Şimdi Ara

iOS 6 Evasi0n JB Hava Durumu Sorunu - Çözüldü (SS'ler Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civilbugra

Yeni konu açmak istemedim. Benim telefonda bir sorun var ayarlardaki kullanım miktarı görünme oldu sadece -- var budurumu nasıl dzeltebilirim. Bu işlerde de yeniyim yardım ederseniz sevinirim

Bunun nedeni respring. Cydia'da uygulama yüklendikten sonra respring yapmak zorundayız bu yüzden veriler kayboluyor aslında donanım olduğu gibi yerinde çalışır mesela MobileSubstrate respring yaptığında USB ve SHH dolayısıyla Bluetooth + WiFi aktif durumdadırlar ancak yazılımsal olarak anlık veri kaybı yaşanır.

Reboot ise çok farklı, kapattiğımızda veriler kaydedilir ve açtığımızda veri tabanı tekrar okunur dolayısıyla kaydedilen kullanım verilerine tekrar ulaşırız vs.vs...

Özet: kullanım verilerini kaybetmek istemiyorsan Cydia'da uygulama kurduktan sonra respring yerine cihazı reboot yap...

Full şarj yaptıktan sonra cihazı respring yapma. Respring derken cihaz ekranının tekrar yenilenmesinden bahsediyorum, ortada ufak döngü işareti olur ve kendini kilit ekranında bulursun vs...

Anlayacağın sorun yok, anlık veri kaybı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 6 Şubat 2013; 10:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Orijinalden alıntı: clax22

ben yaptım oldu teşekkürler

edit:telefonu kapatınca elmada kaldı 2 kere home+power dan sonra açıldı başka başına gelen varmı

Telefonu kapatınca elmada takılı kalmasının sebebi "random boot" rastgele oluşturulduğu için bazen takılabiliyor. Bu telefona bir şey olduğu anlamına gelmez.

1 ya da 2 kez denediğinizde açılacaktır.

Bunun için güncelleme yapılacakmış.

teşekkürler.zaten telefon açıldığı için pek bir problem yok sadece bende mi oldu diye sormak istedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

ben yaptım oldu teşekkürler

edit:telefonu kapatınca elmada kaldı 2 kere home+power dan sonra açıldı başka başına gelen varmı

Telefonu kapatınca elmada takılı kalmasının sebebi "random boot" rastgele oluşturulduğu için bazen takılabiliyor. Bu telefona bir şey olduğu anlamına gelmez.

1 ya da 2 kez denediğinizde açılacaktır.

Bunun için güncelleme yapılacakmış.

teşekkürler.zaten telefon açıldığı için pek bir problem yok sadece bende mi oldu diye sormak istedim

Sabah basıma geldi home power hallettim 2 defa

• quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Yeni konu açmak istemedim. Benim telefonda bir sorun var ayarlardaki kullanım miktarı görünme oldu sadece -- var budurumu nasıl dzeltebilirim. Bu işlerde de yeniyim yardım ederseniz sevinirim

Bunun nedeni respring. Cydia'da uygulama yüklendikten sonra respring yapmak zorundayız bu yüzden veriler kayboluyor aslında donanım olduğu gibi yerinde çalışır mesela MobileSubstrate respring yaptığında USB ve SHH dolayısıyla Bluetooth + WiFi aktif durumdadırlar ancak yazılımsal olarak anlık veri kaybı yaşanır.

Reboot ise çok farklı, kapattiğımızda veriler kaydedilir ve açtığımızda veri tabanı tekrar okunur dolayısıyla kaydedilen kullanım verilerine tekrar ulaşırız vs.vs...

Özet: kullanım verilerini kaybetmek istemiyorsan Cydia'da uygulama kurduktan sonra respring yerine cihazı reboot yap...

Full şarj yaptıktan sonra cihazı respring yapma. Respring derken cihaz ekranının tekrar yenilenmesinden bahsediyorum, ortada ufak döngü işareti olur ve kendini kilit ekranında bulursun vs...

Öğrenecez artık

Doğru mu anlamışım; cydia ile bir şey yükledikte. Sonra resping yerine kapatma düğmesine basarak kapatıp tekrar açacağım böylece verilerim kaybolmayacak şu anda batarya verisinin gelmesi için ise Cihazı tam şarj edip reboot edeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Öğrenecez artık

Doğru mu anlamışım; cydia ile bir şey yükledikte. Sonra resping yerine kapatma düğmesine basarak kapatıp tekrar açacağım böylece verilerim kaybolmayacak şu anda batarya verisinin gelmesi için ise Cihazı tam şarj edip reboot edeceğim.

