Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Home butonuna 2 kez ard arda basinca geliyor kamera simgesi.
  • Bu arada Wifi Sync'i kullanabilen varmi arkadaslar? Ben bir turlu beceremedim. Birisi anlatabilir mi nasil oldugunu?
  • ios5 için jailbreak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender
    ios5 için jailbreak var mı ?
    Tethered olarak var : İngilizce adım adım rehber

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®
    şuan 4.3.5te kullandığım backuptan bahsediyorum. klasörleri mesajları vs tekrar ayarlamakla uğraşamam.
    Daha önce iTunes 10.4 ile 4.3.3 yüklüyken sorunsuz şekilde "restore from backup" yapabildiğim backup'ı iTunes 10.5 beta ile iOS 5 GM yükledikten sonra kullanmayı denedim. İşlem herhangi bir hata vermedi, ancak sonrasında iphone elma logosunda kaldı, restore yapmak zorunda kaldım. Ama bence iTunes 10.5 çıktıktan sonra 4.3.5 backup alırsanız, iOS 5 de çıktıktan sonra sorun olmaması lazım.

Ben de bir soru sorayım. Dün Iphone 4'e iOS 5GM kurup JB de yapıp tüm programları kurduktan sonra, sadece bildirimler ve 30 dk. bir mail alma açık olarak (3g, wifi, konum servisleri kapalı), yaklaşık 6 saatte kullanım süresi 2,5 saat artmış ve batarya %25 azalmış.

Benzer durum yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Ekim 2011; 7:28:57 >

• Beğenmezsem 4.3.3 e gecebilir miyim? Shsh var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yüklüyorum şimdi bi süre jailbreak yapmadan kullanalım bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf
    Beğenmezsem 4.3.3 e gecebilir miyim? Shsh var.
    Evet geçebilirsiniz.

Ben iTunes 10.5 beta ile sorunlar yaşıyorum. Şimdide kişileri Google Contacts senkronize etmeye çalışıyorum, işlem normal bitiyor ama kişiler Iphone'a gelmiyor. Şu iCloud yedeklemenin nasıl kullanılacağını adam akıllı bir rehberden öğrenmek gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Ekim 2011; 9:40:56 >
  • Arkadaslar, GM ile Kişisel Erişim Noktası kalkmış mı yoksa yeri mi değişmiş, bir türlü bulamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Arkadaslar, GM ile Kişisel Erişim Noktası kalkmış mı yoksa yeri mi değişmiş, bir türlü bulamıyorum?

3g edge kapalıysa gelmez
  • quote:

Arkadaslar, GM ile Kişisel Erişim Noktası kalkmış mı yoksa yeri mi değişmiş, bir türlü bulamıyorum?

Restore edilen cihazların bazılarında bu menü kaybolabiliyor.

Benim başıma iki defa geldi, google da bu menüyü geri getirmeyle ilgili bir çok başlık mevcut ama kabataslak anlatmak gerekirse;

Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel Veri nin içine girip APN'de Avea için internet yazdığından emin olun.
    Eğer yazıyorsa ayarları sıfırlamayı deneyin, telefonu kapatıp açın.
  • quote:

Her zamanki yerinde duruyor bende.
  • ben jb'li 4.3.3 kullaniyordum. suan jb siz ios5 e gectim. normalde sabahlari 2 saat bluetooth kulaklikla muzik dinledigimde sarji %85lere iniyordu. bugun %96ye indi. bende sarj cok farketti.
  • kilit ekranında 2 kez home tuşuna basarsanız kamerayı ses tuşlarını göreceksiniz ben beta 1 den beri kullanıyorum gayet yakışıklı ios 5
  • Arkadaslar iOS 5 kullananlardan bir ricam var işcep uygulaması çalışıyor mu acaba. Kullanmıyorsanız bile programı kurup deneme şansınız varmı. Beta kullananlarda çalışmıyordu umarım şimdi duzelmistir.

• İmessage'in ayrı bir ikonu var mı? Var ise bende yok da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

itunes wifi eşzamanlaması var genel in içinde. Telefon wifi ya bağlı. Şarja da taktım. Bilgisayardaki itunes da açık. Ama şimdi eşzamanla tuşu pasif geliyor. Ne yapmalı sizce?

aynısı bende de var. kabloyu pc ye bağlayınca o button açılıyor. sanırım ev paylaşımı ile ilgili bir konu. onu aktif hale getirmek gerek. denemedim denicem ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

İmessage'in ayrı bir ikonu var mı? Var ise bende yok da :)

iMessage için sanırım contactlarda kişinin apple ID si olması gerk yani login olduğu email adresi. normal msj atarken epostayı seçince ve tabiki iMessege ondada açıksa gider.

denemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaslar iOS 5 kullananlardan bir ricam var işcep uygulaması çalışıyor mu acaba. Kullanmıyorsanız bile programı kurup deneme şansınız varmı. Beta kullananlarda çalışmıyordu umarım şimdi duzelmistir.

Malesef çalışmıyor.Kurduğum ilk program oydu ama hala cep anahtar şifresi yanlıştır hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoc

quote:

itunes wifi eşzamanlaması var genel in içinde. Telefon wifi ya bağlı. Şarja da taktım. Bilgisayardaki itunes da açık. Ama şimdi eşzamanla tuşu pasif geliyor. Ne yapmalı sizce?

aynısı bende de var. kabloyu pc ye bağlayınca o button açılıyor. sanırım ev paylaşımı ile ilgili bir konu. onu aktif hale getirmek gerek. denemedim denicem ama.

quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

quote:

Telefonu USB kablosu ile PC'ye bağla. Sonra iTunes'u aç ve telefonun ayarlar kısmından (Options) "Sync with this iPhone over Wi-Fi"yi klikle. Sonra USB kablosu olmadan senkronize olmaya başlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Arkadaslar iOS 5 kullananlardan bir ricam var işcep uygulaması çalışıyor mu acaba. Kullanmıyorsanız bile programı kurup deneme şansınız varmı. Beta kullananlarda çalışmıyordu umarım şimdi duzelmistir.

Malesef çalışmıyor.Kurduğum ilk program oydu ama hala cep anahtar şifresi yanlıştır hatası veriyor.

Çok sagol dostum. İşcep iOS 5 güncellemesi gelene kadar mecburen bekleyeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.