Bildirim
İOS 6 yı Özleyenler Kulübü •Ana Konu• İmza GELDİ! (TOPİC) (29. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: deha91
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Yaga
quote:
Orijinalden alıntı: deha91
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Yaga
quote:
Orijinalden alıntı: the_hornet
Bugün 2 sene aradan sonra ben de döndüm. Oh be dünya varmış dedim. Oyun hariç birçok uygulama hala çalışıyor. Telefon yağ gibi
Ekle
Uygulamaları nereden nasıl yüklüyorsunuz? Güncel sürüme sahip hiç bir uygulama veyahut oyun iOS 6'yı desteklememekte
Bulutta görünüyorsa yükleyebilirsin.Örn: Spotify ios 7 istiyor.Eski sürümü yükle dersen yüklüyor ve sorunsuz çalışıyor.Eski sürüm olduğu için de bday tweak ile premium olarak kullaniyorum.
Ben geçenlerde çok eski bir iPod Touch'a yüklemeye çalıştım da olmadı, hatta jailbreak bile yapmıştım ama ne tweakler nede uygulamalar hiç bir şey yüklenmiyordu.
ios 8 ile kullandığınız appstore şifresi ile buluttan indirin çalışır.SS;
Peki teşekkürler
-
Nostalji time
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok özledim 😁
ben hala ios 5 ve 6 dayım :) -
iphone 4'ü ios6'ya döndürebilir miyim? Şu anda ios 7 var.
Olursa nasıl? -
2x450ye 4s alıp jb ile ios6'ya düşürüp 2x800'e sattıgımdan beri ios6 gibisi yok diyorum..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üzerinden o kadar yıl geçmesine rağmen ios 6'nın tasarımı daha sempatik geliyor. Bir yapmış pir yapmış mübarekler
ios 6 iphone 5 = ios 10 iphone 5se
dört senede değişen bir şey yok emin olun -
Ekle ekle
ipod touch 5 32 mavi 9.3.5
ipad mini 1 9.3.2
iphone 4s 9.3.5
Hasretini çekiyorum ios 6 ve 5in
4S ios 5.0Daydı whatsapp yüzünden güncelledim :(
ipod touch 8.4 de iyiydi jbden tweak dolayısı ile çöktü
ipad mini hatayla güncelledim ios 7den :(
downgrade bekliyorum... -
-
IPhone4'ü untethered şekilde döndürebilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önlerden ekle
Edit:Geekgrade kullanıyor -
cihaz iphone 4s -
Hala iOS 6.1.3 4S kullanmaktan mutluluk duyarim. Gecen adam 1.300 teklif etti ama satmadim kiyamam lan
Jb olan 4s ler ios 6 ya dönebiliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yalnız telefon kutudan iOS 6 ile çıkması gerekiyor aksi halde Serial hatası veriyordu diye biliyorum.
Bu arada beni de ekleyin. -
Selamlar iphone 7 plus kullanıcısı olarak ios 6’yı gerçekten çok özledim. Acaba ikinci el bir iphone 5 alsam bunu ios 6’ya düşürme şansım olabilir mi?
İos 6 çıkması gerekmiyor. Sadece 8 gb olan modellerin bazılarında serial hatası veriyor. 16-32-64 gb. Hepsi ios 6 ya dönüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X