Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aretha

En sonunda kurdum gayet guzel sorunsuz 4s e gerek yok simdilik;)

itunes beta7 64bit windows ile restore ederek..

Lütfen bidi bidi yapmayınız ipad2 ios5 için jb varmi yok mü :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Hahaha laf atmasan olmazdi yok sana jb vs bas paralari apps lere :)) 3gs e kursana bnm.. Daha isteyim ben :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Hahaha laf atmasan olmazdi yok sana jb vs bas paralari apps lere :)) 3gs e kursana bnm.. Daha isteyim ben :(

Aaa ne Tesaduf bende is yerindeyim. Kurayım kurmasına da bir yerlerde ipad2 dahil hepsi için jb var diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 5 Ekim 2011; 19:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

Evet kimse yuklemedi herhalde. Herkes pusuda ve kobayi bekliyor :D

Ben yükledim kardes, bundan önce de IOS 5 Beta 7 kurmustum...Su anda IOS 5 GM yüklü Iphonede
    önce Itunesi yükselttim.. itunes_10.5_beta_7_for_windows
    sonra IOS 5 GM yi pc ye indirdim..
    shift + Restore yaptim ve IOS 5 GM yi yükledim hic bir sorun olmadan yüklendi... Bu günde Jailbreak yaptim tabiki kapatip acinca tekrar pc ile aciliyor...
    Jailbreak yaparkende IPWS olarak IOS 5 Beta 7 yi gösteriyorsun, tüm uygulamalari yükledim hersey yolunda calisiyor..
    Jailbreak yapmak icin redsn0w_win_0.9.9b2 bununla yapmaniz gerekiyor.. Kolay gelsin herkese...

Nasil yani ios5 untethered jb yapilabiliyormu?

• Arkadaslar kafam karisti, simdi iphone4 te ios5 redsnowla untethered jb yapilabiliyormu? Bu konuda net bir bilgi verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

quote:

Ben yükledim kardes, bundan önce de IOS 5 Beta 7 kurmustum...Su anda IOS 5 GM yüklü Iphonede
    shift + Restore yaptim ve IOS 5 GM yi yükledim hic bir sorun olmadan yüklendi... Bu günde Jailbreak yaptim tabiki kapatip acinca tekrar pc ile aciliyor...
    Jailbreak yaparkende IPWS olarak IOS 5 Beta 7 yi gösteriyorsun, tüm uygulamalari yükledim hersey yolunda calisiyor..
    Jailbreak yapmak icin redsn0w_win_0.9.9b2 bununla yapmaniz gerekiyor.. Kolay gelsin herkese...

Okumada problem var sanırım pc ye takılınca gidiyor diyor yani tethered.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

quote:

quote:

Allahima sukur okumada problem yok universite mezunuyum ama gozumden kacmis , jb deyince gozum döndü :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imessage dan nasıl mesaj atıcaz bilen yokmu ya
  • icloud a yedekle secenegini mi yoksa bilgisayarıma yedekle secenegini mi sectiniz arkdaslar hangisi iyi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

quote:

quote:

Allahima sukur okumada problem yok universite mezunuyum ama gozumden kacmis , jb deyince gozum döndü :)))

Peki hocam bende sinirliyim kusura bakmayın bu microsofun politakalarına.Microsoftun konsollarına el sürmemekle birlikte,Mac i sayılı dakikalardada olsa kullandım ve windows un ne kadar kötü bir işletim sistemi olduğunu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

icloud a yedekle secenegini mi yoksa bilgisayarıma yedekle secenegini mi sectiniz arkdaslar hangisi iyi ?

ben icloud dedim ama aradaki farkı bilmiyorum
  • Birşey farkettim bana mı öyle geliyor acaba ama şarjı daha iyi gidiyor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

imessage dan nasıl mesaj atıcaz bilen yokmu ya

Karşıdaki kişinin de ios 5'i olması lazım zaten siz mesajı yazacağım dediğinizde mavi renk oluyorsa imessage ile gidiyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

icloud a yedekle secenegini mi yoksa bilgisayarıma yedekle secenegini mi sectiniz arkdaslar hangisi iyi ?

Ben Bilgisayara yedekledim. Zaten iCloud ayarlarında aktif hale getirirseniz wifi olan bir yerde cihazı şarja taktığınızda iCloud yedeğini otm olarak alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Birşey farkettim bana mı öyle geliyor acaba ama şarjı daha iyi gidiyor gibi..

evet banada öyle geliyor sabahtan beri % 15 gitti oyun oynamadım ama interneti falan kullandım sayılır..konum servisleri 3g flnda açıktı hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Birşey farkettim bana mı öyle geliyor acaba ama şarjı daha iyi gidiyor gibi..

evet banada öyle geliyor sabahtan beri % 15 gitti oyun oynamadım ama interneti falan kullandım sayılır..konum servisleri 3g flnda açıktı hep

Son bir haftadır %50-60 bıraktığım şarj sabah baktığımda bitmiş ve cihaz kapanmış olarak buluyordum. Gerçi GPS kullanan Checkmate programına bağlıyordum bunu ama program yine açık ve daha iyi şarj tutuyor.
  • olay neden windows a geçti? yoksa windowsta jb yapamıyor muyuz? şu pil olayı ilgimi çekti. ama gene de hala merak ediyorum activator kullanan var mı? youtubeden aradım aradım bulamadım malesef...
  • peki yeni sürüm olup olmadıgını bulmak icin check for updates yaptınızda 1660 hatasını alıyor musunuz ? bende bu cıktı simdi de ya
  • Biraz karışıklık olduğu için emin olmak istedim.
    IPAD 2 WIFI+3G modeli için developer hesabı OLMADAN yükleme yapıldığında herhangi bir sorun olurmu? birazdan deneyeceğim ama bilgi almak istedim.

not:Jailbreaksiz + cihaz Türkiye'den alınma.

ekleme:itunes 10.5 beta.windows 7 ile.

Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezzo -- 5 Ekim 2011; 20:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

Biraz karışıklık olduğu için emin olmak istedim.
    IPAD 2 WIFI+3G modeli için developer hesabı OLMADAN yükleme yapıldığında herhangi bir sorun olurmu? birazdan deneyeceğim ama bilgi almak istedim.

not:Jailbreaksiz + cihaz Türkiye'den alınma.

ekleme:itunes 10.5 beta.windows 7 ile.

Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

Az once guncelledim herhangibir sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.