Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim wifi dan sync olmuyor. Optionstan işaretlemiş olmama rağmen kabloyu telefondan çıkarır çıkarmaz itunes da devices bçlümü kayboluyor. Sorunu bulamadım henüz.
  • Benim cihazım iPad 2, kolayca kullanıyorum.
  • bu arka plandaki acik uygulamalari kapatmanin baska bir yolu yok mu? ios5'e gectigimden beri home tusuna basa basa bi hal oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Benim wifi dan sync olmuyor. Optionstan işaretlemiş olmama rağmen kabloyu telefondan çıkarır çıkarmaz itunes da devices bçlümü kayboluyor. Sorunu bulamadım henüz.

Telefonu bilgisayara bagladiktan sonra iTunes ta cihazinizin sayfasina gecin. Ozet>Secenekler kisminda Bu iPhone ile Wi-Fi uzerinden eszamanla secenegini aktif hale getirin.

Yaptiginiz islem yanlis. Bilgisayardan kabloyu cikarttiginizda senkronlamayi kesecektir elbette. Wifi sync telefon sarjdayken baslar. Otomatiktir. Telefonu sarja taktiginizda, bilgisayarinizda musait durumda ise sync islemi gerceklesecektir.
  • Peki bu sync kabloyla olan gibimi olacak?

Yani bir uygulama yukledim ama itunesda yok.Wifi sync yapinca bu uygulama silinecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

quote:

Benim wifi dan sync olmuyor. Optionstan işaretlemiş olmama rağmen kabloyu telefondan çıkarır çıkarmaz itunes da devices bçlümü kayboluyor. Sorunu bulamadım henüz.

Telefonu bilgisayara bagladiktan sonra iTunes ta cihazinizin sayfasina gecin. Ozet>Secenekler kisminda Bu iPhone ile Wi-Fi uzerinden eszamanla secenegini aktif hale getirin.

Yaptiginiz islem yanlis. Bilgisayardan kabloyu cikarttiginizda senkronlamayi kesecektir elbette. Wifi sync telefon sarjdayken baslar. Otomatiktir. Telefonu sarja taktiginizda, bilgisayarinizda musait durumda ise sync islemi gerceklesecektir.

Ben zaten söylediğiniz seçeneği seçtim. Ancak sizin söylediğiniz gibi yanlış değil benim yaptığım. Telefon şarjdayken otomatik şarj yapma özelliği farklı. Ki bende o da çalışmıyor. Benim söylediğim şarjda dahi olmadan wifi üzerinden sync yapabilmesi. İnternette videoları izlerseniz görürsünüz. Kablo çıkarılmış olmasına rağmen bilgisayardan devices bölümünde iphone gözükmesi gerekiyor eğer sync over wifi with this iphone seçiliyse. Ama bende yok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

ben jb sorunu nedeniyle ios5'ten az önce 4.3.3'e geri döndüm ancak jb sitesi steve jobs vefatı nedeniyle jb yapımına izin vermiyor. steve jobs'a teşekkür mesajı var sadece... başka nasıl jb yapabilirim ipad 2'imi

Redsn0w'la yapabilirsin.

redsnow'un hangi versiyonu ipad2 destekli... redsn0w_win_0.9.9b3a versiyou ipad2 not support diyor... işlemi başlatmıyor...

TUTORIAL

• İpad2 ler sadece jailbreakme sitesinden jb oluyor başka yolu yok ki
  • sanırım mac versiyonlarında oluyormuş..şimdilik idare et mac yoksa..Steve Jobs anısına birkaç gün kapalı kalır sanırım jb.net.
  • quote:

quote:

quote:

Ben zaten söylediğiniz seçeneği seçtim. Ancak sizin söylediğiniz gibi yanlış değil benim yaptığım. Telefon şarjdayken otomatik şarj yapma özelliği farklı. Ki bende o da çalışmıyor. Benim söylediğim şarjda dahi olmadan wifi üzerinden sync yapabilmesi. İnternette videoları izlerseniz görürsünüz. Kablo çıkarılmış olmasına rağmen bilgisayardan devices bölümünde iphone gözükmesi gerekiyor eğer sync over wifi with this iphone seçiliyse. Ama bende yok oluyor.

Wifi Sync sadece telefon sarjda iken senkronlar telefonu. Baska turlu yapilamaz. iTunes ta devices kisminda telefonum gozukuyor evet. Fakat internette gordugunuz videolara itibar gostermeyiniz. Zira multitasking vb. ile ilgili iOS5 adi altinda cesitli ozellikler gosteriyorlar. Fakat bizler yapamiyoruz. Internette izlediginiz videoda ki iPhone buyuk olasilikla JailBreak lidir. Bastan kontrol edip herseyi, tekrar denermisiniz birde? Ayni ag uzerinde bulunsun hem bilgisayariniz hem de telefonunuz. iTunes uzerinde secenek isaretli olsun. Daha sonra telefonu bilgisayardan cikartip, sarja takiniz. iTunes acik konumda olsun tabiki, kapamayiniz. Sarja taktiginiz gibi sync baslayacaktir, bilgisayardan kontrol ediniz. Yok hala olmuyorsa bende bilmiyorum.

