Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben safaride tab leri göremedim sizde de durum aynı mı?
  • numarasını özelden atan olursa deneyebiliriz imessage ı..bendede yüklü ama deneyemedim daha
  • Ben ios 5 GM yükledm iphone 3gs var. bugün pcye internet paylaşmam gerekti ama bu seçenek kaldırılmış sizdede bu böylemi. Dün çok rahat kullandığım özellik bugün yok.
    Ayarları açtıgımda eskiden vardı şimdi yok. Genel-Ağ ın içine girince ordada yok. Bilen varmı
  • http://www.youtube.com/watch?v=4fKuzT830g8

yukarıdaki video 'da 01:14 'te görülen olayı yapamıyorum. Bir ayar mı yapmak gerekiyor. anlamadım gitti.. :)

iPhone4....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiaaa -- 5 Ekim 2011; 23:38:15 >
  • ben de simdi yukledim ama turkcell yedek calismiyor. gitti butun telefon rehberim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Shift+update ile yükleyen var mı?

Herkes oyle yukluyor zaten

Shift+restore dan yüklüyor herkes. shift+updateten yükleyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben de simdi yukledim ama turkcell yedek calismiyor. gitti butun telefon rehberim.

Neden backup almadin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiaaa

http://www.youtube.com/watch?v=4fKuzT830g8

yukarıdaki video 'da 01:14 'te görülen olayı yapamıyorum. Bir ayar mı yapmak gerekiyor. anlamadım gitti.. :)

iPhone4....

bunun ios5 olduğuna eminmisin ya :D

• Değilim :)
    Bir kaç yerde gördüm heralde ben yapamadım diye düşündüm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancalp

Ben ios 5 GM yükledm iphone 3gs var. bugün pcye internet paylaşmam gerekti ama bu seçenek kaldırılmış sizdede bu böylemi. Dün çok rahat kullandığım özellik bugün yok.
    Ayarları açtıgımda eskiden vardı şimdi yok. Genel-Ağ ın içine girince ordada yok. Bilen varmı

aynı durum bende de var bulamadım internet paylaşımını bulamadım 3gs de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

quote:

Ben ios 5 GM yükledm iphone 3gs var. bugün pcye internet paylaşmam gerekti ama bu seçenek kaldırılmış sizdede bu böylemi. Dün çok rahat kullandığım özellik bugün yok.

3G veya Edge 'den bağlanınca aktif oluyor. Onlar kapatılırsa aktif olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

numarasını özelden atan olursa deneyebiliriz imessage ı..bendede yüklü ama deneyemedim daha

Pm
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=4fKuzT830g8

iPhone4....

Evet bende yapamıyorum. Multitask'ın görünümü bu şekilde değiştiğini bilmiyordum.

• İphone 4 te var int paylasimi
  • İmesaage i rasimle denedik oldukca basarili
  • quote:

quote:

quote:

3g ve edge aktif kapadım tekrar açtım ama değişmedi hala yok.

• quote:

quote:

quote:

internet 3g 7/24 açık benim atm gibi ama yine de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

beyler ben safaride tab leri göremedim sizde de durum aynı mı?

ben sekmeleri arıyordum bir baktım aynı chrome gibi sekmeler sayfanın hemen üstünde :) kısaca canavar gibi bir sıkıntı yok... ipad2 için jb olayı olmadığından geri döneyim 4.3.3'e ama yemedi :D neyse bugün yarın jb çıkar az biraz bekleyelim...

A5 işlemci için jb hep sorun oldu 4.3.3 için ne kadar jb bekledik hatirlarmisin
  • Kişisel erişim noktası diye bişey var ayarlarda.. internet paylaşımıyla ilgili sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Kişisel erişim noktası diye bişey var ayarlarda.. internet paylaşımıyla ilgili sanırım

evet yeni ismi oydu ama gm sürümünü yüklemeden önce vardı ama gm yükledikten sonra kayboldu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.