Şimdi Ara

ios 6 ipod touch a geldimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler soru gayet açık ios6 ipod touch 4 e geldimi ve farkındamısınız teknosa hala ipod touch 2g satıyor 299tl ye

• Henüz gelmedi. iPod'undan ayarlar bölümüne girip yazılım güncellemeye tıklarsan görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Henüz gelmedi. iPod'undan ayarlar bölümüne girip yazılım güncellemeye tıklarsan görebilirsin.

evet gördüm ios 5.1.1 yazıyor dedima acaba ilk 5.1.1 yükleyip sonramı 6 yüklüyecektik birşey sormak istiyorum acaba çıkacak mı ios 6 ipod touch 4g ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Henüz gelmedi. iPod'undan ayarlar bölümüne girip yazılım güncellemeye tıklarsan görebilirsin.

evet gördüm ios 5.1.1 yazıyor dedima acaba ilk 5.1.1 yükleyip sonramı 6 yüklüyecektik birşey sormak istiyorum acaba çıkacak mı ios 6 ipod touch 4g ye

Evet çıkacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Evet çıkacak

İNŞALLAH iPad deki gibi tr klavye koyarlar

• iOS 6 daha çıkmadı ama benim bildiğim iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4G, iPad 2 ve Yeni iPad için çıkacak
  • Beta olarak yukleyebiliyorsunuz. UDİD olmadan.

iPhone bölümünde konusu vardı bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 22 Haziran 2012; 0:49:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Beta olarak yukleyebiliyorsunuz. UDİD olmadan.

iPhone bölümünde konusu vardı bakabilirsiniz.

evet iphone 3gs de çok kısıtlama var ama bu kısıtlamalar öyle büyük birşey değil jailbrake yapıp bu özellikleri aktivasyon yapabilirsiniz iphone4 ve ipad ede kısıtlamalar geldi
  • Kasmalar olmadan stabil bir sürüm yapabilirler umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Kasmalar olmadan stabil bir sürüm yapabilirler umarım.

İNŞALLAH yaparlar çok iyi olur yeni sürümü yüklediğindede eski versyona geçesin olmuyor ve Steve JOBS ölmeseydi ios 5 de stabil olacaktı öldü herşey bitti adı üstünde Steve JOBS adamın kanında çalışmak var.
  • iOS 6 Beta 1 iPhone 4S'i biraz yavaşlatmış, Beta 2'de bu sorun düzeltilmiş. Youtube'da iPhonedo kanalından nasıl yükleneceğine bakabilirsiniz
  • ios 6 beta 2 yi yazılım güncelleme bölümünden developper hesabınız olmadan yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.