Şimdi Ara

iOS 6 Evasi0n JB Hava Durumu Sorunu - Çözüldü (SS'ler Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende olmadı bu böle olmaz cydia ile tweak göndermeleri lazım
  • WeatherFix for evasi0n diye bir tweak geldi bana (changes kısmında) indirdim ana ekrana ikon geldi tıkladım ama siyah ekran oluyor yani bir ise yaramıyor en azından bende
  • Galiba açığı burdan yakaladı bunlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

WeatherFix for evasi0n diye bir tweak geldi bana (changes kısmında) indirdim ana ekrana ikon geldi tıkladım ama siyah ekran oluyor yani bir ise yaramıyor en azından bende

Rica etsem hangi repoya ait olduğunu kontrol eder misin? Sanırım Bigboss veya ModMyİ repolarına ait değil ki öyleyse büyük ihtimalle sıradan biri ana mesajda gösterilen metodu script olarak hazırlamış olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 5 Şubat 2013; 23:32:35 >
  • Adamın dibi çalışıyor !

• Allahın belası kod yüzünden cydia'da ve birkaç uygulamada problem çıktı, açıldıklarında buyuk açılıp sonra ekranın dörtte biri kadar küçülüyolar ve hiçbişe arayamıyorsunuz ve yükleyemiyosunuz çünkü klavye de sapıtıyo. Yani anlıycağınız cydia'm pert şuan ve cihazı restore edip tekrar jb yapmam lazım. Evde bilgisayar da yok, ohhh gece gece iyi çıldırttınız saolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Allahın belası kod yüzünden cydia'da ve birkaç uygulamada problem çıktı, açıldıklarında buyuk açılıp sonra ekranın dörtte biri kadar küçülüyolar ve hiçbişe arayamıyorsunuz ve yükleyemiyosunuz çünkü klavye de sapıtıyo. Yani anlıycağınız cydia'm pert şuan ve cihazı restore edip tekrar jb yapmam lazım. Evde bilgisayar da yok, ohhh gece gece iyi çıldırttınız saolun.

Sakin ol şampiyon,

Sanırım "Quarter Screen Issue"den bahsediyorsun; Cydia ekranın sol üst köşesinde 1/4 olarak görünüyor. Doğru mu?

O zaman eğer Cydia'ya şu an için erişebiliyorsan Safe Mode Launcher yazılımını kur ve ana sayfaya gelen ikona tıkla. Bu seni Safe Mode'a atacak. Daha sonra Safe Mode'da iken en son kurduğun uygulamaları sil ve tekrar dene.

Eğer şu an hiçbir şekilde Cydia'ya erişemiyorsan cihazına reboot at (kapat-aç). Açılırken ses (yukarı) butonunu basılı tut böylece Substrate'i deaktiv yapmış olacaksın. Bundan sonra cihazın çuvallamaması lazım. Cydia'ya gir ve en son yüklediklerini tekrar sil ve cihazı tekrar normal başlat.

Ayrıca bu sorunun ana nedenleri Springtomize, SBSettings ve Activator. Bunlar yüklü ise kaldırıp dene.

Her türlü sorunu gideremezsen işte o zaman Restore yaparsın ki sen buna zaten dünden razısın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 6 Şubat 2013; 0:46:02 >

• Umarım çözümünü cydia üzerinden bir tweak ile yayınlarlar.. Bir 2. gözüme çarpan problem ise herhangi bir uygulama yüklendiğin de arada root yapmıyor. Haliyle cihaz da sapıtıyor. İyi ki sbsettings var yoksa cihazı yeniden başlatamayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 6 Şubat 2013; 2:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

WeatherFix for evasi0n diye bir tweak geldi bana (changes kısmında) indirdim ana ekrana ikon geldi tıkladım ama siyah ekran oluyor yani bir ise yaramıyor en azından bende

Rica etsem hangi repoya ait olduğunu kontrol eder misin? Sanırım Bigboss veya ModMyİ repolarına ait değil ki öyleyse büyük ihtimalle sıradan biri ana mesajda gösterilen metodu script olarak hazırlamış olabilir...

cydia.iphonetweak.fr de

• arkadaslar bu jailbreakden sonra ana menudeki hava durumunun acılmaması ile ilgilimi yoksa cydiadan herhangibir hava durumu indirildiginde calısmaması ile ilgilimi anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Allahın belası kod yüzünden cydia'da ve birkaç uygulamada problem çıktı, açıldıklarında buyuk açılıp sonra ekranın dörtte biri kadar küçülüyolar ve hiçbişe arayamıyorsunuz ve yükleyemiyosunuz çünkü klavye de sapıtıyo. Yani anlıycağınız cydia'm pert şuan ve cihazı restore edip tekrar jb yapmam lazım. Evde bilgisayar da yok, ohhh gece gece iyi çıldırttınız saolun.