• Dayanamadim bir geceyim dedim blablabla (20) hatasi verdi tekrar geri yukleme yaptim 4.3.5 e gectim onu indirmesi, backup yapmasi 3 saatime mal oldu. Haftaya rahat rahat kurarim valla artik hic kasamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süpermişş.
  • Arkadaslar iMessage özelliğini az önce denedim, problemsiz bir sekilde çalışıyor
  • Arkadaşlar iBook betalarda sorunluydu ama gm de sorunsuz çalışıyor , bilginize
  • iTunes acik ve iPhone 4 WiFi acikken, "Ayarlar/Genel/iTunes Wi-Fi Eszamanlama" bolumune giriyorum ve orada hicbir seye dokunmadan 2-3 saniye bekliyorum, iPhone iTunes'a kablosuz baglaniyor. Daha sonra bilgisayar uzerinden eszamanlama yapabiliyorum. Bahsedildigi gibi iPhone'un guc kaynagina takili olmasina gerek kalmadan hemde.

Not: MacBook Pro kullaniyorum. Pc kullanicilari bahsettigim sekilde deneyebilirler mi aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xulavi -- 7 Ekim 2011; 1:58:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Wifi Sync sadece telefon sarjda iken senkronlar telefonu. Baska turlu yapilamaz. iTunes ta devices kisminda telefonum gozukuyor evet. Fakat internette gordugunuz videolara itibar gostermeyiniz. Zira multitasking vb. ile ilgili iOS5 adi altinda cesitli ozellikler gosteriyorlar. Fakat bizler yapamiyoruz. Internette izlediginiz videoda ki iPhone buyuk olasilikla JailBreak lidir. Bastan kontrol edip herseyi, tekrar denermisiniz birde? Ayni ag uzerinde bulunsun hem bilgisayariniz hem de telefonunuz. iTunes uzerinde secenek isaretli olsun. Daha sonra telefonu bilgisayardan cikartip, sarja takiniz. iTunes acik konumda olsun tabiki, kapamayiniz. Sarja taktiginiz gibi sync baslayacaktir, bilgisayardan kontrol ediniz. Yok hala olmuyorsa bende bilmiyorum.

Olurmu canım ben telefonum şarjda değilken gayette iTunes'un Sync tuşuna basıp telefonumun Wi-Fi özelliği açıksa senkronize edebiliyorum.
    Açıkca yazayım. Telefonun Wi-Fi'si açık ve senronize etmeyi istediğim PC ile aynı ağa bağlı (yani routera). Telefon herhangi bir durumda iken (yani şarja takili olmasa dahi) iTunes'u açıp Sync tuşuna basıp, telefonu istediğim gibi kablosuz ağ üzerinden senkronize edebiliyorum.

Not: Win 7, iTunes 10.5 Beta 7 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger06 -- 7 Ekim 2011; 2:17:55 >

• Yanlış bilgi vermesek emin olmadan.bende gayet başarılı bi şekilde Wi-Fi üzerinden senkron edebiliyorum cihazı.ilk bağlantıda kablolu iken info dan wifi ile otomatik senkronize et seçeneğini seçip apply diyip işlemi tekrar telefondan başlattığında kabloyu söksen de artık durmaz işlem.kablosuz yapılabiliyo yani..amaç o zaten yoksa kablo bağlı iken yapacaksa neden wifi üzerinden yapayım değilmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 7 Ekim 2011; 9:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xulavi

iTunes acik ve iPhone 4 WiFi acikken, "Ayarlar/Genel/iTunes Wi-Fi Eszamanlama" bolumune giriyorum ve orada hicbir seye dokunmadan 2-3 saniye bekliyorum, iPhone iTunes'a kablosuz baglaniyor. Daha sonra bilgisayar uzerinden eszamanlama yapabiliyorum. Bahsedildigi gibi iPhone'un guc kaynagina takili olmasina gerek kalmadan hemde.

Not: MacBook Pro kullaniyorum. Pc kullanicilari bahsettigim sekilde deneyebilirler mi aceba?

PC de de sıkıntı yok dostum...
  • Hala OTA da yok güncelleme. Yine reset mi gerekecek telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancalp

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Arkadaşlar mesajlar için iletim raporu ve arama kaydını tek tek silme özelliği gelmişmi?
    Ayrıca kişisel zil sesi tercihi varmı?

yükleyenler bilgi verirse sevinirim.

iyi forumlar...

İletim raporu gelmiş
    Arama kaydı tek tek silme gelmiş
    Kişisel zil sesi gelmiş
    Ayrıca kişisel titreşimde geldi.

İletim raporunu göremedim ben?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.