Şimdi Ara

IOS 5 - Mesaj gelince ard arda mesaj sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinden mesaj gelince arka arkaya 4-5 defa çın çın çın mesaj sesi çıkıyor. Neden böyle, bunun bir çözümü, yolu yordamı var mıdır?

• tam olarak çözülmüş bir problem değil
  • suan bi çözüm yok ama gercekten sınır edıcı bı durum... tavsıyem cıvıltı sesı olarak atayın kus sesı oldugunda cok farkadılmıyor hata oldugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

suan bi çözüm yok ama gercekten sınır edıcı bı durum... tavsıyem cıvıltı sesı olarak atayın kus sesı oldugunda cok farkadılmıyor hata oldugu

Guzel fikir :)
  • telefonu kapatıp açın çok kısa bi sürede olsa düzeliyor :)
  • aynı problem bendede var ve çok can sıkıcı müzik dinlerken de müzik sesini veya uygulamaların sesini yükseltip azaltıyor, restore yaptım ve 1 2 gün sorun düzeldi fakat yine başladı.Ne yapacağımı bilmiyorum
  • Bu konuyu açmak için girmiştim meğer herkezde varmış bu sorun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Problemi nasıl çözebiliriz ne yapmamız gerekiyor herhangi bir bilgiye ulaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13

Problemi nasıl çözebiliriz ne yapmamız gerekiyor herhangi bir bilgiye ulaşan oldu mu?

restore yapmalısın ben beta sürümündeyken böyle kurtulmuştum sinir edici bir durum.
  • Bende hiç yok böyle bir hata... sadece 1-2 dakka bakmazsam hatırlatıyor okadar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Bende hiç yok böyle bir hata... sadece 1-2 dakka bakmazsam hatırlatıyor okadar ??

bildirim merkezinden mesajlara gir ordan yineleme uyarısını asla yap...
  • Arkadaslar mesaj geldiginde Mesaj sesinde sorun olanların ilacını veriyorum;) genel ayarlarda erisilebilinirlik denilen yere girin özel titreşime girin , kendiniz titreşim seviyesini oluşturun ( ben basitce 3 kere ekrana tiklayip yapmıştım ) bu sekilde yapmıştım 1 haftadır onlarca mesaj gelmesine rağmen sıkıntı yok. Cok dua edeceksiniz;)
  • aynen beyler güncelleme çıktıkça telefon dahada berbat oluyor. Mesaj tonu resmen bozuk .arkadaşlar dalga geçmişti o kadar para veriyor falan filan diye .. Kesinlikle Apple ürünü tavsiye etmiyorum kimseye
  • benim problemim halloldu son sürümle birlikte
  • Çözüm yazılmış arkadaslar, bildirimlerden mesaj yineleme uyarısını "asla" yapın sadece. Restore falan amma kasmissiniz yahu :)
  • Ayarlar - Bildirimler - Mesajlar - Yineleme Uyarısı - Asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakbay

Ayarlar - Bildirimler - Mesajlar - Yineleme Uyarısı - Asla

bence bununla alakası yok.
  • Bu bir problem değil bildiğim kadarıyla. Telefonu ilk aldığımda bende de 1 dakika arayla olsa gerek iki kere bildirim sesi geliyordu. Şu yukarıda yazılanı yaptım galiba, düzeldi. iOS 5'in hatası değil galiba. :)
  • 5.0.1 sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Bu bir problem değil bildiğim kadarıyla. Telefonu ilk aldığımda bende de 1 dakika arayla olsa gerek iki kere bildirim sesi geliyordu. Şu yukarıda yazılanı yaptım galiba, düzeldi. iOS 5'in hatası değil galiba. :)

hocam o dediğin bambaşka birşey o yineleme uyarı zaten bir özellik hata değil

bizim dediğimiz bambaşka bişi bi ara başınıza gelirse görürsünüz :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.