Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan indiriyorum ios5 gm i.Uygulamalarda bir sorun yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Simkilitsiz Iphone 4'e iOS 5 GM yükledim, redsnow ile tethered JB yaptım, cydia.hackulo.us'tan Appsyn ios5.0+ yükledim ve iTunes'tan tüm uygulamaları sorunsuz Sync yaptım.

Yalnız iTunes'ta backup almama rağmen, Edit > Preferences > Devices > Device Backups kısmı boş ve iTunes'da solda cihaz ismi üzerine sağ tıkladığımda "restore from backup" seçeneği çıkmıyor. Acaba bu iTunes'un beta ve iOS 5.0'in GM olması ile mi ilgili ? Bu şekilde backup alabilen ve görebilen var mı ?

bende de cıkmıyor hocam o secenek.
    check for updates yapmayı denermisiniz hata raporu ile karsılasıyormusunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis
    check for updates yapmayı denermisiniz hata raporu ile karsılasıyormusunuz acaba ?

iTunes'da sol üstte Library > Apps'e tıklayıp, sağ altta "check for updates" tıklayınca kontrol etti ve pop-up pencerede "there are no updates available ..." dedi, fakat hata raporu yok.

Ama bende sorunsuz çalışıyor herhalde, çünkü az önce IGO Primo'yu bu şekilde update edip, Iphone'a yükledim. Muhtemelen satın aldığım uygulamaların update'lerini gösteriyor sadece.

iTunes versiyonum 10.5.0.113 (itunes_10.5_beta_7_for_windows)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Ekim 2011; 22:25:56 >
  • GM sürüm ile 1 hafta sonra çıkacak 5.0 arasında fark olacak mı yoksa aynı sürüm mü?

bir de Find My Friends ve gps destekli remander 4s e özgü mü yoksa ios5 e özgü mü olacak?

GM versiyonunda bunlar yok galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

GM sürüm ile 1 hafta sonra çıkacak 5.0 arasında fark olacak mı yoksa aynı sürüm mü?

bir de Find My Friends ve gps destekli remander 4s e özgü mü yoksa ios5 e özgü mü olacak?

Bende Iphone 4'te 5 GM yüklü.

- Reminders (anımsatıcılar) "bulunduğum yere göre" diye seçenek var, demek ki 4S'e özgü değil.
    - Find my Friends yok
    - iMessages olarak ayrı birşey göremedim, normal Mesajlar uygulaması var.

1 hafta sonra çıkacak normalde GM ile aynı olması lazım ama farklar olabilir diye de okudum. GM'de hangi özellikler eksik diye Google'da biraz aradım ama bilgi bulamadım.
  • backup kurabiliyormuyuz?
  • Klavyeyi ayir dedigimde ekranin ortasina hizaliyor, asagi cekemiyorum. Hata mi bu yoksa baska bu sorunu yasayan arkadas var mi ?
  • Restore ettikten sonra host dosyasında bir değişiklik yapılacakmı
  • Millete aceleniz ne ? O kadar beklediniz bir hafta daha bekleyin dedim. Dayanamayıp kendim kurdum.

Kesinlikle normal değilim

Yüklerken bir problem ile karşılaşmadım. Şu an sorunsuz olarak kullanmaktayım.Tavsiye ederim ama sorumluluk kabul etmem.
  • arkaaşlar şu an işlemi gerçekleştirdim. 4.3.5 kullanıyordum jb siz. telefonum ingiltere sim free. hiç bir sey gerekmiyor sadece dosyaarı indirip kurulumu yapın yazılanlardaki gibi. ve şiddetle tavsiye ederim güzel olmuş..
  • iphone'lara jb nasil yapiyoruz. hangi jb programini kullanacagiz ve jb yaparken hangi firmware'i gosterecegiz?
  • http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/33787-ios_5_gm_jailbreak_redsn0w_0_9_9b2-0_9_9b3-a.html
    dosyayı indirdim ama daha denemedim. restore sürüyor bitsin denicem..
    kullanıcı adı: meshood
    şifre: 000000 (altı sıfır) üyelikle uğraşmayın (;
  • quote:

quote:

GM sürüm ile 1 hafta sonra çıkacak 5.0 arasında fark olacak mı yoksa aynı sürüm mü?

- Reminders (anımsatıcılar) "bulunduğum yere göre" diye seçenek var, demek ki 4S'e özgü değil.
    - Find my Friends yok

1 hafta sonra çıkacak normalde GM ile aynı olması lazım ama farklar olabilir diye de okudum. GM'de hangi özellikler eksik diye Google'da biraz aradım ama bilgi bulamadım.

ios5 beta sürümlerinde imessage vardı.. gm versiyonunda olmaması 1 hafta sonraki normal sürümde olacağı/olabileceği şeklinde düşündürttü beni..
    belki o sürümde find my friends de olur..

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: meshood

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/33787-ios_5_gm_jailbreak_redsn0w_0_9_9b2-0_9_9b3-a.html
    dosyayı indirdim ama daha denemedim. restore sürüyor bitsin denicem..
    kullanıcı adı: meshood
    şifre: 000000 (altı sıfır) üyelikle uğraşmayın (;

yemedi denemeyin
  • Bende downloada basladim. Az bi sure kaldi. Ama arkadaslarin soylediklerinden sonra kafam karisti. GM surum ile final surumu arasinda fark olacaksa ve biz final surumune restore edemeyeceksek cok sacma olacak.
    Ama diyelimki final surumune update edemeyecegiz, peki bu developerlar telefonlarini boylemi kullanmak zorunda kalacak. Adamlar hem para verip hesap aliyor hemde cezaymis gibi final surumune gecemiyor, sacma degil mi? :)
    Final surumu ciktiginda shift+restore desek kuramayacakmiyiz gercekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xulavi

Bende downloada basladim. Az bi sure kaldi. Ama arkadaslarin soylediklerinden sonra kafam karisti. GM surum ile final surumu arasinda fark olacaksa ve biz final surumune restore edemeyeceksek cok sacma olacak.
    Ama diyelimki final surumune update edemeyecegiz, peki bu developerlar telefonlarini boylemi kullanmak zorunda kalacak. Adamlar hem para verip hesap aliyor hemde cezaymis gibi final surumune gecemiyor, sacma degil mi? :)
    Final surumu ciktiginda shift+restore desek kuramayacakmiyiz gercekten?

hocam öyle şey mi olur. İndirirsin ios 5 final dosyasını shift+restore yapıp seçer ve yüklersin. Yükleyememe gibi bir durum yok. Kim söylediyse de yanlış bilgi vermiş.
  • quote:

quote:

quote:

- Find my Friends yok

ios5 beta sürümlerinde imessage vardı.. gm versiyonunda olmaması 1 hafta sonraki normal sürümde olacağı/olabileceği şeklinde düşündürttü beni..

Teşekkür ederim.

İmessage ayrı bir uygulama değil.Karşındaki kişide de ios5 varsa otomatik olarak algılayıp imessage a geçiyor eğer send/gönder butonu maviyse im yeşilse sms

• Shift+update ile yükleyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Shift+update ile yükleyen var mı?

Herkes oyle yukluyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

quote:

- Find my Friends yok

Teşekkür ederim.

İmessage ayrı bir uygulama değil.Karşındaki kişide de ios5 varsa otomatik olarak algılayıp imessage a geçiyor eğer send/gönder butonu maviyse im yeşilse sms

Kardesim sen denedin mi imessage i gm de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.