Bildirim
İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bir iphone 4 buldum eski sürüm, bir arkadaşımdan satın alıyorum yalnız ios4.3.3 te şu an.Malum hiçbir program yüklenmez heralde artık ios4e. Ios 6 yı yükleyebilir miyim acaba o cihaza? İmza vs. diye birşey varya o tam olarak nedir anlamıyorum kapanmışmıdır sıkıntı olur mu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: mrkrkgc
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bir iphone 4 buldum eski sürüm, bir arkadaşımdan satın alıyorum yalnız ios4.3.3 te şu an.Malum hiçbir program yüklenmez heralde artık ios4e. Ios 6 yı yükleyebilir miyim acaba o cihaza? İmza vs. diye birşey varya o tam olarak nedir anlamıyorum kapanmışmıdır sıkıntı olur mu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
Maalesef tam anlamıyla iOS 6'ya geçemezsin. iPhone 4 için son sürüm olan iOS 7.1.3'e tam anlamıyla yükseltebilirsin.
iOS 6'ya ise iOS 7.1.3'ten düşebilirsin ama tethered jb yaparak düşebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yani pc üzerinden ios6 güncelleme dosyasını bulup indirip yüklesem bile imza vs sıkıntısı olucak değil mi anladığım kadarıyla, o nedenle pek almaya da değmez ios4 te yüklenecek program kalmamış neredeyse -
quote:
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bir iphone 4 buldum eski sürüm, bir arkadaşımdan satın alıyorum yalnız ios4.3.3 te şu an.Malum hiçbir program yüklenmez heralde artık ios4e. Ios 6 yı yükleyebilir miyim acaba o cihaza? İmza vs. diye birşey varya o tam olarak nedir anlamıyorum kapanmışmıdır sıkıntı olur mu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
Yükleyemezsin malesef. -
peki teşekkür ederim -
quote:
yani pc üzerinden ios6 güncelleme dosyasını bulup indirip yüklesem bile imza vs sıkıntısı olucak değil mi anladığım kadarıyla, o nedenle pek almaya da değmez ios4 te yüklenecek program kalmamış neredeyse
Evet imza sorunu olacak.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88937735 linkindeki gibi iOS 6 yapma şansın da olacak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekle hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler iphone 4s ios 6.1.3 cihazım var.Şuan jailbreak var cihazımda.Cihazın shsh kaydını alıp tekrar ios 6.1.3 kurmak istiyorum.Acaba imzalar açıldı mı?
teşekkürler.
Ben sadece kilit ekranını özledim... -
Bu kilit ekranının ismi kim ?
İos 6 için oyun tavsiyelerinizi alabilirim arkadaşlar. Malum appstore'da beğendiğim oyunlar genellikle ios 7 ve üzeri istiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe.
İos 6 için oyun tavsiyelerinizi alabilirim arkadaşlar. Malum appstore'da beğendiğim oyunlar genellikle ios 7 ve üzeri istiyor.
ios 6 kullanirken bana skype lazim olmusdu. AppStor'dan indiremedim, malum ios7 ve uzeri istedi, forumdan bi arkadas da "tongbudan indir calisir" demisti, tongbudan indirdigim skype sorunsuz calisiyordu. O zaman oyun falan denememistim. İsterseniz bi deneyin bakalim calisacak mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenlik problemi olmaz mı farklı bi yerden yüklediğimizde? -
-
Şu iP6+ a iOS 6 kursak ne güzel olur be -
4s sahiplerine şenlik var
İos 6'ya geçiyorlar
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X