Şimdi Ara

IOS 5 - Mesaj gelince ard arda mesaj sesi geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşin komik yanı beyaz iphone 4 16gb, yapıyor bu sorunu. Beyaz iphone 4S 16gb gene yapıyor ama siyah iphone 4 32gb da en ufak sorun yok. Ve hepsi aynı şarj cihazlarını kullanıyor. Çözemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rottice

İşin komik yanı beyaz iphone 4 16gb, yapıyor bu sorunu. Beyaz iphone 4S 16gb gene yapıyor ama siyah iphone 4 32gb da en ufak sorun yok. Ve hepsi aynı şarj cihazlarını kullanıyor. Çözemedim...

Bende siyah iPhone 4 32gb var ve yapıyor kurtuluş yok
  • iPhone 4 32GB kullanıcısıyım. iOS 5' e geçtiğimden beri 5.0 ve 5.0.1 de de bu sorun var, Apple' da herhangi bir açıklama yapma yada bir hotfix çıkarma niyetinde değil. Bu yaşanan olaydan sonra kimse Apple ürünleri sorunsuzdur vs.. demesin. iOS 5' e geçince titreşim de bi acayip oldu, bazen titriyor bazen titremiyor. Telefonu kapatıp açarsam herşey düzeliyor belirli bir süre sonra tekrarlamaya başlıyor.
  • Bu sorun 5.0.1'de (en azından bende) yine hortladı. Sizlerde durum nedir bilmem ama gecen hafta tertemiz bir restore yapıp Yeni iPhone olarak seçmiştim stabilite acısından ama mesaj sesi ardarda 2 kez calıyor yine :/
  • Ayni sorun kiz arkadasimin telefonunda vardi. Remix yapiyodu resmen restore ettim duzeldi.
  • Benim telefon normal caliyor sozlumun telefonu sikintili. Halbuki ikisi de ayni yerden alindi ve ayni model. Restoreden sonra duzeliyor fakat bir sure sonra yine ayni sorun. Umarim yakin zamanda cozulur
  • MAİLİN ATILACAĞI LİNK:http://www.apple.com/feedback/iphone.html

IOS5 ile meydana gelen MESAJ BİLDİRİMDEKİ HATA İLE İLGİLİ APPLE'a GÖNDERİLEBİLECEK ÖRNEK MAİL :
    ÖRNEK MAİL :

Dear Sir/Madam
    I have been using my iPhone ... ( MODEL ) for ... (YIL) years. Everything was just fine till I updated my device to iOS 5.0.1. Thus,two major problems occured. The first one is about SMS notification. It is like the sound and vibration of the phone gets stuck whenever it receives any SMS. The problem first occured with iOS 5 update and unfortunately still the same with 5.0.1 . I browsed many web pages and also contacted support centers and also tried restoring the device but the problem continues. I have noticed that there are many complaints for the same issue and there is no official solution for this problem. Please enlighten me and people who suffer same major problems as soon as possible with an official announcement and/or major fix with updates.Looking forward to your mail. Regards, -Buraya İsminiz-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 1 Mart 2012; 1:00:49 >

• Bende Facebook Messenger uygulamasında oluyor o olay ama arkadaş art arda mesaj attığı için oldu sanırım sonra olmamaya başladı taksit taksit yazıyor adam telefonda sapıtıyor tabi
  • ayarlar-bildirimler-ana ekranda görüntüle seçeneği kapatın sorun çözülüyor
    başlarda ana ekranda gözükmemesi canınızı sıkabilir ama sonrada alışıyorsunuz
    en azından ses gıcık etmiyor düzgün oluyor
    güncelleme ile düzelir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkmyldr

quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Bende hiç yok böyle bir hata... sadece 1-2 dakka bakmazsam hatırlatıyor okadar ??

bildirim merkezinden mesajlara gir ordan yineleme uyarısını asla yap...

:) sinir sinir 2 kere çalıp duruyordu iyi oldu bunu öğrendiğim..
  • AYARLAR- BİLDİRİMLER- MESAJLAR- UYARILARI YİNELE menüsünden kapatabiliyorsunuz.
  • bu sorun benim iphone 7'de de var 1 senedir. Bir ara azalır gibi oldu, şu sıralar reklam mesajları çok artınca, bu mesaj sesinin "kekelemesi" ve mesaj sesini bitiremeden 10 saniyeye yakın kekeleme şeklinde devam etmesi çok sık tekrarlanmaya başladı bende. Bu arada yabancılardaki aynı sorun için "stuttering" yani kekeleme diyorlar ve iphone 3-4'ten beri iphone 7'ye kadar halen devam ediyor.

Ben hard reset haricinde herşeyi yaptım düzelmedi (iMessage'ı kapatmak çözüm değil, bir sorunu bir özelliği kullanmayarak iptal etmek eksik aldığın hizmet anlamına geliyor çünkü.

Bu durum sinir bozucu ve bozuk telefon kullanıyormuş hissi veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.