Şimdi Ara

IOS 5 - Mesaj gelince ard arda mesaj sesi geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonun zil sesini unuttum ben hep titreşimde aylardır. :) yine de başımıza gelmesin efendim, aman diyelim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Bu bir problem değil bildiğim kadarıyla. Telefonu ilk aldığımda bende de 1 dakika arayla olsa gerek iki kere bildirim sesi geliyordu. Şu yukarıda yazılanı yaptım galiba, düzeldi. iOS 5'in hatası değil galiba. :)

hocam o dediğin bambaşka birşey o yineleme uyarı zaten bir özellik hata değil

bizim dediğimiz bambaşka bişi bi ara başınıza gelirse görürsünüz :)

Aynen hocam bizi iyiden hiçbirşeyden anlamayan biri yaptılar :) o özelliği ben kullanıyorum ama bu farklı mesaj geldigi anda mesaj tonu basından bir kısmı kesilmiş tekrar basa eklenmiş gibi ses çıkartıyor yani açıkça belli bozuk olduğu

• Arkadaslar ben iOS 5 kurduğumdan beri aynı sorunu yasıyordum bugun ayarları sifirladim ve sorun düzeldi. İnsallah tekrarlamaz
  • Bende onca zamandir yoktu. Son bikac gundur peydah oldu. Whatsappta ise son derece berbat oluyor bu durum. 2 gunda bezdirdi resmen.
  • 5.1.1 beta sürümü ile çözülecektir bu problemler en geç 1 ay içerisinde yükleyebileceksiniz beta sürümünü. bu sürümle 4s lerdeki ses problemide çözülecektir.
  • arkdaşlar bendede aynı sıkıntı vardı bugun ayarları sıfırladım ve şimdilik o sıkıntı kalktı isteyen arkdaşlar deneyebilir...
  • Restore ettim, şu an için yok, gercekten sıkıcı bir durumdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Restore ettim, şu an için yok, gercekten sıkıcı bir durumdu.

inşallah tekrar gelmez ama ben 3 kere restore ettim düzeldi ama tekrardan merhabaa dedi umarım sizde de aynısı olmaz, bari siz gülün ben gülemedim
  • aralıklarla kapatıp açınca normal geliyor sesler
  • JB olmadan önce bende de vardı ama JB yapınca bu sorun ortadan kalktı suan hersey normal
  • bende de son 2 gündür olmaya başladı titreşimi kapatınca düzeliyor anlamadım nasıl bir sorun?
  • Haydaaa yine başladı bu saçmalamaya
  • Ne saçma iştir bu arkadaş ya :/ bir mesaj geliyor 5 defa mesaj sesi veriyor. Telefonun sesini açmaya korkar oldum. Böyle salakça birşey görmedim. Kapatıp açınca bir süre düzeliyor sonra yine devam. :///

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Ne saçma iştir bu arkadaş ya :/ bir mesaj geliyor 5 defa mesaj sesi veriyor. Telefonun sesini açmaya korkar oldum. Böyle salakça birşey görmedim. Kapatıp açınca bir süre düzeliyor sonra yine devam. :///

Ayrıca mesajlar kısmı açıkken, yani sohbette iken normalde zil sesinin çalmaması lazım, çalmıyoduda, şimdi ard arda çalıyor
  • bende de bu sorun var ayarları sıfırlamaktan kasıtınız nedir acaba? iphone konusunda cahil sayılırım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Ne saçma iştir bu arkadaş ya :/ bir mesaj geliyor 5 defa mesaj sesi veriyor. Telefonun sesini açmaya korkar oldum. Böyle salakça birşey görmedim. Kapatıp açınca bir süre düzeliyor sonra yine devam. :///

Ayrıca mesajlar kısmı açıkken, yani sohbette iken normalde zil sesinin çalmaması lazım, çalmıyoduda, şimdi ard arda çalıyor

• bende de aynı sorun var telefonu sırf onun yuzunden sessizde kullanıyorum. Hem titreşimde hemde seste iğrenç moral bozucu sekılde sorun var
  • arkadaşlar problemin nedenini buldum, kesinlikle YAN SANAYİ KALİTESİZ ŞARJ CİHAZALRI !! Telefonculardan 10-20 tl arası alınan markası belli olmayan şarj cihazları yapıyor bu durumu.
    Şöyle ki bende de bu problem vardı sonrasında 1 2 ay devam etti ama orijinal şarj cihazı ile şarj ettim bir süre sonra problem yok oldu.
    Birkaç gün önce lazım oldu ve malesef gidip yan sanayi şarj cihazı aldım 10tl'ye, şöyle söyleyeyim kilidi açmak için kaydırdığımız kısıma parmağımla kaydırdım asla tepki almadı, o bölgenin 3 parmak yukarısından parmağımı kaydırınca telefon kilidi açtı yani bütün dokunmatiğinin yerleri değişti , şarjdan çıkarınca hemen telefonu biraz saçmaladı telefon ve ilk mesaj sesinde deliler gibi titreyip ses çıkardı, bu yüzden Aplle marka şarj yerine(80TL) BELKIN MUVIT HAMA(25-35TL) arası cihazları tercih edin telefonunuzun ömrünü uzatmak için.

• Beyaz iphone çıktığı günden beri sadece orjinal şarj aleti kullanıyorum. Ama ardarda mesaj seslerine devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rottice

Beyaz iphone çıktığı günden beri sadece orjinal şarj aleti kullanıyorum. Ama ardarda mesaj seslerine devam.

Hadi ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum, bende sadece kalitesiz şarjlardan sonra ortaya çıkıyor, belki de bazı uygulamalar bunu yapıyor ama Apple'ın bu konuya acil çözüm getirmesi lazım ne müzik dinleniyor ne de uygulama kullanılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.