Şimdi Ara

İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
13
Favori
24.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

İphone 5 16gb 6.1.4 ile direnişe devam.

aynen bendede 6.1.2 var direnişe devam. ancak bu ios7 isteyen uygulamalar deli edecek beni.

sabrım kırılmaya başladı. battery doctor pro dan vazgeçemiyorum.

eskiden ios5 i 6 gibi gösterince çalışırdı. ben6 yı 7 gibi gösterim dedim cihaz açılmadı :) sakın denemeyin zor düzelttim.

http://www.appleyardim.org/iphone-bilgi-merkezi/5249-ifile-ile-surum-degistirmek.html

Pek yeni uygulama indirmiyorum bu yüzden sorunda etmiyorum. :D Fakat kullandığım uygulamaların güncelleme ile ios 7 istemeleri de beni sinirlendiriyor. Örneğin CepteTeb yenilendi, benim uygulamada sürekli güncelleme için uyarı çıkıyordu giriş dahi yapamıyordum. Neyse ki hallettiler sorunsuz eski sürümünü kullanabiliyorum.

• İos 7 ve üstü srümlerin kolaylığı ios6 da yok. Hızı iyi amenna ama kullanımı pratik değil. O yüzden ios 8.1.2 jb der geçerim cihazım
    İp5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

İphone 5 16gb 6.1.4 ile direnişe devam.

aynen bendede 6.1.2 var direnişe devam. ancak bu ios7 isteyen uygulamalar deli edecek beni.

sabrım kırılmaya başladı. battery doctor pro dan vazgeçemiyorum.

eskiden ios5 i 6 gibi gösterince çalışırdı. ben6 yı 7 gibi gösterim dedim cihaz açılmadı :) sakın denemeyin zor düzelttim.

http://www.appleyardim.org/iphone-bilgi-merkezi/5249-ifile-ile-surum-degistirmek.html

Pek yeni uygulama indirmiyorum bu yüzden sorunda etmiyorum. :D Fakat kullandığım uygulamaların güncelleme ile ios 7 istemeleri de beni sinirlendiriyor. Örneğin CepteTeb yenilendi, benim uygulamada sürekli güncelleme için uyarı çıkıyordu giriş dahi yapamıyordum. Neyse ki hallettiler sorunsuz eski sürümünü kullanabiliyorum.

IOS 6.1.2 kullanıyorum, Skype'yi yükleyemedim, IOS7 veya üstü istiyor, bende Toungbu'dan yükledim, sorunsuz çalışıyor, ama her uygulama bu şekilde yüklenirmi bilmiyorum, denemek lazım.... Bilginize.....

• Sonunda...
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

• quote:

Orijinalden alıntı: Royal Guard

Sonunda...

ios kaç hacı jb varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

Orijinalden alıntı: Royal Guard

Sonunda...

ios kaç hacı jb varmı?

Ios 6 ıp 5 jb yok

• Downgrade mi yaptınız ?

• Özlemişim bea mazide kaldı artık benim için bir anı artık anı yaşamak lazım

• Şahsen özlemiyorum iOS 7&8 arayüzüne alıştım baya. 8.3 sürümüyle stabilite oturtuldu tam anlamıyla. En azından iPhone 5 ve üstünde performans anlamında herhangi bir kayıp yaşatmıyor (5'te batarya hariç) iOS 7 ile gelen arayüz kullanım olarak çok daha pratik eski klasik arayüze göre. Bir yerden geri dönmek için ta tepedeki geri butonuna dokunmaya gerek yok artık. Yada telefon uygulama ve safari sayfa geçişleri için parmağı sayfanın sağına soluna kaydırarak da ileri-geri geçiş yapmak bence son derece kullanışlı ve pratik. Arka plan uygulama pencereleri, denetim masası, numara engelleme özellikleride cabası vs. Ana menüdeki ikonların tasarımı daha iyi ve yaratıcı olabilirdi tabiki ama şuanda daha saydam ve ışıltılı gözüküyor. Dinamik olmasından ötürü nereye dokunsan heryer kıpır kıpır :) kısaca iOS 8.3'ü seviyorum. Sadece iPhone'a daha has bir tasarım değişikliği yapılabilir onun dışında gayet memnunum iPhone 5'i iOS 6 ve 7'de kullanmış şuanda iPhone 6 kullanan biri olarak . İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Downgrade mi yaptınız ?

