Şimdi Ara

Ios 6.0 telefonum göçtü, tekrar 6.0 yükleyip jailbreak yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum cydiadan birkaç program yükleyince göçtü. elma geliyor bilgisayarada bağlanıyor o sayede itoolsla bilgilerimi yedekleyebildim ama telefonu açamıyorum.
    şimdi ios 6.0 a tekrar restore yapabilir miyim redsnowla? sonra evasionla jailbreak yaparım eski haline getiririm. yoksa mecbur ios son versiyonumu yüklemek zorundayım? telefon iphone 5

aslında itoolsla telefon klasör sistemine girebiliyorum cydiadan yüklediğim son programları silip belki açabilirim ama hangi klasörlere yüklüyor bilmiyorum.

yardımcı olabilir misiniz?

• ses açma yada kapama tuşuna basılı tutarak telefonu açın. elinizi tuştan çekmeyin. mobilesubstrate kurulu ise cydia tweaklerini etkisiz hale getirecek ve cihazınız açılacaktır. bi deneyin derim
  • Hiç mi açılmıyor ilex ratla temizleseniz jb kaybetmeden restore yapabilirsin açılıyosa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılırken ses açma tuşuna basılı tut hocam bakalım açılacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaseki

telefonum cydiadan birkaç program yükleyince göçtü. elma geliyor bilgisayarada bağlanıyor o sayede itoolsla bilgilerimi yedekleyebildim ama telefonu açamıyorum.
    şimdi ios 6.0 a tekrar restore yapabilir miyim redsnowla? sonra evasionla jailbreak yaparım eski haline getiririm. yoksa mecbur ios son versiyonumu yüklemek zorundayım? telefon iphone 5

aslında itoolsla telefon klasör sistemine girebiliyorum cydiadan yüklediğim son programları silip belki açabilirim ama hangi klasörlere yüklüyor bilmiyorum.

yardımcı olabilir misiniz?

semirestore u araştır jb gitmeden restore atıyosun sakın format çekme jb gider

• teşekkürler arkadaşlar yöntemi buldum:D
    tweaklerin oldugu klasörü itoolsla bağlanıp buldum ve yüklü olan tweakin sistem dosyasını silince tweak çöktü ve telefon açıldı:D sonrada cydiadan kaldırdım

herkese teşekkürler

bu arada tweak klasörüde library\mobilesubstrate\dynamiclibraries içindeymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.