Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

http://cydiahelp.com/download-ios-5-gm-firmware-ipsw-for-iphone-4-ipad-2-ipod-touch/
    ben suanda bu sayfadan indiriyorum .ipsw olarak.

''You can get the iOS 5 GM without developer account'' boylede bir not dusulmus..

Hocam developer hesabınız yoksa şu an için kuramazsınız cihaza ios 5 i

You can not dememis you can demis. Yani dev hesabiniz olmadan da kullanabilirsiniz demis. Milletin kafasini karistirmayi misyon mu edindiniz nedir...

• bir kişide nasıl yükleniyor yükledim yüklenecek dışında deneyip nasıl bir şey olduğu hakkında bilgi versin.
  • Evet kimse yuklemedi herhalde. Herkes pusuda ve kobayi bekliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

Evet kimse yuklemedi herhalde. Herkes pusuda ve kobayi bekliyor :D

Ben yükledim kardes, bundan önce de IOS 5 Beta 7 kurmustum...Su anda IOS 5 GM yüklü Iphonede
    önce Itunesi yükselttim.. itunes_10.5_beta_7_for_windows
    sonra IOS 5 GM yi pc ye indirdim..
    shift + Restore yaptim ve IOS 5 GM yi yükledim hic bir sorun olmadan yüklendi... Bu günde Jailbreak yaptim tabiki kapatip acinca tekrar pc ile aciliyor...
    Jailbreak yaparkende IPWS olarak IOS 5 Beta 7 yi gösteriyorsun, tüm uygulamalari yükledim hersey yolunda calisiyor..
    Jailbreak yapmak icin redsn0w_win_0.9.9b2 bununla yapmaniz gerekiyor.. Kolay gelsin herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

beyler ben restore atmadan önce beta 7'den backup alıp kurmuştum ve aldığım backupta toplu sms gönderirken 10 kişiden sonra + kayboluyordu yan yatırsam dik tutsam da gelmiyodu ekletmiyordu gm ye geçincede hala 10 kişiden sonra + kayboluyor backup dan yüklemeden mi restore etmem gerekiyor ki yada sizde de bölemi bi bakarmısınız müsait olan bir kişi rica etsem yeni mesaj yazmak için sayfa açıcaksınız elinizle yazın yada + ya basarak 10 kişi'den fazlasını seçebiliyormusunuz ?

çatır çatır ekleniyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

Evet kimse yuklemedi herhalde. Herkes pusuda ve kobayi bekliyor :D

Ben yükledim kardes, bundan önce de IOS 5 Beta 7 kurmustum...Su anda IOS 5 GM yüklü Iphonede
    önce Itunesi yükselttim.. itunes_10.5_beta_7_for_windows
    sonra IOS 5 GM yi pc ye indirdim..
    shift + Restore yaptim ve IOS 5 GM yi yükledim hic bir sorun olmadan yüklendi... Bu günde Jailbreak yaptim tabiki kapatip acinca tekrar pc ile aciliyor...
    Jailbreak yaparkende IPWS olarak IOS 5 Beta 7 yi gösteriyorsun, tüm uygulamalari yükledim hersey yolunda calisiyor..
    Jailbreak yapmak icin redsn0w_win_0.9.9b2 bununla yapmaniz gerekiyor.. Kolay gelsin herkese...

sizi yakaladım ve bırakmam :)

bitesms ios 5 destekliyormuş.

activator nasıl çalışıyor?
    sb settings stabil mi?
    cydelete çalışıyor mu
    cytask çalıyor mu?
    infinifolders çalışıyor mu
    nocyrefresh çalışıyor mu?
    remove bg çalışıyor mu?
    rename 2 çalışıyor mu?

bunlar benim için önemli olanlar. eğer bu sürüm 7 gün sonra çıkacak sürüm ile aynısı ise ve ios 5 ios4 kadar stabil ise ve istediğim zaman 4.3.3 e dönecek isem (kaydım var) geçeyim... ayrıca untethered jb gelince herhangi bir şey yapmadan üstüne jb yi yüklesem olur herhalde ?

• bende yükledim ve kullanıyorum ios5 i
  • kardes hic bilmedigim seyleri soruyorsun ben o kadar profesyonal degilim :)
    benim tek istedigim cydia kurup istedigim programlari calistirmak ve bunu yaptim... Navigation lazimdi onu yine kurdum calisiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

beyler ben restore atmadan önce beta 7'den backup alıp kurmuştum ve aldığım backupta toplu sms gönderirken 10 kişiden sonra + kayboluyordu yan yatırsam dik tutsam da gelmiyodu ekletmiyordu gm ye geçincede hala 10 kişiden sonra + kayboluyor backup dan yüklemeden mi restore etmem gerekiyor ki yada sizde de bölemi bi bakarmısınız müsait olan bir kişi rica etsem yeni mesaj yazmak için sayfa açıcaksınız elinizle yazın yada + ya basarak 10 kişi'den fazlasını seçebiliyormusunuz ?

çatır çatır ekleniyor bende

saol hocam bende youtube'de ios 5 gm ile ilgili video izliyodum adam ayarlar/mesajlara giriyor biton seçenek var bende 3 tane seçenek var benim backupta bişey var sanırım 0 olarak kuruyorum tekrar şuan

• İpad2 Leri zaten zor jb yapmıştık iOS 5 ipad2 için jb varmi
  • itunes 10.5 beta 9 gerekiyormu kurmak için? varsa windows için link alabilirmiyim? nette heryerde mac için var
  • indiriyorum bakalım sorun cıkıcak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

kardes hic bilmedigim seyleri soruyorsun ben o kadar profesyonal degilim :)
    benim tek istedigim cydia kurup istedigim programlari calistirmak ve bunu yaptim... Navigation lazimdi onu yine kurdum calisiyor..

arkadaşım peki activator kullandın mı hiç? sadece o yeterli bana... ya da activator kullanan yok mu hiç?
  • iphone 4 ios 5 yükleyenlerde imessagge i keşfeden varmı ?? varsa deneyelim bi
  • itunes beta 7 ile kurdum ios5 i.Hic bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

itunes beta 7 ile kurdum ios5 i.Hic bir sorun yok.

hocam % 88 iniyor benimkide, bir sey sorucam restore edip mi kurdunuz yoksa normal update gibi mi ?
  • quote:

imessages yok sanırım ya ??
  • restore diyim kurdum.Shift+restore deyip kurdum.Ben backup falanda yapmadım.Sıfır gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

hocam % 88 iniyor benimkide, bir sey sorucam restore edip mi kurdunuz yoksa normal update gibi mi ?

restore edip yukleme işlemini gerceklestiriceksin ilk once hosts dosyani temizlemen gerek.
  • En sonunda kurdum gayet guzel sorunsuz 4s e gerek yok simdilik;)

itunes beta7 64bit windows ile restore ederek..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.