''You can get the iOS 5 GM without developer account'' boylede bir not dusulmus..
Hocam developer hesabınız yoksa şu an için kuramazsınız cihaza ios 5 i
You can not dememis you can demis. Yani dev hesabiniz olmadan da kullanabilirsiniz demis. Milletin kafasini karistirmayi misyon mu edindiniz nedir...
bir kişide nasıl yükleniyor yükledim yüklenecek dışında deneyip nasıl bir şey olduğu hakkında bilgi versin.
Evet kimse yuklemedi herhalde. Herkes pusuda ve kobayi bekliyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: Mister Blöf
Ben yükledim kardes, bundan önce de IOS 5 Beta 7 kurmustum...Su anda IOS 5 GM yüklü Iphonede önce Itunesi yükselttim.. itunes_10.5_beta_7_for_windows sonra IOS 5 GM yi pc ye indirdim.. shift + Restore yaptim ve IOS 5 GM yi yükledim hic bir sorun olmadan yüklendi... Bu günde Jailbreak yaptim tabiki kapatip acinca tekrar pc ile aciliyor... Jailbreak yaparkende IPWS olarak IOS 5 Beta 7 yi gösteriyorsun, tüm uygulamalari yükledim hersey yolunda calisiyor.. Jailbreak yapmak icin redsn0w_win_0.9.9b2 bununla yapmaniz gerekiyor.. Kolay gelsin herkese...
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
beyler ben restore atmadan önce beta 7'den backup alıp kurmuştum ve aldığım backupta toplu sms gönderirken 10 kişiden sonra + kayboluyordu yan yatırsam dik tutsam da gelmiyodu ekletmiyordu gm ye geçincede hala 10 kişiden sonra + kayboluyor backup dan yüklemeden mi restore etmem gerekiyor ki yada sizde de bölemi bi bakarmısınız müsait olan bir kişi rica etsem yeni mesaj yazmak için sayfa açıcaksınız elinizle yazın yada + ya basarak 10 kişi'den fazlasını seçebiliyormusunuz ?
çatır çatır ekleniyor bende
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz36
quote:
Orijinalden alıntı: Mister Blöf
Ben yükledim kardes, bundan önce de IOS 5 Beta 7 kurmustum...Su anda IOS 5 GM yüklü Iphonede önce Itunesi yükselttim.. itunes_10.5_beta_7_for_windows sonra IOS 5 GM yi pc ye indirdim.. shift + Restore yaptim ve IOS 5 GM yi yükledim hic bir sorun olmadan yüklendi... Bu günde Jailbreak yaptim tabiki kapatip acinca tekrar pc ile aciliyor... Jailbreak yaparkende IPWS olarak IOS 5 Beta 7 yi gösteriyorsun, tüm uygulamalari yükledim hersey yolunda calisiyor.. Jailbreak yapmak icin redsn0w_win_0.9.9b2 bununla yapmaniz gerekiyor.. Kolay gelsin herkese...
sizi yakaladım ve bırakmam :)
bitesms ios 5 destekliyormuş.
activator nasıl çalışıyor? sb settings stabil mi? cydelete çalışıyor mu cytask çalıyor mu? infinifolders çalışıyor mu nocyrefresh çalışıyor mu? remove bg çalışıyor mu? rename 2 çalışıyor mu?
bunlar benim için önemli olanlar. eğer bu sürüm 7 gün sonra çıkacak sürüm ile aynısı ise ve ios 5 ios4 kadar stabil ise ve istediğim zaman 4.3.3 e dönecek isem (kaydım var) geçeyim... ayrıca untethered jb gelince herhangi bir şey yapmadan üstüne jb yi yüklesem olur herhalde ?
bende yükledim ve kullanıyorum ios5 i
kardes hic bilmedigim seyleri soruyorsun ben o kadar profesyonal degilim :) benim tek istedigim cydia kurup istedigim programlari calistirmak ve bunu yaptim... Navigation lazimdi onu yine kurdum calisiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Privatedem
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
beyler ben restore atmadan önce beta 7'den backup alıp kurmuştum ve aldığım backupta toplu sms gönderirken 10 kişiden sonra + kayboluyordu yan yatırsam dik tutsam da gelmiyodu ekletmiyordu gm ye geçincede hala 10 kişiden sonra + kayboluyor backup dan yüklemeden mi restore etmem gerekiyor ki yada sizde de bölemi bi bakarmısınız müsait olan bir kişi rica etsem yeni mesaj yazmak için sayfa açıcaksınız elinizle yazın yada + ya basarak 10 kişi'den fazlasını seçebiliyormusunuz ?
çatır çatır ekleniyor bende
saol hocam bende youtube'de ios 5 gm ile ilgili video izliyodum adam ayarlar/mesajlara giriyor biton seçenek var bende 3 tane seçenek var benim backupta bişey var sanırım 0 olarak kuruyorum tekrar şuan
İpad2 Leri zaten zor jb yapmıştık iOS 5 ipad2 için jb varmi
itunes 10.5 beta 9 gerekiyormu kurmak için? varsa windows için link alabilirmiyim? nette heryerde mac için var
indiriyorum bakalım sorun cıkıcak mı
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz36
kardes hic bilmedigim seyleri soruyorsun ben o kadar profesyonal degilim :) benim tek istedigim cydia kurup istedigim programlari calistirmak ve bunu yaptim... Navigation lazimdi onu yine kurdum calisiyor..
arkadaşım peki activator kullandın mı hiç? sadece o yeterli bana... ya da activator kullanan yok mu hiç?
iphone 4 ios 5 yükleyenlerde imessagge i keşfeden varmı ?? varsa deneyelim bi
itunes beta 7 ile kurdum ios5 i.Hic bir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: MPS-55
hocam % 88 iniyor benimkide, bir sey sorucam restore edip mi kurdunuz yoksa normal update gibi mi ?
quote:
imessages yok sanırım ya ??
restore diyim kurdum.Shift+restore deyip kurdum.Ben backup falanda yapmadım.Sıfır gibi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
quote:
hocam % 88 iniyor benimkide, bir sey sorucam restore edip mi kurdunuz yoksa normal update gibi mi ?
restore edip yukleme işlemini gerceklestiriceksin ilk once hosts dosyani temizlemen gerek.
En sonunda kurdum gayet guzel sorunsuz 4s e gerek yok simdilik;)