Şimdi Ara

iOS 5 GM çıktı... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazan

Dayanamadim bir geceyim dedim blablabla (20) hatasi verdi tekrar geri yukleme yaptim 4.3.5 e gectim onu indirmesi, backup yapmasi 3 saatime mal oldu. Haftaya rahat rahat kurarim valla artik hic kasamam.

Aynısı benimde başıma geldi bende haftaya erteledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

quote:

Benim wifi dan sync olmuyor. Optionstan işaretlemiş olmama rağmen kabloyu telefondan çıkarır çıkarmaz itunes da devices bçlümü kayboluyor. Sorunu bulamadım henüz.

Telefonu bilgisayara bagladiktan sonra iTunes ta cihazinizin sayfasina gecin. Ozet>Secenekler kisminda Bu iPhone ile Wi-Fi uzerinden eszamanla secenegini aktif hale getirin.

Yaptiginiz islem yanlis. Bilgisayardan kabloyu cikarttiginizda senkronlamayi kesecektir elbette. Wifi sync telefon sarjdayken baslar. Otomatiktir. Telefonu sarja taktiginizda, bilgisayarinizda musait durumda ise sync islemi gerceklesecektir.

Ben zaten söylediğiniz seçeneği seçtim. Ancak sizin söylediğiniz gibi yanlış değil benim yaptığım. Telefon şarjdayken otomatik şarj yapma özelliği farklı. Ki bende o da çalışmıyor. Benim söylediğim şarjda dahi olmadan wifi üzerinden sync yapabilmesi. İnternette videoları izlerseniz görürsünüz. Kablo çıkarılmış olmasına rağmen bilgisayardan devices bölümünde iphone gözükmesi gerekiyor eğer sync over wifi with this iphone seçiliyse. Ama bende yok oluyor.

Wifi Sync sadece telefon sarjda iken senkronlar telefonu. Baska turlu yapilamaz. iTunes ta devices kisminda telefonum gozukuyor evet. Fakat internette gordugunuz videolara itibar gostermeyiniz. Zira multitasking vb. ile ilgili iOS5 adi altinda cesitli ozellikler gosteriyorlar. Fakat bizler yapamiyoruz. Internette izlediginiz videoda ki iPhone buyuk olasilikla JailBreak lidir. Bastan kontrol edip herseyi, tekrar denermisiniz birde? Ayni ag uzerinde bulunsun hem bilgisayariniz hem de telefonunuz. iTunes uzerinde secenek isaretli olsun. Daha sonra telefonu bilgisayardan cikartip, sarja takiniz. iTunes acik konumda olsun tabiki, kapamayiniz. Sarja taktiginiz gibi sync baslayacaktir, bilgisayardan kontrol ediniz. Yok hala olmuyorsa bende bilmiyorum.

Olurmu canım ben telefonum şarjda değilken gayette iTunes'un Sync tuşuna basıp telefonumun Wi-Fi özelliği açıksa senkronize edebiliyorum.
    Açıkca yazayım. Telefonun Wi-Fi'si açık ve senronize etmeyi istediğim PC ile aynı ağa bağlı (yani routera). Telefon herhangi bir durumda iken (yani şarja takili olmasa dahi) iTunes'u açıp Sync tuşuna basıp, telefonu istediğim gibi kablosuz ağ üzerinden senkronize edebiliyorum.

Not: Win 7, iTunes 10.5 Beta 7 kullanıyorum.

Ben de söyledim ama inandıramadım :)

Ama benim yine de hiçbir şekilde çalışmıyor. Siz telefon bilgisayara bağlı değilken devices bölümünde görebiliyorsunuz telefonu değil mi?

• Iphone 4'e iOS 5 GM yükledim, redsnow ile tethered yaptım. Şu an tek şikayetim "kullanım süresi" ile ilgili.

Sabah 07.30'da %100 şarj ve 1 dakika kullanım süresi ile bekleme durumuna aldım, Iphone'a elimi sürmeden 140 dakika sonra baktığımda kullanım süresi 30 dakika artmış ve şarj %94'e inmiş.

Edge açık, bildirimler açık, 4 email hesabı 30 dakikada bir kontrol ediliyor.
    Wifi, 3G, konum servisleri, sınırlamalarda Ping kapalı.

4.3.3 ile aynı şeyler açıkken kullanım süresi saatte 6 dakika artıyordu. Ayrıca iOS 5 GM ile Iphone sabit telefonun yanındayken sürekli cızırtı yapıyor, demek ki data alışverişi oluyor.

Akşama kadar bakıp, 4.3.3'e döneceğim. Tamam iOS 5 GM daha güzel, daha hızlı ama demek biraz zamana ihtiyacı var.
  • "WiFi Sync" in kablosuz sync yapamayacağını söyleyen elemanın kafası çok güzelmiş.
  • arkadaslar itunes 10.5 yukleyemedım bır turlu kaynak okunamıyo dıyor en az 10 yerden denedım yardımcı olabılırmısınız....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim wifi dan sync olmuyor. Optionstan işaretlemiş olmama rağmen kabloyu telefondan çıkarır çıkarmaz itunes da devices bçlümü kayboluyor. Sorunu bulamadım henüz.

