öncelikle merhaba, dünden beri iphone 4s ios 6.1.2 sürümlü jailbreakli telefonumu restore etmek istiyorum. daha önceden telefonun içinden iphonu sil dediğimde silme işlemi yarıda kalıyodu ve daha sonra itunes'a taktığımda rahatlıkla restore edebiliyordum. Şimdi telefondan iphonu sil yaptığımda hiç bi işlem yapmıyor. saatlerce araştırdım internetten ama itunes 3194 hatası aldım onu hallettikten sonra bi sonraki aşamada 1602 daha sonra 1601 ve en son 1600 hatasını aldım. söylenilen çoğu şeyi yaptım. ios 6.1.2 manuel indirdim shiftle açmaya çalıştım olmadı. Tinumbrealla ile shsh alıp start tss felan diyip denedim olmadı. iFaith ile tinyumbreallada hazırladğım shsh yi açmaya çalıştım uygun olmadığını söyledi. host dosyalarına ip leri ekledim kaldırdım yine olmadı. 6.1.3 jailbreak gelmesinimi beklicez? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
jailbroken iPhone'a restore yapamazsınız. Güncelleme yapıp jailbreak çıkmasını beklemelisiniz ki sanmıyorum ki iOS 6 için jailbreak gelsin, iOS 7'yi beklemek durumunda kalabilirsiniz. Nacizane tavsiyem, eğer telefonunuz ağırlaştıysa Cydia'dan indirdiğiniz tweakların hepsini silin, tekrar kullanmak istediklerinizi kurun, telefonununzun rahatladığını göreceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: K_E_M_O
jailbroken iPhone'a restore yapamazsınız. Güncelleme yapıp jailbreak çıkmasını beklemelisiniz ki sanmıyorum ki iOS 6 için jailbreak gelsin, iOS 7'yi beklemek durumunda kalabilirsiniz. Nacizane tavsiyem, eğer telefonunuz ağırlaştıysa Cydia'dan indirdiğiniz tweakların hepsini silin, tekrar kullanmak istediklerinizi kurun, telefonununzun rahatladığını göreceksiniz.
telefonda şöyle bir problem var o yüzden restore yapmak istiyorum. Herhangi birini ararken telefon arama sesi 1 defa geliyo daha sonra ses gelmiyo ve telefonu kulağımdan uzaklaştırdığımda siyah ekranda duruyo ve anca telefonu açarsa karşı taraf direk sesini duyuyorum. Şöyle özetleyebillirim telefon arama esnasında donuyo muhtemelen. home tuşuna basınca düzeliyo. Bana jailbreak sadece navigasyon programı için gerekli yoksa çoktan güncellemiştim 6.1.3'e. igo programını kullanmam gerekiyor. ilgi alakanız için teşekkürler.
o durum bende de oluyor, ikinci aramamda oluyor ama sadece kararma kısmı, güncelleme yapmadan önce de oluyordu, yaptıktan sonra da oluyor, hiç önemsemedim şimdiye kadar da :)
quote:
Orijinalden alıntı: K_E_M_O
o durum bende de oluyor, ikinci aramamda oluyor ama sadece kararma kısmı, güncelleme yapmadan önce de oluyordu, yaptıktan sonra da oluyor, hiç önemsemedim şimdiye kadar da :)
bende 6.0 varken yoktu 6.1.2 kullanmaya başladıktan sonra oldu. Can sıkıcı şeyler bunlar. Cydia'da silindi şimdi kafayı yicem valla koycam internete satcam en sonunda.