Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
606.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duzeni

şöyle bir ios 6 teması olsada kursak

iPhone 5se ios 6 temasını kurdum

• Yeniden denedim configuring system 2/2'te kalıyor ilerlemiyor aynı hatayı alan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Yeniden denedim configuring system 2/2'te kalıyor ilerlemiyor aynı hatayı alan var mı.

7.0.4 ü OTA ile yapanlarda oluyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

repo hangi uygulama acil acil

• 5s ve 4 de sorunsuz çalıştı :)
    Şimdi jb ne işe yarar tweak nedir bunların peşindeyim bilen mesajı bi alıntılasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orayı yıkarrrlar :P Acil paylaşın hocam repo ve tweaki :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

7.1 Beta 2'de çalıştığından emin misin? evasi0n'un sitesinden 7.0'dan 7.0.4'e kadar yazıyor?

Twitter adresine yazıyordu sanırım Ben Beta 2 kullanıyorum hem merak etmeyin

Hocam beta 2 kullanıyorsunuzda jb var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Yeniden denedim configuring system 2/2'te kalıyor ilerlemiyor aynı hatayı alan var mı.

7.0.4 ü OTA ile yapanlarda oluyor sanırım

7.1 Beta 2 var bende ama OTA olarak yaptım doğru olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MathsMan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

7.1 Beta 2'de çalıştığından emin misin? evasi0n'un sitesinden 7.0'dan 7.0.4'e kadar yazıyor?

Twitter adresine yazıyordu sanırım Ben Beta 2 kullanıyorum hem merak etmeyin

Hocam beta 2 kullanıyorsunuzda jb var mı ?

Hocam konuyu açan ve ss paylaşan benim zaten :D Var olduğunu söylemek adına ben de onu kullanıyorum denedim merak etmeyin demek istedim :)

• telefon açılmıyor. 7.0.4

apple logosu
  • Ipad 2 ye deneyen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

iPad mini retina da nedense reboot sorunu var. Başarılı yükleyen var mı ? Önce OTA ile denedim. Sonra temiz bir ipsw kurup denedim ama ikisi de aynı. Reboot edip duruyor.

Sürekli restart mı çekiyor hocam cihaz ?

Şifreyi kaldırınca kuruldu sorun yok şu an.
  • Aynı durumdayım 1 saattir sürekli deniyorum hep aynı yerde takılı kalıyor. İlerlemiyor.
  • bu bazı tweaklar paralı görünüyor bunları beleş çekmenin yolu yokmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Aradım ama göremedim jailbreak yapıp whatsapp ı nasıl kurabilirim?

iPhone'a kurmayı sormadığınızı, iPade vs krmaya çalıştığınızı düşünerek yanıt veriyorum. Whatpad'di sanırım tweak'in adı. Ama henüz iOS 7 için çalışmıyor sanırım. iPhone için zaten ücretsiz whatsapp

Hocam parasında değilim desteklese verip alıcam ipad e. ipad mini var kullanmak istiyorum yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

iPad mini retina da nedense reboot sorunu var. Başarılı yükleyen var mı ? Önce OTA ile denedim. Sonra temiz bir ipsw kurup denedim ama ikisi de aynı. Reboot edip duruyor.

Sürekli restart mı çekiyor hocam cihaz ?

Şifreyi kaldırınca kuruldu sorun yok şu an.

16 gb az geliyor sanırım 32 gb ile değiştirecem sonra jailbreak saldıracam :D bu arada cihazını değiştirecek olan varsa değiştirebiliriz bana 32 gb lazım
  • Barrel yükledim uyumsuz olduğunu öğrendim ama kaldıramıyorum modifiy yazan yerden recheck çıkıyor sürekli . nasıl kaldırabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Aynı durumdayım 1 saattir sürekli deniyorum hep aynı yerde takılı kalıyor. İlerlemiyor.

OTA ile alakalı olduğunu yazmış bazı arkadaşlar sıfırdan kurulum yapıp denemek lazım.
  • Arkadaşlar önce backup alın sonra ayarlardan bütün herşeyi silin ve tlf açılmasını bekleyin.Daha sonra backuptan yükledilkten sonra jailbreak işlemine başlayın.Ben böyle yaptım ve şuan iOS 7.0.4 jailbreakli (iPhone 5S) olarak kullanabiliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Aynı durumdayım 1 saattir sürekli deniyorum hep aynı yerde takılı kalıyor. İlerlemiyor.

OTA ile alakalı olduğunu yazmış bazı arkadaşlar sıfırdan kurulum yapıp denemek lazım.

Her sürümde olduğu gibi bunu da OTA ile kurmadım. 7.0.4'ü restore edip kurmuştum. Sıfırdan kurulum yaptıktan sonra sonucu yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.