Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slayerxp

quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

arkadaşlar iphone 3gs almayı düşünüyorum. şimdiye kadar symbian ve android kullandım. önceki telefonum htc desire S bozuldu htc ile mahkemeliğiz.
    neyse sorum şu;
    3gs ye ios5 gelecekmi. ingilteredeki apple store internet mağazalarında 3gs özelliklerinde ios5 yazıyor. yani 3gs güncel işletim sistemine kavuşacak mı.
    soru ne kadar doğru bilmiyorum ilk defa iphone alacağım.

Evet 3GS ye IOS5 kurabilirsin

çok teşekkür ederim. yurt dışından veya yurtiçinden alsam da resmi olarak ios 5 yüklenebilir değil mi. (ios 5 son işletim sistemi olarak 3gs ye gelir ise yeterli bana. zaten 1 yıl falan kullanacağım.)

• http://cydiahelp.com/download-itunes-10-5-beta-7-for-mac-windows/

üstteki linkte itunes 10.5 beta 7 linki var... Ben buradan itunes indirip yükledim...
  • developermısın peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

http://cydiahelp.com/download-itunes-10-5-beta-7-for-mac-windows/

üstteki linkte itunes 10.5 beta 7 linki var... Ben buradan itunes indirip yükledim...

Burdan indirdiğim zip dosyası hata veriyor ya :S
  • quote:

quote:

arkadaşlar iphone 3gs almayı düşünüyorum. şimdiye kadar symbian ve android kullandım. önceki telefonum htc desire S bozuldu htc ile mahkemeliğiz.
    neyse sorum şu;
    3gs ye ios5 gelecekmi. ingilteredeki apple store internet mağazalarında 3gs özelliklerinde ios5 yazıyor. yani 3gs güncel işletim sistemine kavuşacak mı.

3gs'de kısıtlama olacakmı acaba ios5 için?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

IOS 5 GM YÜKLEMEK İÇİN UDİD KAYDINA GEREK YOKTUR.

bazilari gerek yok bazilari var diyor. nedir su isin asli??
  • quote:

quote:

neyse sorum şu;

• quote:

quote:

neyse sorum şu;

• quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

quote:

neyse sorum şu;

Hayır olmayacak ama ilerleyen sürümlerde olur mu bilmiyorum.

• sonunda beta'dan kurtulduk bea.
  • Iphone 4 cihazım TR garantili, haliyle sim kilitsiz.

4.3.3. için SHSH kaydım var. iOS 5 GM'ye geçsem, 4.3.3'e sorunsuz geri dönebilir miyim ?

Eğer oluyorsa denemek için geçeceğim. Nasılsa iTunes ile backup alınca telefonu herşeyi ile yeniden kurmanın ve sonra JB yapmanın çok kolay olduğunu geçenlerde keşfettim. Tüm ayarlar, programlar kendiliğinden geliyor.

NOT : GM olduğu için artık UDID kaydı gerekmiyor(muş), daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Ekim 2011; 12:40:12 >
  • quote:

shsh kaydınız varsa dönersiniz ancak ios 5 için tethered jb var bunu gözardı etmeyin.
    birde ios 5 e snowbreeze yayınlandı. istenirse baseband aynı tutularak ta sadece firmware update edilebilir.

Cevap için teşekkürler.

O zaman hep Ipad 2'yi hem Iphone 4'ü iOS 5'e geçireyim. Iphone 4'ün JB'siz iOS 5 ile bataryasının ne kadar dayanacağını da merak ediyorum.
    Şimdi tethered JB ile herşeyi hazırlarım backup alırım, untethered JB çıktığı zaman yeniden kurması kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Ekim 2011; 12:47:46 >
  • Telefondan uPdate edemiyoruz galiba bende beta 7 var güncel diyor iyi oldu çıkması müzikleri açmıyordu birde kilit ekranında foto çektiğimde kayboluyordu resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

shsh kaydınız varsa dönersiniz ancak ios 5 için tethered jb var bunu gözardı etmeyin.
    birde ios 5 e snowbreeze yayınlandı. istenirse baseband aynı tutularak ta sadece firmware update edilebilir.

Cevap için teşekkürler.

O zaman hep Ipad 2'yi hem Iphone 4'ü iOS 5'e geçireyim. Iphone 4'ün JB'siz iOS 5 ile bataryasının ne kadar dayanacağını da merak ediyorum.
    Şimdi tethered JB ile herşeyi hazırlarım backup alırım, untethered JB çıktığı zaman yeniden kurması kolay olur.

batarya farketmiyor fazla umutlanmayın derim ben hatta az bile gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seng

quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

ben kurdum bile .. beta 7 ile arasında pek bi fark yok gibi geldi bana ..

Find My Friends vs gibi yenilikler GM'de yok mu?

Find My Friends yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Cevap için teşekkürler.

batarya farketmiyor fazla umutlanmayın derim ben hatta az bile gidiyor

kötü.....ama yinede bir denemek lazım..bu arada ipad 1 desteği olmamasıda kötü olmuş

• http://iphonerock.com/firmwares/download-ios-5-0-gm-gold-master-for-iphone-ipad-ipod-touch-apple-tv.html

Bu sayfada iOS 5.0 GM için IPSW dosyası olarak Ipad 1 için de verilmiş ?
    Ben de Ipad 2 var da, eğer Ipad 1 için olan fake ise, diğerleri de fake olabilir diye soruyorum ?!?
  • quote:

ipad1 ios5 destekliyorki. dun sunumda vardi ekrandaki listede. 3gs ve ipad 1 var
    Yani... Zaten 3GS desteklerken Ipad 1'in desteklememesi bayağı tuhaf olurdu.

Bu ara herkes kafasına göre birşeyler yazdığı için etrafta bayağı yanlış / eksik bilgi dolanıyor.
  • Eveeeet kurulum bitti şimdi deneyelim bakalım..
  • beyler ben restore atmadan önce beta 7'den backup alıp kurmuştum ve aldığım backupta toplu sms gönderirken 10 kişiden sonra + kayboluyordu yan yatırsam dik tutsam da gelmiyodu ekletmiyordu gm ye geçincede hala 10 kişiden sonra + kayboluyor backup dan yüklemeden mi restore etmem gerekiyor ki yada sizde de bölemi bi bakarmısınız müsait olan bir kişi rica etsem yeni mesaj yazmak için sayfa açıcaksınız elinizle yazın yada + ya basarak 10 kişi'den fazlasını seçebiliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.