Evet hatta deneyip sonucu burda paylaşabilirsin...

• ben de reboot ettiremedim ama söylenenleri yapıp kendim reboot ettim, düzeldi
  • geri bozuldu

• Rebotlamıyor beyler beklememe ragmen 2. deneyisim yok aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 6 Şubat 2013; 19:43:37 >
  • Cydia da guncellemesi cikti bunla ugrasmayin direk cydia dan guncelleyin

• ne yaptimsa duzeltememistim bende kod ise yaramiyordu en son kendim kurcalayark buldum cihazi acarken ses acma tusunu basili tutarak actim cydia daki tweakler devre disi kalarak acildi sonra terminale girdim sifre ve pasaportu girdim kodu yazdim ve entera 3 kez bastim sonra telefon reboot etmedi ama brn kendim elle kapat ac yaptim ve olay tamamdir hava durumu acildi bu sekilde yapin yuzde 99 olucaktir cunku bende ne yapsam olmuyordu ben bu sekilde cozdum

• Yapan arkadaslar cihazınız nedir 4s te bir türlü olmuyor Fakat abimin 4 sorun çıkarmadan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Yapan arkadaslar cihazınız nedir 4s te bir türlü olmuyor Fakat abimin 4 sorun çıkarmadan oldu

bak kardes bende ip5 var hicbir sekilde olmuyordu ben yukarda anlattigim sekilde yaptim ve oldu yani cihazi kapat acarken ses acma tusunu basili tut ve power a bas sonra acikinca terminal e gir ve gerekli islemi yap dene valla ben ne yaptimsa olmuyordu ama simdi oldu calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

ne yaptimsa duzeltememistim bende kod ise yaramiyordu en son kendim kurcalayark buldum cihazi acarken ses acma tusunu basili tutarak actim cydia daki tweakler devre disi kalarak acildi sonra terminale girdim sifre ve pasaportu girdim kodu yazdim ve entera 3 kez bastim sonra telefon reboot etmedi ama brn kendim elle kapat ac yaptim ve olay tamamdir hava durumu acildi bu sekilde yapin yuzde 99 olucaktir cunku bende ne yapsam olmuyordu ben bu sekilde cozdum

Çok teşekkürler bu yöntem ile birlikte çalıştı dün ne yaptıysam olmamıştı eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

quote:

ne yaptimsa duzeltememistim bende kod ise yaramiyordu en son kendim kurcalayark buldum cihazi acarken ses acma tusunu basili tutarak actim cydia daki tweakler devre disi kalarak acildi sonra terminale girdim sifre ve pasaportu girdim kodu yazdim ve entera 3 kez bastim sonra telefon reboot etmedi ama brn kendim elle kapat ac yaptim ve olay tamamdir hava durumu acildi bu sekilde yapin yuzde 99 olucaktir cunku bende ne yapsam olmuyordu ben bu sekilde cozdum

Çok teşekkürler bu yöntem ile birlikte çalıştı dün ne yaptıysam olmamıştı eline sağlık.

rica ederim kardesim bende baya ugrastim ve yontemi forumlardan okuyarak filan bulmadim kendim dusundum dedim acaba bu sekilde yapsam olurmu ve 3 ayri cihazda denedim tek seferde oldu herkese tavsiye ederim yapamiyanlar bu sekilde yapsin kesinlikle sorun cozuluyor

• Bunla Uğraşmayın Cydia'ya Update Geldi.

• quote:

Hey allah razi olsun senden be

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

saol senden de Allah razi olsun

ayrica cydia ya gelen update ile halen sorunlari devam edenler var bunu yapsinlar kesin cozuluyor saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Bunla Uğraşmayın Cydia'ya Update Geldi.

Yok hocam bi halt degismedi yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariko3005

şifre isteyen kısım gelmiyor ekrana hocam?

adam bunu sormak için üye olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

saol senden de Allah razi olsun

ayrica cydia ya gelen update ile halen sorunlari devam edenler var bunu yapsinlar kesin cozuluyor saygilar

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Ne denediysem olmuyordu. Sayende çözdüm problemi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.