ya bağlı. Şarja da taktım. Bilgisayardaki itunes da açık. Ama şimdi eşzamanla tuşu pasif geliyor. Ne yapmalı sizce?

Telefonu USB kablosu ile PC'ye bağla. Sonra iTunes'u aç ve telefonun ayarlar kısmından (Options) "Sync with this iPhone pver Wi-Fi"yi klikle. Sonra USB kablosu olmadan senkronize olmaya başlayacaktır.
  • simdi farkettim. kilit ekraninda kamera iconu yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.