Şimdi Ara

Ios 5'ten 6'ya geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 üm var. İos 6'ya tümlesik harita uygulaması değiştiğinden geçmemiştim ve acikcasi oldukça memnunum 5.1.1 sürümünden.

Sorum su; su anda kullandığım cogu app minimum iOS 5.1 istiyor böylece bir sıkıntı yasamadan kullanıyorum. Fakat iOS 7 nin cikmasiyla yavaş yavaş bu min. gereksinimi 6 ya cekeceklerdir. Bu durumda ileride 5ten 6 ya geçmemin bir yolu var mıdır? (Jailbreak yapmadan!) çünkü 7 ye stabilite nedeniyle geçmeyi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık AppStore uygulamaların eski sürümünü kurduruyor ce imzalar kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Artık AppStore uygulamaların eski sürümünü kurduruyor ce imzalar kapandı

İmzalardan kastınız nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UAngelo

quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Artık AppStore uygulamaların eski sürümünü kurduruyor ce imzalar kapandı

İmzalardan kastınız nedir hocam?

Düne kadar 6.1.3 ü indirip şak diye geçebilirsin. Ama zaten uygulamalar desteklemez diye bi olay yok artık. Eski sürümlerini yükletiyo

• KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UAngelo

Arkadaşlar iphone 4 üm var. İos 6'ya tümlesik harita uygulaması değiştiğinden geçmemiştim ve acikcasi oldukça memnunum 5.1.1 sürümünden.

Sorum su; su anda kullandığım cogu app minimum iOS 5.1 istiyor böylece bir sıkıntı yasamadan kullanıyorum. Fakat iOS 7 nin cikmasiyla yavaş yavaş bu min. gereksinimi 6 ya cekeceklerdir. Bu durumda ileride 5ten 6 ya geçmemin bir yolu var mıdır? (Jailbreak yapmadan!) çünkü 7 ye stabilite nedeniyle geçmeyi düşünmüyorum.

sakın ios 6 ya güncelleme. iphone 4 için 5.1.1 en iyi sürümdür. senin için bulunmaz nimet. zaten uygulama desteğide kesilmicek artık. yap jb ni keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Laichzeit

sakın ios 6 ya güncelleme. iphone 4 için 5.1.1 en iyi sürümdür. senin için bulunmaz nimet. zaten uygulama desteğide kesilmicek artık. yap jb ni keyfine bak

bende de 4s 5.1.1 var, fakat artık bazı uygulamalar min. ios 6 gereksinimi istiyor. Sırf bu yüzden geçmeyi düşünüyorum. Geçmemeli miyim ?
  • Tahminimce artık ios6'ya geçiş yapayım sonra yükseltirim diye bir durum yok güncelle dediğin an ios7'de bulursun kendini. İos7 çıkmadan önce geçicektiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Tahminimce artık ios6'ya geçiş yapayım sonra yükseltirim diye bir durum yok güncelle dediğin an ios7'de bulursun kendini. İos7 çıkmadan önce geçicektiniz.

JB li olduğu için iOS 6 ya da geçiş için yollar vardır diye düşündüm
  • telefonun iphone 4 olduğundan shsh kaydın varsa her sürüme geçebilirsin. jailbreak yaptıysan shsh kayıtların vardır
    ayrıca yükseltmene gerek yok zaten uygulamaların eski sürümlerini indirebiliyorsun appstore üzerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfa

quote:

Orijinalden alıntı: 1Laichzeit

bende de 4s 5.1.1 var, fakat artık bazı uygulamalar min. ios 6 gereksinimi istiyor. Sırf bu yüzden geçmeyi düşünüyorum. Geçmemeli miyim ?

Artık istesende geçemezsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.