Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
607.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam olarak hangi aşamada kaldınız ? Nerede sorun yaşıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Tam olarak hangi aşamada kaldınız ? Nerede sorun yaşıyorsunuz ?

63 dakika bekledim. kurtarma modunun ipsw sini indirdi bakalım yükliycek mi, yüklerse.

tekrar jb için uğraşsam mı acep ?

edit: indirme şimdi bitti işte, dosya işleniyor dedi. i tunes normal duruyor, hiçbirşey bağlı değil, hiçbir işlem yapmamışım gibi. sadece açık.

elma var hala ip5' te.

Edit 2: itunes kapattım. telde elma yavaşça SÖNEREK kapandı. sonra tekrar açıldı yine elma var. öyle bekliyorum işte.

edit: 3 tekrar beklememek için pc' de olan ios 7 beta yı yüklemek istedim hata verdi. (yükleme başlamadı hiç. bu dosyadan veri girmedi cihaza.)

güncel hali elmada öyle bekliyor home power ile kapatıyorum, normal açıyorum yine aynı.

home power ile açıyorum yine aynı. dfu çalışmadı, 7.0.4 indirdi, kurdu ama bi halt olmadı yine aynı.

güncel edit: 6.1.4 deniyorum şimdi, 3194 hatası aldım. ios 7 beta içinde aynı hatayı almıştım.

bana 7.0.4 ü ipsw için bi adres verir misin, hiç değilse her seferinde 63 dakika download işlemi beklemiyim.

güncel 2: home power ses açma da elma 2-3 saniye içinde kayboluyor, cihaz sadece kapanıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 22 Aralık 2013; 22:04:01 >

• İlk restarttan sonra cihaz açıldı logoya tıkladım tekrar yeniden başladı ama cydia yok yerinde evasi0n 7 var yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Jailbreak ve iphone ile alakalı bir şey söylemedimki ben,mevzu android vs iphone

Düştüğünüz şu komik duruma bak

• arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum. ben de son elmada kalanlardanım. şimdi sıfırdan kurulum yapıyorum da sorum şu kurulum bitince direk backup'tan geri kurmadan mı jailbreak yapıp backup kuruyoruz yoksa önce backup kurup sonrasında mı jailbreak yapıyoruz ??
  • Benim merak ettiğim şimdi bu adamlar ne kadar kazandı ?? Parayı alabileceklermi ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burActive kullanıcısına yanıt
    Pişmanlığınızı anlayabiliyorum,gerçekden acıdim size

• quote:

Jailbreak ve iphone ile alakalı bir şey söylemedimki ben,mevzu android vs iphone

Kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah :)

•  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

sonra diyorum tamam baştan yükle; indiriyor, dosya işleniyor diyor ama tık yok.

itunes' i güncelleyip denedim. telefonda loading barı çıktı,

i tunes ip bekleniyor diyor.

bar doluyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 22 Aralık 2013; 22:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

Anlaşılan pek kurtulamamissiniz benliğinize işlemiş iphone ayrılamıyirsunuz buralardan :)

Eğlendim gidiyorum, duramıcam daha fazla

Sen 2. engurlusun galiba, buralarda engurlu pek sevilmez0-12 yaş grupları konu basar genelde.

JB yapmaktan yanmışssın bitmişsin hala ne konuşuyorsun sen ya

Tamam.

• xoge kullanıcısına yanıt
    hıc dusunme. parayı bundan sonra da kazanırlar tweaklerden reklamlardan. kımsenın hayrına ıs yapmıyorlar.
  • 7.1 beta 2 yüklüydü malesef otadan yüklemişim beta 2 yı elmada kaldı ve patladı...
    restore çektim 7.0.4 yüklendi jb yaptım ve bu sefer oldu işlem tamamdır...
    gelsin uyumlu tweekler
    cydiayı görmeyi özlemişim :)
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    http://www.ipswdownloader.com/

yukarıdaki linkten uygun ipsw yi indirip shift+iPhone'a Geri Yükle... ile restore yapınca düzelmesi lazım.
  • arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum. ben de son elmada kalanlardanım. şimdi sıfırdan kurulum yapıyorum da sorum şu kurulum bitince direk backup'tan geri kurmadan mı jailbreak yapıp backup kuruyoruz yoksa önce backup kurup sonrasında mı jailbreak yapıyoruz ??
    ARKADAŞLAR ACİL CEVABA İHTİYACIM VAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realjackal

http://www.ipswdownloader.com/

yukarıdaki linkten uygun ipsw yi indirip shift+iPhone'a Geri Yükle... ile restore yapınca düzelmesi lazım.

başarılı şekilde kurtardım tekrar denedim. jb olumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoge

Benim merak ettiğim şimdi bu adamlar ne kadar kazandı ?? Parayı alabileceklermi ??

kardeş adamlar 2 milyon dolar aldı anlamadınmı neden yayınlandıgı 2 trilyon eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: xoge

Benim merak ettiğim şimdi bu adamlar ne kadar kazandı ?? Parayı alabileceklermi ??

kardeş adamlar 2 milyon dolar aldı anlamadınmı neden yayınlandıgı 2 trilyon eder

al burdan bakarsınhttp://www.iphoneyardim.net/topic/103128-evad3rs-1-milyon-dolar-ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1-i%C3%A7in-ios-7-jailbreak%C4%B1-yay%C4%B1nlad%C4%B1/

• Telefonum 4s. 7.1 beta 2 jb yaptım.ilk yapmamda elmada kalmıştı tekrar beta 2'ye restore ettim sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 22 Aralık 2013; 22:39:23 >
  • Tweak olarak sadece killback7 kullanılıyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.