Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

Biraz karışıklık olduğu için emin olmak istedim.
    IPAD 2 WIFI+3G modeli için developer hesabı OLMADAN yükleme yapıldığında herhangi bir sorun olurmu? birazdan deneyeceğim ama bilgi almak istedim.

not:Jailbreaksiz + cihaz Türkiye'den alınma.

ekleme:itunes 10.5 beta.windows 7 ile.

Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

Az once guncelledim herhangibir sorun yok

Hızlı cevap için teşekkür ederim.Fakat bir yanlışlık olmaması için tekrar sormak istiyorum sonuçta problem çıkma olasılığını göz önüne almam gerekli Sizin cihazınızda tamamen benim dediğim özelliklerde değilmi ? (JB'siz-3g'li-türkiyeden alınma vs.)
    Bir sorum daha var.Birisi daha sorumuştu ama ona cevap verildimi görememiştim.
    Şimdi ben ios 5 gm'i ipade yükledikten sonra ayın 12sinde update için ne yapmam gerekir?sorun yaşanırmı ? eskiden (ios 4 e geçişlerde) tecrübesi olanlara soruyorum bunu.

• quote:

quote:

quote:

IPAD 2 WIFI+3G modeli için developer hesabı OLMADAN yükleme yapıldığında herhangi bir sorun olurmu? birazdan deneyeceğim ama bilgi almak istedim.

Hızlı cevap için teşekkür ederim.Fakat bir yanlışlık olmaması için tekrar sormak istiyorum sonuçta problem çıkma olasılığını göz önüne almam gerekli Sizin cihazınızda tamamen benim dediğim özelliklerde değilmi ? (JB'siz-3g'li-türkiyeden alınma vs.)
    Şimdi ben ios 5 gm'i ipade yükledikten sonra ayın 12sinde update için ne yapmam gerekir?sorun yaşanırmı ? eskiden (ios 4 e geçişlerde) tecrübesi olanlara soruyorum bunu.

Evet hocam cihaz trden alinma 3g li ve jbsiz turkcell hat kullaniyorum kontrol ettim hattin kullaniminda da herhangibir sorun yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam cihaz trden alinma 3g li ve jbsiz turkcell hat kullaniyorum kontrol ettim hattin kullaniminda da herhangibir sorun yok :)

tekrardan çok teşekkürler.şimdi deniyip bende haber vericem.

• arkadaslar simdi benim telefonum ios 4.3.3 ve udid kaydim da yok. simdi ben once itunes beta 7yi kurup arkasina shift+restore ile bu gm firmware'i gosterirsem sorunsuz kurulur mu?
  • Bende 3gs var jb siz orjinal turkcell den alınma ios 5 itunnesde gözükmüyo bende ios 5 gm nin ios 5 den ne farkı var yükseltsem mi yoksa itunnes da gözükmesini mi beklemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokkiii -- 5 Ekim 2011; 20:59:40 >
  • Cikis tarihi ne zaman olacak arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar simdi benim telefonum ios 4.3.3 ve udid kaydim da yok. simdi ben once itunes beta 7yi kurup arkasina shift+restore ile bu gm firmware'i gosterirsem sorunsuz kurulur mu?

Aynen yapabilirsin
  • Evet sorunsuz bir update oldu ipad 2 wifi+3g JB'siz 4.3.5 ten 5.0 GM e.Felix'e teşekkür ederim.
    Bu arada backup'ı yüklemesi bu gece biterse iyi olacak :D
  • quote:

Evet sorunsuz bir update oldu ipad 2 wifi+3g JB'siz 4.3.5 ten 5.0 GM e.Felix'e teşekkür ederim.

udid kaydın veya developer yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 5 Ekim 2011; 21:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Evet sorunsuz bir update oldu ipad 2 wifi+3g JB'siz 4.3.5 ten 5.0 GM e.Felix'e teşekkür ederim.

udid kaydın veya developer yok değil mi?

yukarda yazdığım gibi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

imessage dan nasıl mesaj atıcaz bilen yokmu ya

Ayarlar>Mesajlar da iMessage ozelligi acik olmasi lazim. Daha sonra normal mesaj atarmissiniz gibi mesajlara girip mesaj atiyorsunuz. Numarayi telefon otomatik kontrol ediyor, iMessage aktifse mesaj atilan kiside Maviye donuyor gonder butonu, degilse normal mesaj olarak gonderiyor (Yesil buton).

Banada ayni sekilde sarji daha iyi gibi geldi, 4.3.1 kullaniyordum, daha iyi ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

quote:

imessage dan nasıl mesaj atıcaz bilen yokmu ya

Ayarlar>Mesajlar da iMessage ozelligi acik olmasi lazim. Daha sonra normal mesaj atarmissiniz gibi mesajlara girip mesaj atiyorsunuz. Numarayi telefon otomatik kontrol ediyor, iMessage aktifse mesaj atilan kiside Maviye donuyor gonder butonu, degilse normal mesaj olarak gonderiyor (Yesil buton).

Banada ayni sekilde sarji daha iyi gibi geldi, 4.3.1 kullaniyordum, daha iyi ondan.

anladım..millet ios5 i kullanmaya başlasında deneriz ozaman :))
  • quote:

peki yeni sürüm olup olmadıgını bulmak icin check for updates yaptınızda 1660 hatasını alıyor musunuz ? bende bu cıktı simdi de ya

Sorun hala gecerli
  • quote:

quote:

peki yeni sürüm olup olmadıgını bulmak icin check for updates yaptınızda 1660 hatasını alıyor musunuz ? bende bu cıktı simdi de ya

Sorun hala gecerli

e peki biz 12'sinde napıcaz ios 5 gm'den geçmek için ?
  • quote:

quote:

quote:

Sorun hala gecerli

e peki biz 12'sinde napıcaz ios 5 gm'den geçmek için ?

5 e gecmek icin update alamıyoruz sanırım zaten 5 e güncellendi cihazlarımız, eğer 5.1 ya da 5.2 gibi farklı bir sürüm cıkarsa o güncellemeyi alabiliriz, fakat benim güncellemeleri kontrol edememe gibi bir durumum var

• güncelleme yokki zaten nasıl kontrol ediceksin..ios5 en güncel sürüm değilmi :D
  • quote:

güncelleme yokki zaten nasıl kontrol ediceksin..ios5 en güncel sürüm değilmi :D

evet son sürüm ama check for updates dedikten sonra no updates available tarzından bir mesaj gelmesi lazım, hata raporu degil bende hata raporu geliyor siniirim bozuldu simdi ona kafayı taktım yarın öbür gün 5.1 falan cıktıgında bu alet güncellemede sıkıntı cıkarırsa yandık
  • quote:

güncelleme yokki zaten nasıl kontrol ediceksin..ios5 en güncel sürüm değilmi :D

Gm versiyonu ama bu...
  • Yükleyecektim vazgeçtim 1 hafta sonra çıkacak zaten, ne diye kasıyoruz.
  • Simkilitsiz Iphone 4'e iOS 5 GM yükledim, redsnow ile tethered JB yaptım, cydia.hackulo.us'tan Appsyn ios5.0+ yükledim ve iTunes'tan tüm uygulamaları sorunsuz Sync yaptım.

Yalnız iTunes'ta backup almama rağmen, Edit > Preferences > Devices > Device Backups kısmı boş ve iTunes'da solda cihaz ismi üzerine sağ tıkladığımda "restore from backup" seçeneği çıkmıyor. Acaba bu iTunes'un beta ve iOS 5.0'in GM olması ile mi ilgili ? Bu şekilde backup alabilen ve görebilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.