Hayır aldığım hali

• Yapmayın Allah aşkına. Tamam hızlıdır stabildir fln eyvallah ama sene olmuş 2015, bu aynı şey gibi;

Elimde i7 16gb ddr3 1tb ssd li bi bilgisayar var, windows xp kurdum akıyor hacıı :D aksa ne olur akmasa ne olur? ios 7 deyim bende ama eli kulağında 8.3 e geçeceğim heralde yorumlar çok kötü değil. (5S kullanıyorum)

He cihaz eskidir, kaldırmaz donanım olarak. Şikayetler vardır yükselten kullanıcılardan, ona amenna lafım olmaz ama 5 5s kullananların fln ios 6 sevdasını anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 10 Nisan 2015; 13:07:07 >
  • merhaba iphone 4ümde ios 6 kullanıyorum. eskiden uygulama yüklerken ios 7 gerektiren uygulamalarda eski sürümü yükleyebilirsiniz diye seçenek çıkıyordu, indirebiliyordum. artık ona da izin vermiyor. bunun çözümü nedir? denediğim uygulamalar zaten itunes hesabımda var, pcden edinme tavsiyesini vermenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 17 Nisan 2015; 0:46:41 >
  • aslında ios6 değil konu sadelik. ios6daki alt bar bile şeffaf insan menüye bakınca bile rahatlıyor. kasvetli havasını hiç hissetmedim ben ios6nın. ios7 ve ios8 gibi meziyetleri olmadı katılıyorum fakat hiçbiri de ios6 kadar sade ve gerçekten göze hoş gelen bir tasarım içermedi bana göre. steve jobs tasarımcı değildi belki yazılımcı da değildi fakat müşterinin neyi isteyip istemeyeceğini onun kadar iyi bilen ve analiz eden yoktu. "yenilik iyidir, ama sadelik ve yumuşak hatlar daha iyidir" diyorum ben. iyi forumlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle
  • Merhaba arkadaşlar,
    İphone 5 cihazımı aldığımdan bu yana (yaklaşık 2,5 yıldır) ios 6.1.3 ile kullanıyordum. İos 6 dan memnun olduğumdan dolayı Hiç bir güncellemeyi yapmamıştım ama artık uygulamaları güncelleyemediğimden ve siri yi de merak ettiğimden 8.3 e güncelledim. Şuan sanki telefonu yeni almış gibiyim telefonun akıcılığı ,şarz süresi ios 6 ile çok bir fark yok. Benim için iyi oldu bu şekilde 1 sene daha idare ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JLW

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JLW

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

iOS 8 JB için 6 teması güncellendi sonunda
    iOS 6 Complete for 7/8
    Classic Apps
     İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC)

genede orjinali gibi olmamış maalesef iphone ios 6 dedinmi tek gider ios 6.1.4 li iphonemi kafa kafaya 5s ile takas etmedim üste para bile alabilirdim iphone 6 var biraderde benim ip5 elinden düşürmüyor

Oha bu kadarda abartilmaz

Bilip bilmeden konuşma cehalet ip5 ve 6 yanyan fotosunu atarsam senin nikle forumun huzurunda özür dileyecekmisin abiii ksuura bakma diye ?

Bana neyi kanitlayacaksin da ben ozur dileyecegim orasini anlamadim
    Demek istedigin ip5 ,ip6 dan daha iyi performans mi gosteriyor

aynen öyle mevzu ne bilmiyorum ama ios 6 yüklü ip5 ip6'dan performanslı.

tabi liseli kıyaslaması yapmıyoruz burada ooo seninki real racing'i 0.2ms'de açtı benimki 0.002ms'de açtı vs değil.

stabilite konusunda eğer apple bu gidişatla giderse ip7s'de bile aynı söylemler dolanır.çünkü ios6'lı ip5 stabilite zirvesinde jb yapıldığı halde ios8'den daha muazzam çalışıyor.

en basitinden rehbere tıkla bakalım isimler ne kadar sürede geliyor.ios6 için söyleyeyim io8'de program arkada açıkken ki açılma hızında açılıyor 0'dan.

yine gayet basit bir olgu ki ip6'yı al eline diğer elinede ios6'yı istediğin numarayı aynı anda tuşla 1000 aramanın 1000'ı de ios8 meşgul çalacak.

ios8'de kullanıyorum ios6'da. 8'de telefonu cevaplayıp kulağıma götürüyorum kulağımda bile telefon titriyor.acaba algılamadımı diye telefonu çekiyorum 2sn bekliyoruz ekran açılsın sonra bakıyorum algılamıs ama hala ses yok. velhasıl steve bu işi zirvede bıraktı gitti. şu an zirveyi aşıp zırvalamaya başladılar. tepe taklak gidiyorlar

• ey gidi ios 6 çoluk çocuğun eline kalmışsın be ama artık nostalji oldun eskiden tarihin tozlu raflarındaki yerini aldın unutulmayacaksın
  • şunu bana yapana vallahi para vericem ya

• Ah ah 4s ile ilk tanışmam da 4s ios 6 daydı.Ben daha bu kadar seri bir telefon görmemiştim.Şimdi de iphone 5 ile ios 7 deyim.keşke 6 ya dönebilsem
    (Ekle kardeşim benide)

• Resmen yenisi eskisini aratıyor düşünsenize 2 sene sonra ios 8'i falan özlediğimizi
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.