Telefonu bilgisayara bagladiktan sonra iTunes ta cihazinizin sayfasina gecin. Ozet>Secenekler kisminda Bu iPhone ile Wi-Fi uzerinden eszamanla secenegini aktif hale getirin.

Yaptiginiz islem yanlis. Bilgisayardan kabloyu cikarttiginizda senkronlamayi kesecektir elbette. Wifi sync telefon sarjdayken baslar. Otomatiktir. Telefonu sarja taktiginizda, bilgisayarinizda musait durumda ise sync islemi gerceklesecektir.

Ben zaten söylediğiniz seçeneği seçtim. Ancak sizin söylediğiniz gibi yanlış değil benim yaptığım. Telefon şarjdayken otomatik şarj yapma özelliği farklı. Ki bende o da çalışmıyor. Benim söylediğim şarjda dahi olmadan wifi üzerinden sync yapabilmesi. İnternette videoları izlerseniz görürsünüz. Kablo çıkarılmış olmasına rağmen bilgisayardan devices bölümünde iphone gözükmesi gerekiyor eğer sync over wifi with this iphone seçiliyse. Ama bende yok oluyor.

Wifi Sync sadece telefon sarjda iken senkronlar telefonu. Baska turlu yapilamaz. iTunes ta devices kisminda telefonum gozukuyor evet. Fakat internette gordugunuz videolara itibar gostermeyiniz. Zira multitasking vb. ile ilgili iOS5 adi altinda cesitli ozellikler gosteriyorlar. Fakat bizler yapamiyoruz. Internette izlediginiz videoda ki iPhone buyuk olasilikla JailBreak lidir. Bastan kontrol edip herseyi, tekrar denermisiniz birde? Ayni ag uzerinde bulunsun hem bilgisayariniz hem de telefonunuz. iTunes uzerinde secenek isaretli olsun. Daha sonra telefonu bilgisayardan cikartip, sarja takiniz. iTunes acik konumda olsun tabiki, kapamayiniz. Sarja taktiginiz gibi sync baslayacaktir, bilgisayardan kontrol ediniz. Yok hala olmuyorsa bende bilmiyorum.

Olurmu canım ben telefonum şarjda değilken gayette iTunes'un Sync tuşuna basıp telefonumun Wi-Fi özelliği açıksa senkronize edebiliyorum.
    Açıkca yazayım. Telefonun Wi-Fi'si açık ve senronize etmeyi istediğim PC ile aynı ağa bağlı (yani routera). Telefon herhangi bir durumda iken (yani şarja takili olmasa dahi) iTunes'u açıp Sync tuşuna basıp, telefonu istediğim gibi kablosuz ağ üzerinden senkronize edebiliyorum.

Not: Win 7, iTunes 10.5 Beta 7 kullanıyorum.

Ben de söyledim ama inandıramadım :)

Ama benim yine de hiçbir şekilde çalışmıyor. Siz telefon bilgisayara bağlı değilken devices bölümünde görebiliyorsunuz telefonu değil mi?

Evet, görebiliyorum. USB üzerinden bağlı iken gelen Versiyon başlığının altındaki "Check for Update" ve "Restore" fonksiyonları Wi-Fi'de gelmiyor. Tek fark bu. Birde biraz Sync uzun sürüyor o kadar.

• ok. Bende kabloyu çeker çekmez gidiyor ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

quote:

Orijinalden alıntı: edie

quote:

arkadaşlar telefonum iphone 4 4.3.3(shsh var) simfree ve udid kaydım yok yinede ios 5 gm sürümüne yukseltebilirmiyim telefonumu zamanım kısıtlı bu arada soran vardır mutalaka

Yükselebilirsiniz benimde ayniydi sorunsuz yükselttim.

cevap gelmeyince bende yukselttim neyseki sorun olmadı bide jbmi yaptım süper oldu teşekkür ederim size yinede :)

JB yaptım derken?

iOS5 e JB var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edie

quote:

arkadaşlar telefonum iphone 4 4.3.3(shsh var) simfree ve udid kaydım yok yinede ios 5 gm sürümüne yukseltebilirmiyim telefonumu zamanım kısıtlı bu arada soran vardır mutalaka

Yükselebilirsiniz benimde ayniydi sorunsuz yükselttim.

cevap gelmeyince bende yukselttim neyseki sorun olmadı bide jbmi yaptım süper oldu teşekkür ederim size yinede :)

JB yaptım derken?

iOS5 e JB var mı?

