Şimdi Ara

iOS 7.1.2 Facebook ve Messenger Bildirim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildirimler açık olmasına rağmen bu uygulamaların bildirimlerini alamıyorum.İlla uygulamaya girip güncelleyince bildirimler geliyor.Durum sizdede böylemi ?

• Bazen öyle yapıyor bende de.. Ama genelde bir problem olmuyor silip yüklemeyi deneyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Bazen öyle yapıyor bende de.. Ama genelde bir problem olmuyor silip yüklemeyi deneyebilirsiniz

restore bile etmiştim imzalar kapanmadan.Sildim baştan yükledim ama gelmiyor bildirimler.Hani 3g wifi açık oldugunda bazen geliyor ama 3-4 saat 3g ve wifi kapalı olup sonra açtıgında mümkünatı yok facebook'a girmeden bildirimleri göremiyorum.Yaklaşık 9 ay önce iphone 4s kullanmıştım onda bu sorun yoktu , sonra android'e geçtim ama ondada pişman oldum gene iphone aldım bu sorun eskiden yoktu, baya can sıkıcı bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Merhaba arkadaşlar.

Bildirimler açık olmasına rağmen bu uygulamaların bildirimlerini alamıyorum.İlla uygulamaya girip güncelleyince bildirimler geliyor.Durum sizdede böylemi ?

Eğer başka bir akıllı aygıttan facebook hesabınıza giriş yapılmışsa bildirim düşmez. Mesela pcden facebook açıksa bildirimler tablete anında gelmez hiç bir yerde giriş yoksa bildirim düşer yada tablette işlem yaptığınızda pc açık bile olsa yine bildirim düşer bu uygulama yeni geldi daha önce yoktu Air ios 8.0.2 de aynısı bende de oluyor. Bunların haricinde böyle bir sorunun varsa bildirim merkezine bi bak uyarı stili yada ses bildirimi açık mı ? Söylemeden geçemicem Air de arada mesaj bildirim sesi geliyo bildirim merkezini baştan sona inceledim nedenini çözemedim bir kaç kişide de aynı sorun varmış :) Acaba arada benimle de mi ilgilen diyo anlamıyorum ki :D

• Aynı problem bende de var genel bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Eğer başka bir akıllı aygıttan facebook hesabınıza giriş yapılmışsa bildirim düşmez. Mesela pcden facebook açıksa bildirimler tablete anında gelmez hiç bir yerde giriş yoksa bildirim düşer yada tablette işlem yaptığınızda pc açık bile olsa yine bildirim düşer bu uygulama yeni geldi daha önce yoktu Air ios 8.0.2 de aynısı bende de oluyor. Bunların haricinde böyle bir sorunun varsa bildirim merkezine bi bak uyarı stili yada ses bildirimi açık mı ? Söylemeden geçemicem Air de arada mesaj bildirim sesi geliyo bildirim merkezini baştan sona inceledim nedenini çözemedim bir kaç kişide de aynı sorun varmış :) Acaba arada benimle de mi ilgilen diyo anlamıyorum ki :D

Yok , bitek telefonumdan giriyorum genelde.Akşamları bazen yorgun olmazsam pc ye oturuyorum.Bildirim merkezinde facebook ve messenger ile ilgili tüm bildirimler açık. Şevkatsiz kalmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: RaidenRozz

Aynı problem bende de var genel bişey

Önceden yoktu bu sorun şimdi olunca benle ya da hesabımla ilgili filan sandım başta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaidenRozz

Aynı problem bende de var genel bişey

Önceden yoktu bu sorun şimdi olunca benle ya da hesabımla ilgili filan sandım başta.

Sanmıyorum güncellemelerle düzeltilir

• Aynı sorun bende ve arkadaşımda da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.