Sakin ol şampiyon,

Sanırım "Quarter Screen Issue"den bahsediyorsun; Cydia ekranın sol üst köşesinde 1/4 olarak görünüyor. Doğru mu?

O zaman eğer Cydia'ya şu an için erişebiliyorsan Safe Mode Launcher yazılımını kur ve ana sayfaya gelen ikona tıkla. Bu seni Safe Mode'a atacak. Daha sonra Safe Mode'da iken en son kurduğun uygulamaları sil ve tekrar dene.

Eğer şu an hiçbir şekilde Cydia'ya erişemiyorsan cihazına reboot at (kapat-aç). Açılırken ses (yukarı) butonunu basılı tut böylece Substrate'i deaktiv yapmış olacaksın. Bundan sonra cihazın çuvallamaması lazım. Cydia'ya gir ve en son yüklediklerini tekrar sil ve cihazı tekrar normal başlat.

Ayrıca bu sorunun ana nedenleri Springtomize, SBSettings ve Activator. Bunlar yüklü ise kaldırıp dene.

Her türlü sorunu gideremezsen işte o zaman Restore yaparsın ki sen buna zaten dünden razısın....

Gece guclukle bilgisayar bulup jb yapip cydia sapitinca cigrimdan cikmisim, terminal koduna atarlanmisim.d 10 dklik google aramasi sonucu sorunun cozumunu buldum. Problem yok. Bu arada o an cydiada hicbir islem yapamiyodum(tweak yukleme veya silme), problem de oydu zaten. Yani safe moda giris icin bi tweak yukleyemezdim. Activator vardi da kolayca girdim safe moda allahtan(daha fazla cildirmadan.d).

Baskasina da olursa(ki bana kodla ugrastiktan sonra oldu, nedeni kod mudur bilemiycem) diye cozumu yaziyorum:Safe moda girip cydiayi acin(duzgun bi sekilde acilcak). Sonra safe moddan cikin. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 6 Şubat 2013; 9:48:27 >

• ben yaptım oldu teşekkürler

edit:telefonu kapatınca elmada kaldı 2 kere home+power dan sonra açıldı başka başına gelen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clax22 -- 6 Şubat 2013; 12:11:56 >
  • bende de olmadı... reboot atıyorum sorun devam ediyor
    edit : 2 denemede oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetMSN -- 6 Şubat 2013; 10:27:39 >
  • nc de sorunsuz gösteriyor ama icon a tıklayıp girince atıyor
  • Napsak yapsak mi yoksa Cydiada cikacak fix i mi beklesek ben ona karar veremedim.
  • Yeni konu açmak istemedim. Benim telefonda bir sorun var ayarlardaki kullanım miktarı görünme oldu sadece -- var budurumu nasıl dzeltebilirim. Bu işlerde de yeniyim yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

Yeni konu açmak istemedim. Benim telefonda bir sorun var ayarlardaki kullanım miktarı görünme oldu sadece -- var budurumu nasıl dzeltebilirim. Bu işlerde de yeniyim yardım ederseniz sevinirim

Suanda bendede ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 6 Şubat 2013; 12:04:45 >
  • Çok teşekkürler işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: clax22

ben yaptım oldu teşekkürler

edit:telefonu kapatınca elmada kaldı 2 kere home+power dan sonra açıldı başka başına gelen varmı

Telefonu kapatınca elmada takılı kalmasının sebebi "random boot" rastgele oluşturulduğu için bazen takılabiliyor. Bu telefona bir şey olduğu anlamına gelmez.

1 ya da 2 kez denediğinizde açılacaktır.

Bunun için güncelleme yapılacakmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.