Evet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

ayın 12 sini bekleyeyim mi yoksa kurayım mı ios5i bilemedim yahu, 12 sine kadar bi fark olur mu ki

Bende aynı durumu düşünüyorum şuanda. 4.3.3'e geri dönüş kolaymı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

ayın 12 sini bekleyeyim mi yoksa kurayım mı ios5i bilemedim yahu, 12 sine kadar bi fark olur mu ki

Bende aynı durumu düşünüyorum şuanda. 4.3.3'e geri dönüş kolaymı acaba?

surda kalmıs 12 sine 4 gün bu kadar beklemissin 4 gün daha bekleyin.
  • Şeytan dürtüyo işte :) 6 gün var nerdeyse 1 hafta :)
  • iOS5 gm tethered jb ile ilgili başlığımız varmı, veya link falan?

Bir de istenilirse 4.3.3'e geri dönüşle ilgili :)
  • bence dev-team grubu untethered JB'yi çoktan geliştirdi ama Apple açığı haftaya kadar kapatır diye şu an çıkarmıyo. bence 1 hafta beklemek en mantıklısı...
  • quote:

iOS5 gm tethered jb ile ilgili başlığımız varmı, veya link falan?

4.3.3'e geri dönüş için : link

5 GM tethered JB ise kolay, redsnow'un son versiyonu ile iOS 5 beta 7'yi gösterip yapıyorsunuz. İngilizce rehber : link

Ben bu akşam 4.3.3'e geri dönüyorum. iOS 5 güzel hoş ama sadece edge, bildirimler ve 30 dk.da bir email kontrolü açıkken 4.3.3 ile 1 saat bekleme kullanım süresini 6 dakika arttırırken, iOS 5 GM ile maşallah sanki telefon sürekli açık gibi kullanım süresi artıyor ve bataryayı çok fena kullanıyor.

Aslında wifi, 3G, konum servisleri açıkken batarya iyi gidiyor ama bekleme esnasında şarj çok hızlı tükeniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

5 GM tethered JB ise kolay, redsnow'un son versiyonu ile iOS 5 beta 7'yi gösterip yapıyorsunuz. İngilizce rehber : link

Ben bu akşam 4.3.3'e geri dönüyorum. iOS 5 güzel hoş ama sadece edge, bildirimler ve 30 dk.da bir email kontrolü açıkken 4.3.3 ile 1 saat bekleme kullanım süresini 6 dakika arttırırken, iOS 5 GM ile maşallah sanki telefon sürekli açık gibi kullanım süresi artıyor ve bataryayı çok fena kullanıyor.

Aslında wifi, 3G, konum servisleri açıkken batarya iyi gidiyor ama bekleme esnasında şarj çok hızlı tükeniyor.

Ben de yapmaya çalıştım ama Select ISPW>iOS5 beta 7 yi seçiyorum.Jailbreak dediğim de Patching Kernel kısmında takılıyor ne yapmam lazım.Program hata vermiyor çalışıyor durumda fakat öylece kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

quote:

Ben de yapmaya çalıştım ama Select ISPW>iOS5 beta 7 yi seçiyorum.Jailbreak dediğim de Patching Kernel kısmında takılıyor ne yapmam lazım.Program hata vermiyor çalışıyor durumda fakat öylece kalıyor.

Söyle yap kardes..
    önce itunes_10.5_beta_7_for_windows bunu kur pc ne.
    sonra bunu indir veya varsa bunu calistir... redsn0w_win_0.9.9b3a
    Ios 5 GM yi göster yani Extras Select IPWS buraya iPhone3,1_5.0_9A334_Restore GM olani göster ve Back de ilk sayfaya gec Jailbreak tikla kursun... Cydia beyaz olacak simdi devam edelim...
    Tekrar redsn0w_win_0.9.9b3a da Extras ve en üstteki Just boot buna tikla ve boot etsin... Not: ayni GM yi göstereceksin beta 7 degil... Kolay gelsin takilirsan burdayiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

quote:

quote:

quote:

Söyle yap kardes..
    Ios 5 GM yi göster yani Extras Select IPWS buraya iPhone3,1_5.0_9A334_Restore GM olani göster ve Back de ilk sayfaya gec Jailbreak tikla kursun... Cydia beyaz olacak simdi devam edelim...
    Tekrar redsn0w_win_0.9.9b3a da Extras ve en üstteki Just boot buna tikla ve boot etsin... Not: ayni GM yi göstereceksin beta 7 degil... Kolay gelsin takilirsan burdayiz..

Teşekkürler. Yaptım oldu.

• quote:

Şeytan dürtüyo işte :) 6 gün var nerdeyse 1 hafta :)

benim arkadas yuklemis cok begendim,su mesajlarda klavye gizleniyor cok sukur bende 12sini bekliyorum bakalim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

quote:

quote:

quote:

Söyle yap kardes..

Teşekkürler. Yaptım oldu.

Güle güle kullan kardes:)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.